Будьте осторожны, пользуясь услугами Приватбанка!
|
Автор |
Сообщение |
PONT-SEV
Ветеран

|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Неодимыч
Ветеран

|
|
|
|
vv..
Ветеран

|
|
|
|
|
|
alex0665
Ветеран

|
|
|
|
|
PONT-SEV
Ветеран

|
|
|
|
|
accept1975
Ветеран

|
Шахрайство Приватбанку! / 20-11-2017 14:37
Хочу поділитися своєю пригодою по шахрайству з боку ПРИВАТБАНК.
Тиждень тому назад поповнював картку одному нашому форумчанину. Так прийшов у відділення Приватбанку до терміналу і намагався поповнити картку форумчанину на 1200.00 грн. Доступ активував із телефону, який не був фінансовий, але був при мені (я так завжди робив). Так от сума поповнення мала бути 1200.00 грн., з яких 1000 грн. я вніс двома купюрами по 500.00 грн., а 200.00 грн. термінал не приймав. Я не думаючи розміняв купюру 200 грн. по 100 грн, і знову намагався поповнити картку. Однак, і ці 200 грн., які я розміняв не вдалось мені перерахувати, бо термінал повторно їх випльовував. Я звернувся до керівника відділення зі скаргою про свою ситуацію, а мені пояснили, що у термінала ліміт по прийманню купюр, і мій залишок в 200 грн. він не прийме, поки не прийде майстер, який знову його обнулить, щоб термінал працював.
Звертаю увагу на те, що термінал ніяким чином не попереджав про те, що в нього якийсь ліміт по прийманню купюр! І ще мене запевнили, щоб я не переживав, зареєстрував свій інший телефон, як фінансовий і мені протягом 1 (одного) дня повернуть гроші. Звичайно на руках у мене немає ніяких доказів, що я гроші закинув у банкомат. Тиждень керівництво Приватбанку жувало соплі, і сьогодні мені повідомили, що вони не бачать залишок лишніх грошей у сумі 1000.00 грн.,які я поповнив, і які зависли в терміналі. Крім того, камера, яка стоїть на терміналі не охоплює радіус зони з якої видно, які купюри, якого номіналу ти вносиш у термінал!
Ось такі кепські справи, всі ознаки шахрайства на лице!
Не "Приватбанк" а "Пріветбанк"!
Радіти життю треба тихо.
|
|
|
|
|
PONT-SEV
Ветеран

|
|
|
|
Artem1
Ветеран

|
|
|
|
accept1975
Ветеран

|
RE: Шахрайство Приватбанку! / 20-11-2017 15:04
(20-11-2017 14:57)Artem1 писал(а): А чек на 1000грн распечатать из терминала возможности не было? Термінал чеки не видавав по причині відсутності бумаги!
(20-11-2017 14:59)KAKAO писал(а): Непонятно почему вы не завершили операцию, ведь внесенные деньги можно было перечислить получателю? Яким чином, якщо термінал не прийняв всю суму по причині ліміту приймання купюр, як я описав вище!
(20-11-2017 14:59)KAKAO писал(а): Непонятно почему вы не завершили операцию, ведь внесенные деньги можно было перечислить получателю? Яким чином, якщо термінал не прийняв всю суму по причині ліміту приймання купюр, як я описав вище!
(20-11-2017 14:58)tatu писал(а): мав такий прикрий випадок минулого року, аналогічно камера в банку не охоплювала територію, працівники банку не несуть відповідальність за банкомати, провели службову перевірку але не дають з нею ознайомитись, одним словом кошти пропали, тепер все через касу. Тепер все буду робити через касу, однак останнім часом як не зайду, то ніколи не має на місці касира, і стоїть табличка "технічна перерва"
Радіти життю треба тихо.
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: