oleg2566, доречі, Олег, зверни увагу на відповідь Андрія в контексті твого питання про те, на якій висоті в квмнаті плінтус прибитий! Ось кому це питання адресувати варто було. Бо в мене з цього приводу комплексів нема - не люблю тільки тих, що безпідставно з зіркою на лобі, типу В.Корнієнко.
artshop, Андгей, я вас пгошу - пгекгатите истегику. Всё равно вас уже видели у богделя мадам Злотман!(с)
Дуже прошу одне, ведіть себе в межах порядності, це стосується всіх, не зважаючи на імена. Всілякі "підводні течії", мене не цікавлять.
Ми вчора предметно посиділи, послухали, обговорили деякі проблеми, обмінялись досвідом, погрались з системою.
Юра гарна, досвідчена людина, вирішили, що ця зустріч буде не останньою.
Ось і все.
oleg2566 писал(а):Дуже прошу одне, ведіть себе в межах порядності
oleg2566, намагаюсь з усієї сили.
Добре, не порушуватиму вашої ідилії, та залишу в спокої. Бо просте питання, викликає занадто нервову реакцію, та асоціації з "всілякими "підводними течіями"".
Не нервуйте, прошу. Я вже йду.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Доброго дня колегам
Сьогодні зібрались давні мої друзі... Олександр, Тарас, Володя та Сергій
Слухали систему з продвинутим DACом Neutino і новими налаштуваннями, правда зарання прибув Сергій, поставив свій дистибютор з кабелями під американський стандарт, та поламав всі мої налаштування
Та то таке, не в перший раз, і не в останній
В ході бурхливих дебатів, а вони були дійсно бурхливими, що мені дійсно сподобалось, кожен мав таки свою думку, своє бачення - смак.
Чесно, очікував цього, однозначного звуку не буває.
Однак всі зійшлись на тому, що "привід" т.е. джерело музичного сигналу по ЮСБ на ЦАПу, зараз має вирішальну роль.
От зараз і визначаюсь...
З однієї сторони у мене на в етапі завершення ЦАПа з АРМ процессором (дякуючи
DenKogan) - як би, два в одному, чи є інший варіант - муз ПК.
По переду ще багато не вивченних нот
Фото компанії та майбутнього виробу...
А как , в итоге, оказалось лучше...до вмешательства Сергея или после?
Просто привезенный дистрибьютор - это наш рабочий... Потому фидбэк интересен и всегда собирается для своей статистики. Отзыв можно в личку или по телефону.
Дякую Олегу за запрошення, й можливість в черговий раз поринути в світ цікавих музичних вражень й експерементів.
Дійсно, з ноутбуком все було досить зажато, бідно й напружувала особливо серединка (вокал наприклад чи саксафон спускаючись до нижньої зони ламав всю сцену переходячи в легку какафонію). ВЧ були грязнуватими, бас заводив кімнату...
Коли ж джерелом підключили транспорт з доробленим ЮСБ на базі ПК картина різко вирівнялась. А після тонкої підстройки підсилювача стало зовсім комфортно й приємно!
Загалом зв'язка АС + підс. має віличезну інформативність й потенціал. Зараз слухаючи твій ЦАП, Олеже, у себе спостерігаю той самий характер що й в тебе, з тими ж легкими недоліками, що я чув в твоїй системі. А це означає що доопрацювавши ціпу й джерело можна перейти на зовсім новий рівень звуку!
З повагою!
P.S. Прохання до Сергія вказати на яких саме кабелях ми зупинилися після всіх експерементів й перемикань?
(26-02-2017 11:50)TarasVIP писал(а): Загалом зв'язка АС + підс. має віличезну інформативність й потенціал. Зараз слухаючи твій ЦАП, Олеже, у себе спостерігаю той самий характер що й в тебе, з тими ж легкими недоліками, що я чув в твоїй системі.
Підтримую Тараса, поки транспорт у Олега бажає бути кращим. Але це на 96% просто фінансове питання.
А ось по ЦАПі, здається мені, що Олег його перепрацював. Я свій не дав.
(26-02-2017 11:50)TarasVIP писал(а): P.S. Прохання до Сергія вказати на яких саме кабелях ми зупинилися після всіх експерементів й перемикань?
По кабелям і розеткам:
Вхідна розетка - Hubbel.
Живлення дистрибьютора - силовий кабель "Маестро".
Дистрибьютор на розетках VooDoo PowerPhase AC Outlet. http://hi-fidelity-forum.com/forum/threa...pid3646924
Силові кабелі, міжблочний та USB - лінійки "Gold Grand".
Отож, а ще ці люди мають певний багатолітній досвід і працюють паралельно зі мною над своїми системами та добре знають мою.
Це вже навіть не прослушка, а як казав Вадімич, свого роду - "тусовка", і я дуже радий, що вона проходить частіше в мене, але бувають і виїздні....
Доброго вечоора колеги
Согодні прийшли друзяки.... Сергій та Володя, послухати музику на новому сетапі, у вигляді музичного джерела на базі мікро ПК на Odroid-C2.
Може складно для сприйняття, але й девайс, де що складний.
Але те що ми почули того коштує.... тих тілорухів і коштів ....
Хоча в програмній частині ще багато запитань, але нвіть те що маю, дуже гарно...
Дякую Сергію за можливість підбору цікавлячих мене кабелів, в особливоті USB..., хоча ми вже готуэмось вже відійти від цого виду кабелю, але....
І ще багато чого почули і вимірювали. Надіюсь на колег, що доповнять
Дякую всім хто допоміг.
Декілька фото
Новый источник на основе Odroid-C2 действительно впечатляет-прирост в звуке очень даже значительный.К тому же есть возможность уйти от usb благодаря платке расширения .Deep Purple IN ROCK прозвучал безукоризненно,для тех кто знает как он записан.Убеждаюсь в том,что хорошая система должна и может играть различные стили музыки и джаз и рок