Pink Floyd - творчество !
|
Автор |
Сообщение |
IMB
Ветеран
|
RE: Pink Floyd - творчество ! / 08-04-2022 13:19
(07-04-2022 21:45)stanley60 писал(а): Мурашки побігли!!!
Бо у Гілмора навіть гітара плачить!
І як їй не заплакати після таких слів:
Я сьогодні померла, мамо,
І покинула своє тіло.
Мені в ньому було погано.
Воно дуже мені боліло.
Вороги його катували,
Чистоту мою осквернили,
Зловтішалися, гвалтували
І наругу страшну чинили.
По багну мене волочили,
Вже сама не могла ходити,
І такими ж тілами вкрили,
Щоб у купі нас підпалити.
Краще б я не була вродлива!
Чом горба на спині не мала,
Не каліка, не юродива?
Може, гвалту б тоді не знала!
Навіть звір того не вчиняє,
Що чинила ця нечисть клята.
Чом Господь їх не покарає,
Не пошле нищівну відплату?
Щоб вони, як і ми, так само
У пекельнім вогні горіли,
І щоб їх брудними тілами
Смерть усі переправи вкрила!
Вічним докором світу стануть
Закривавлені мої крила.
Я сьогодні померла, мамо!
Я звільнилась від свого тіла!
|
|
|
|
Выразили согласие: | serapion1984 , vitalijnec , pixel68 , viktorgurzhiy1 , alex0665 , Сергій , energa , stanley60 , igordoc , sergos , galaktika , romanovych , Karp , Atass , Alex17 |
|
Выразили согласие: | Atass , ariess1 , Сергій , andron_m , brian_72 , energa , NICKK , stanley60 , pixel68 , igordoc , miroslav_mm , IMB , alex0665 , Серый(71) , sergos , galaktika , timasergei , Karp , AudioMan , neoplan-69 , VideoKot |
|
Выразили согласие: | Aram , timasergei , denon480 , sdail , mihail , pixel68 , stanley60 , energa , vitalijnec , romanovych , Сергій , moonbeam , alex0665 |
|
Выразили согласие: | |
|
|
JohnZepp
Ветеран
|
RE: Pink Floyd - творчество ! / 30-06-2022 22:45
Зрештою воно сталося! (Майже...)
Та сама подія про необхідність якої говорили всі флоідофани та пінкофіли. Роджер і Девід знайшли компроміс і ANIMALS все-таки буде видано.
Нагадаю, коли ескізний проект книги, підготовлений для видання, був оцінений Роджером, вибухнув скандал. У коментарях до основного тексту, на думку Роджера, сильно була завищена оцінка вкладу Девіда та ін. у створення платівки. І навпаки, його, Роджера, внесок був рішуче недооцінений. Непримиренна зварка двох найлютіших друзів загрожувала всім нам ніколи не побачити нову (ремікшовану) версію платівки. Компроміс виявився надзвичайно простим. Коментарі просто видалили...
Отже. 16 вересня та 7 жовтня (Deluxe Limited Edition) до магазинів надійде оновлена версія Animals. Вініл, dvd, bluRay, всякі маєчки, чашечки тощо.
Deluxe Limited Edition цього разу не такий насичений як DSOTM, WYWH, thW. У ньому окрім вінілу, CD, dvd, bluRay з версіями в 5.1 буде лише книга на 32 сторінки. На жаль, архівних матеріалів із різними версіями, концертними записами, відеоматеріалів не передбачено... Все базується на реміксі Джеймса Гатрі 2018 року. Blu-ray і DVD включають оригінальний стереомікс 1977, ремікс 2018 в стерео і вперше об'ємний звук 5.1.
Обкладинку переосмислив Обрі «По» Пауелл з Hipgnosis, який працював і над оригіналом.
|
|
|
|
Выразили согласие: | 555-777 , cosmos , stanley60 , doom , sdail , galaktika , vitalijnec , Karp , Dmitry Golofast , Володя , VideoKot |
|
|
JohnZepp
Ветеран
|
RE: Pink Floyd - творчество ! / 01-07-2022 11:19
(01-07-2022 00:52)cosmos писал(а): а ремастер Гатри 11 года это не то? или ремикс для винила? то что я смотрел 2016 года выпуск пластинки
Mastered By – Bernie Grundman, James Guthrie, Joel Plante
в чем отличие? ну кроме 5.1 и тд
Bernie Grundman – це майстер нарізки лакового майстер-диска. Ріже він по майстер-стрічці (касеті, сиди) який підготували James Guthrie та Joel Plante
Коли йдеться про ремастеринг, обробке піддається готова сумарна фонограма.
Коли йдеться про ремікс, обробляється не сумарна фонограма. Обробляється кожна доріжка та партія кожного інструменту окремо. А потім все знову зводиться.
Не всі записи можна ремікшувати. Це залежить від того, який вихідний матеріал є в наявності. Для Beatles, Pink Floyd збереглися повноцінні багатоканальні вихідники. А, наприклад, Uriah Heep, немає. У найкращому разі майстер-касети з готовою фонограмою.
|
|
|
|
|
JohnZepp
Ветеран
|
RE: Pink Floyd - творчество ! / 01-07-2022 20:31
Ремікси Вілсона намагаюся купувати все. Але виключно як доповнення до перших пресів. Суттєве уточнення: вініл купував лише King Crimson, решта CD/DVD/BluRAY.
Мені особисто вони цікаві з двох причин:
- по-перше, це цікавий, особисто для мене, погляд глибоко зануреної в прог і дуже сучасної людини на те, як мала б звучати вся ця музика з погляду дня сьогоднішнього.
- по-друге, це джерело різноманітних додаткових матеріалів. Причому не лише аудіо, а й відео, плюс цікаві за змістом буклети та книги. Yes, наприклад, у варіанті з BluRay містять додаткові пісні, альтернативні версії, різноманітні мікси, інструментальні версії…
Щодо Jethro Tull, то Так, він у мене є. Як Digibook Deluxe Editions. І він мені подобається.
|
|
|
|
|
|
|
|
AlTair_SPb
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Black_Jack
Ветеран
|
|
|
|
|
AlTair_SPb
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|