(21-02-2019 15:51)CTAC писал(а): Короче, ты не пытался с этим бороться?
Поки ще ні, - на старому процесорі (ПЛІС) реалізувати це було складно по часу і зусиллях.
З використанням нового процесора в транспорті на СД карті реалізувати правильне округлення вхідних відліків для 14 1540 доволі просто, зроблю на днях, додам зміни в програму.
Але, це не вихід - потрібно буде з часом рухатись в сторону нарощення бітності до 16 біт.
Кстати, по поводу AIFF, ALAC даже пробовать ничего не надо, заходим на hdtracks.com и видим отакое безобразие, в этих форматах торгуют официал 24 бита. Задаем им вопрос, шож вы, собаки, творите, 24битку в 14-битный контейнер засовываете.
(21-02-2019 17:27)petr.solo1223 писал(а): Если получится ,дарю лайфхак . Легким движением руки SEGA превращается......превращается..... в SONY PlayStation V.
Див назву теми, - вона не про SEGA і не про PlayStation.
А про TDA1540
Див Інтернет - зараз навіть китайські TDA1540D коштують по 90$ за шт.
Це не багато, але й не мало, свідчення їх актуальності та затребуваності.
І від можливості перетворити TDA1540D в AD1955 або PCM5102 це ніяк не залежить )))
(21-02-2019 19:54)CTAC писал(а): Тююю.... а ламер тут писал что не фиг делать
А родной фильтр тебе не нравится? Почему7
Спеціалістам в розробці на ПЛІС - думаю, зробити на них цифровий фільтр цілком можливо.
Я ж в ПЛІС вивчив тільки разово, для розробки плати цифрового входу, глибше вивчати не планую.
Я спеціаліст по розробці пристроїв на мікроконтролерах, маю практику і досвід - відповідно для мене в рази легше розробити таке на використаному тепер процесорі транспорту на SD картці.
Звучання ЦАПів з цифровим фільтром не люблю тому, що вони роблять з звуком перетворення, яких початково не було (спотворення) заради отримання умовно кращих параметрів.
Відповідно звук менш натуральний, але може бути більш чіткий, драйвовий, інформативний.
Цифровий фільтр або апсемплинг з компа або без нього - це все на любителя, - кому як подобається.
(21-02-2019 20:11)Nemo писал(а): Звучання ЦАПів з цифровим фільтром не люблю тому, що вони роблять з звуком перетворення, яких початково не було (спотворення) заради отримання умовно кращих параметрів.
Відповідно звук менш натуральний, але може бути більш чіткий, драйвовий, інформативний.
Ну в процессе мастеринга/ремастеринга столько раз делаются всякие преобразования...
Да и если даже говорить про аналог - каждая лента и каждый аппарат звучит по-своему. Где эта реальная натуральность?
Как только мы оцифровываем или записываем на аналог звук - уже получаем искажения, никуда от этого не денешься
Кожний сам обирає, що йому хавати
Хаваються сучасні однобітки - чудово!
Я ні скільки не зациклювався на TDA1540, перебрав та переслухав велику кількість різних мікросхем та збірок ЦАП.
Цілком можливо, що з часом перейду на TDA1541А або PCM53-I, є запас золотих PCM53-I.
Але, враховуючи той факт, що прототип транспорту на SD карті і процесорі STM32 уже реалізований, - він відкриває чудові та реалізуємі можливості про причіплянню до нього будь-яких мікросхем.
І дає хороші шанси нарощування бітності на TDA1540.
Додав трохи інформації по 1540. Як не як, - історія, знакова мікруха в світі цифрового аудіо.
(21-02-2019 22:12)petr.solo1223 писал(а): Молодцы китайцы ! Лох не мамонт,весь не вымрет !
Не, это умный маркетинг. Если пипл хавает.
Я шото "лохов" которые за 100 у.е. чипы покупают не видел...
Все больше люди знающие и умеющие...
Если платят такие деньги, значит есть спрос.
Приготовить ЦАП на 1540,хороший имеется ввиду, я так понимаю очень даже непросто.
(21-02-2019 23:37)BAXTER2000 писал(а): Я шото "лохов" которые за 100 у.е. чипы покупают не видел...
Все больше люди знающие и умеющие...
Где хоть одно законченное изделие от "людей знающих и умеющих" на этом китайском чуде, которое можно без слез слушать ? Вы сами такое видели ? Не пишите о том ,чего не знаете доподлинно.
(22-02-2019 01:04)petr.solo1223 писал(а): Где хоть одно законченное изделие от "людей знающих и умеющих" на этом китайском чуде, которое можно без слез слушать ? Вы сами такое видели ? Не пишите о том ,чего не знаете доподлинно.
Ну скажем есть чудеса китайские и есть оригинальные... Все зависит от возможностей каждого...
Хто-то делает, а хто-то критикует... Понятно, весна...
И шо ви имеете ввиду про "доподлинно..." ?
Шо я свой хороший ламповый ЦАП обменял уже несколько лет назад на ХОРОШИЙ ЦАП на 1540 и премного доволен ?
Шо люди меняют свой Марк Левинсон и иже на ЦАП ДИУ на 1540 ?
Это те, у которых УХИ есть...
А хто хочет только в осцилограф пялиться и циферки искать - нет вопросов, кто любит арбуз и тд...