(03-06-2022 02:25)Vasiles писал(а): Слухай Лысый, та купи хоча ще одну платівку. А то в тебе тільки одна 45ка і на одній стороні укорочена тєма "БМП", на другій стороні розширена версія того самого про "впечатлительных бландинак мужского пола"
Vasiles, так вы и вам подобные обсуждаете следствия, а мне интереснее причины. И не моя вина, что в вашем случае у многих следствий причина одна и та же.
Материалы, структура , обработка, коннекторы, припой, диэлектрик - это всё, конечно, играет важную роль. Но несколько лет назад я столкнулся с тем, что более значимой является сама архитектура кабеля.
И она может быть очень сложна. Настолько, что изготовление одного кабеля может занять многие месяцы. У меня лично нет ни аппаратуры такого уровня, ни подобных средств. Как, впрочем, и ни у кого в Украине.
Первые 2 фото - примеры таких сложных вариантов. 3 и 4 фото- это конструкция моих межблоков.
(03-06-2022 03:29)Boostaddict писал(а): -Материалы, структура , обработка, коннекторы, припой, диэлектрик - это всё, конечно, играет важную роль.
-У меня лично нет ни аппаратуры такого уровня,
Тут можу погодитись, ми багато чого не знаємо. Думаю всеж на першому місці стоїть: технологія виплавки металу, від його чистоти і структури і буде залежати звук.
На другому місці ,це матеріал який захищає основний металевий кабель від зовнішніх шумів.
І однозначно, сама конструкція вигинів, розположення жил одна відносно однієї ,теж має свій вплив на кінцевий "звук" кабелю.
Ну це так чисто теоретичні роздуми. Але те що без дуже якісних кабелів небуде звуку в незалежності на стільки якісні блоки, це абсолютний факт і серед здоровомислящих сумніву не підлягає
(03-06-2022 03:48)Vasiles писал(а): Але те що без дуже якісних кабелів небуде звуку в незалежності на стільки якісні блоки, це абсолютний факт і серед здоровомислящих сумніву не підлягає
Тоді купіть iconBIT гр. за 400, і кабелями його 5к$.
Це я до того, що компоненти повинні відповідати один одному, а не заправляти "запорожця" паливом від F1.
Тепер на рахунок саба. Це моя думка, нічого її не поміняє. В нормальній акустиці, де велика коробка/об'єм з 15" паперовою дюймовкою, де корпус теж бере участь у звуці ніякий саб не потрібен. Мало того, він буде тільки все псувати, так як така колонка має свій достатній бас. Але при умові, якщо блоки і кабеля, цей бас здатні витворити і донести до колонки. Знаю дуже багато людей, яким це не вдалося і вони таку акустику продали. Звук такої колонки і колонки стовпчика просто непорівнювальні, перевага звичайно в сторону колонки вулика, яка видає більш природній і натуральный звук. ІМХО
Сьогодні послухав "синтетичні" Focal jmlcantn3b. Вартістю 16к разом із сабом JL за 4,5к запряжених через АК Ніагара за 6к, АК кабелями за 4к до Марка Левінзона за 9к. Ітого: 40к. А звуку то і не було, тобто він був але "мертвий" нецікавий. І саб там тільки бумкав по мозках.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
(03-06-2022 03:29)Boostaddict писал(а): Материалы, структура , обработка, коннекторы, припой, диэлектрик - это всё, конечно, играет важную роль. Но несколько лет назад я столкнулся с тем, что более значимой является сама архитектура кабеля.
Где то в закромах валяется незаурядный китайский межблок...по звуку так себе,
но с конструкцией намутили. Снимал разъёмы, чуть не зарыдал.
(03-06-2022 06:25)ВА67 писал(а): Тоді купіть
Це я до того,
Ні, я вибачають. Це ні до чого. Бо Ви пишите тільки свою теорію і більше нічого. Вартість моїх колонок 7к. Підсилювача не меньше 6к, так що ваші висновки не правильні. Ніхто не говорить підключити компонент за $200 шнурком за 2к.
Я практик, а не теоретик. І пишу тільки те пробувпв, що знаю, а не фантазую
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
(03-06-2022 06:40)Vasiles писал(а): Ні, я вибачають. Це ні до чого. Бо Ви пишите тільки свою теорію і більше нічого. Вартість моїх колонок 7к. Підсилювача не меньше 6к, так що ваші висновки не правильні. Ніхто не говорить підключити компонент за $200 шнурком за 2к.
Я практик, а не теоретик. І пишу тільки те пробувпв, що знаю, а не фантазую
Фантазуєте ви, я пробую до вас донести, що вам потрібне і джерело за 6-7к, а не за 1.5. Хоча ви туди руки прикладали, може все даремно...
Почему не будет?
...будет...
Но!
Если добавить к пасочкам хорошие:
- организация сети
- обработка КДП
- стойка
- кабели
- саб
- развязки
- и т.д.
То звук будет просто лучше!
В высоком аудио важно просто все!
Vasiles, дуже подорожчали Кліпші
Про саб не будьте настільки категоричним, йому є місце в будь-якій системі. Та й не усе вимірюється цифрами та вартістю
Є дешева кава, дешеві автівки, дешеві курорти. Чи можна на цьому їздити, відпочивати, вживати? Можна звісно. Але ніколи воно не буде по якості як дороге.
От і вся концепція. Скрізь так. Не тільки в аудіо. Що тут крамольного?
Я не можу дозволити собі мерседес, це не привід казати що мій ланос не гірший. Як послухати лисого та landco 4 колеса, двигун, коробка,машина справна, значить і кайф споживання має бути рівний?
(03-06-2022 10:13)artshop писал(а): Почему не будет?
...будет...
Но!
Если добавить к пасочкам хорошие:
- организация сети
- обработка КДП
- стойка
- кабели
- саб
- развязки
- и т.д.
То звук будет просто лучше!
В высоком аудио важно просто все!
Даже спорить не буду, но...
если звук пасочек не устраивает на бесплатных проводах в конкретном помещении с данными ас и усилением, а баса нет в принципе... то абсолютно глупо советовать перебор в поисках "играющего" шнурка, питания и прочих приблуд, а такое на данном ресурсе уже как драсьте...
(03-06-2022 11:59)rotla писал(а): Там нечего спорить - он совершенно прав. Если бы еще расставил "процнты влияния" всех пунктов, было бы совсем хорошо!
Hint: - один-два пункта,там займут 99.5% из всего перечисленнного, вот за оствшиеся 0.5% желающие уже могут и спорить. Между собой...
Уже в какой-то теме расставляли и проценты, и приоритеты. Как всегда, они у всех разнятся