Прошу допомоги з вибором підсилювача
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
alex0665
Ветеран
|
|
|
|
Zurom
Ветеран
|
RE: Прошу допомоги з вибором підсилювача / 06-03-2021 11:13
Сам приглядаю собі підсилювач і теж хочу Hegel, правда дещо потужніший ніж Н80. Сам не слухав, але за нього відгукуються, що має правильний звук і не перебірливий щодо акустики, але є одне но - у нас вони відносні рідкісні (можливо по причині того, що у 2000-х роках вони у нас були не настільки популярні як у інших країнах), в основному бувають Н200, але ціни на них майже на 50%+ більші ніж європейські, як приклад в нас зараз продають Н200 більш ніж за 2000, а у Норвегії вони не більше 1000. Якщо реально треба придбати, то варто з кимось домовлятись щоб везли під замовлення, навіть з урахуванням переплати за послуги та доставку, виходить дешевше ніж наші просять. Але є свої ризики, тому так і не придбав собі.
|
|
|
|
|
landco
Старожил
|
|
|
|
|
ruslan 1
Ветеран
|
|
|
|
|
teluha
Ветеран
|
RE: Прошу допомоги з вибором підсилювача / 07-03-2021 13:29
(02-03-2021 23:36)Einshtein писал(а): Всім привіт! Шановні, прошу вашої допомоги в виборі підсилювача для рок, метал музики в районі +-1000 вічно зелених. Є акустика Далі Оберон 3. Знаю, що моя акустика не дуже підходить до "моєї" музики, але спочатку потрібен підсилювач, а акустику пізніше поміняю) Трошки почитав тестів та відгуків, але не можу визначитись! Нещодавно написав на форум Stereo.ru, але мало прийшло відповідей...можливо ви допоможете! Є декілька підібраних мною б/в та нових підсилювачів, можливо вкажете інші варіанти...Nad та Arcam планую поїхати послухати, з варінтами б/в - не маю можливості.
1. Hegel H80 (б/в)
2. Vincent SV-233 (б/в)
3. Yamaha A-S1000 (б/в)
4. Denon PMA-1500AE (2000AE) (б/в)
5. Arcam SA20 (новий)
6. Nad C 368 (новий)
Завчасно дякую! Денонов избегайте любых,звук очень специфичный,Над тоже так себе...
|
|
|
|
|
|
teluha
Ветеран
|
RE: Прошу допомоги з вибором підсилювача / 07-03-2021 23:17
(07-03-2021 14:38)Remontnik писал(а): Если можно, расскажите поподробнее о "специфике" вышеуказанных вами марок.... Та рассказать то я могу,но это будут сугубо мои слуховые выводы-впечатления.Впрочем очень много людей с ними согласны. Но так же есть и те,кому звук вышепомянутых усилителей нравится.От Нада ,к примеру,я захотел избавиться буквально через неделю,модель уже не припомню,но не из самых дешевых, с Деноном 1500 промучился значительно дольше-вроде все и нормально,но звук безжизненный,какой то ярковато-жестковатый,баса вродь и хватает,но тоже какой=то жестяной или не знаю как еще сказать,не силен в эпитетах.Притом пробовалась масса колонок,но в итоге продал и вздохнул.
Естественно все это ИМХО.
Да,слушал я не только эти два усилка,эти два былы куплены мной,те что брались потом или слушались у других, сохраняли тот же почерк..
(Отредактировал 07-03-2021 в 23:19 teluha.)
|
|
|
|
|
|
Remontnik
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | t.800 , alex0665 , konrats , Floyd Pink , Kir9790 , bobrw , serega198319831983 , Boostaddict , sofyart , B@lfeg0r , djon |
|
landco
Старожил
|
|
|
|
VNV73
Ветеран
|
|
|