Не можу чекати виходу пана Віктора із бані (дуже забруднений та миється), тому буду випробовувати його транси на пробій. Обіцяв що витримають 4 кВольт. Впевнений, що так і буде.
Таки на 2 кв пробило ...надо готовить усилитель к к отправке автору ...ну и посчитать заодно к стоимости моральные убытки,тем более что была обещана пожизненная гарантия
(18-12-2017 10:22)vitaly писал(а): Таки на 2 кв пробило ...надо готовить усилитель к к отправке автору ...ну и посчитать заодно к стоимости моральные убытки,тем более что была обещана пожизненная гарантия
На эту тему есть анекдот, про импортную бензопилу на лесоповале...
Пан Віктор Юкало, як автор підсилювача, обіцяв, що при анодному у 1650 вольт він за розрахунками зробив вихідного транса, який витримує 4 кВольт на пробій.
Ми хотіли трохи підгяти анодне. Для цього вирішили перевірити слова Автора.
Добре, що не підняли просто.
І добре, що є транзистоний підсилювач, який грає зараз. І дорбре грає.
Сама задумка сделать усилок на гу 48-это великолепное и страстное решение,но к сожелению дальнейшее развитие проекта практически умерло из -за дешевых и убогих комплектующих поставленных изначально криворуким мастером!!
и ТОЛЬКО благодаря невероятнейшим усилиям Юрия из Тернополя,ака Sound YP, усилитель реально получил вторую жизнь,естественно и звук стал на голову выше изначального конструктора
Спірідон Великий (іноді жахаючий) повільно, але дуууже перфектно підійшов до проекту на Гу-48.
Комплект заліза на неповторний проект Гу-48 у тому числі
силовий, два вихідних, два аморфа на драйверну лампу
і два аморфа Хітачі метглас на анодні дроселі,
олійні конденсатори в анод Гу-48,
драйверна лампа 812а.
Більшість вже намотана.
Корпус робить Великий doom, вгадайте самі із чого.
Внутрішня розводка від Sound-YP.
Колпаки на транси та верхня панель - мідь.
Термінали Cardas.
(18-12-2017 22:31)quadrokot писал(а): Спірідон Великий (іноді жахаючий) повільно, але дуууже перфектно підійшов до проекту на Гу-48.
Комплект заліза на неповторний проект Гу-48 у тому числі
силовий, два вихідних, два аморфа на драйверну лампу
і два аморфа Хітачі метглас на анодні дроселі,
олійні конденсатори в анод Гу-48,
драйверна лампа 812а.
Більшість вже намотана.
Корпус робить Великий doom, вгадайте самі із чого.
Внутрішня розводка від Sound-YP.
Колпаки на транси та верхня панель - мідь.
Термінали Cardas.
Там на фото Кестер "зеленый" с активным (кислотным) флюсом... так что осторожно с ним, надо хорошо мыть.
Но, полагаю, Вы в курсе... поскольку этот Кестер наверняка покупался осмысленно.
Успехов с проектом!
Во всей этой истории мне интересны несколько вопросов и аспектов:
- можно ли верить (в принципе) ТС, который 5 (пять) лет рассказывал о том, какой невероятный звук был у него (и становился все краше с каждым апгрейдом), а в итоге усилитель полностью идет под переделку. ПОЛНОСТЬЮ!
По факту два варианта:
либо ТС все годы врал (во что я не поверю, потому что слышал усилитель до всех переделок);
либо ТСу кто-то ювелирно "ездит по ушам", толкая к новым и новым апггрейдам, и зарабатывая на этом.
А вообще, конечно, Константину можно посочувствовать: потратить 10 000 долларов на усилитель, который приходится построить заново.
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
(06-12-2017 20:02)quadrokot писал(а): Тільки заздрість спонукає мене робити зміни у системі, Петро. Тут ви прави.
Костя quadrokot, чи є сенс займатись модернізацією підсилювача вчорашнього дня, по готовому ? Точніше, апарата 5-ти літньої давнини. Це все одно, що твікати мобілку чи "Запорожець"...
На сьогодні, вже реалізовані проекти на ГУ81. Наприклад: моноблоки Storm JSL-100X. A100 Watt Class A SINGLE ENDED.
То чи не варто створити з нуля, щось дійсно достойне заздрощів?
Кому, як не Костянтину бачити такі лампи та сам підсилювач у Одесі в Свіріденка Сергія майстерні. Багато чого там можна побачити такого, що навіть уявити собі не можете.
Нажаль нема фото готововго виробу. Сергій обіцяв показати підсилювача мені особисто, коли завітаю до Одеси.
На фото один із етапів створення підсилювача на макеті.
Я вообще не живу жизнью. Жить жизнью грустно: работа-дом, работа-могила... Я живу в заповедном мире моих снов.
https://sites.google.com/view/svetlanatverdohlebartroom