Аудиосистема Для Души.
|
Автор |
Сообщение |
alex23
Ветеран
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | satory , Arny , andre. , Igor65 , Serpens , Provizor , Kir9790 , The , эполитт , Nikolaij , VNV73 , t.800 , max_smith , Пионер , slavikk , yurchello1969 , novik |
|
The
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | Igor65 , Serpens , Nikolaij , novik , Kir9790 , The , VNV73 , t.800 , Muzzman , urdos , max_smith , санчос , niko , onelovemusic |
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 18-05-2020 21:21
Юра, все норм. Гарне запитання.
Для мене це просто занадто очевидно. варто зробити пряме порівняння. при наявності звісно гарного вінтажного СДп..
Для першого разу слухати наприклад місяць "тверду" одну систему. перейти на другу на тиждень. а потім знову повернутись. Далі достатньо буде і пару хвилин.
Моя особиста думка, на теперешній час цифрове джерело марно витрачені кошти.
Можу назвати кілька моделей недорогих сідюків 80 рр. за 400-500 доларів. які шансів ніяких не залишать в рази дорожчий "цифрі".
Начебто все є. і детальність і ще хрен знає що. а ось саме життя і немає.
повторюю . моя особиста думка. сперечатись ні з ким не збираюсь. марна справа, більшість прихільників "Ц" хлуа з/б стіна.
(18-05-2020 20:34)эполитт писал(а): alex23
Согласитесь, в понятии чиплялка,нет и не может быть объективности!
Нет ничего плохого в субъективизме,плохо в определении жизнь
Тут нельзя истолковывать двузначно,так как если у вас жизнь,тогда у меня второй вариант,однозначно смерть!
Разве бывает так- звук не живой ни мертвый? Мені допомогло згадати забутий звук, закладений в дитинстві старою радіолою, невеличкі лампові моноблоки. коли випадково взяв послухати. Після чого почав відмовлятися від "новодєлов" підсилювачів та СДп переходити на лампу і вінтаж. Так зупинився на ТДА1541, РСМ58. лампа. та підсилювачи на В-ФЕТах.
(18-05-2020 21:08)t.800 писал(а): CD проигрыватель, и к живому звуку... Дивлячись який. є просто круті саме в цьому "аспекті".
(Отредактировал 18-05-2020 в 21:45 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|