Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 03-06-2022 19:13
(03-06-2022 17:35)artshop писал(а): - У Вас мало опыта...
-или бюджетный кабель...
... просто Вы не в курсе...
---
По Клипшам Есть своя харизма, есть вовлечённость!
Я даже могу закрыть глаза на грязь, отсутствие нижнего баса... На неоправданную дороговизну обвязки и усиления, в их хоум применении... Андрій, в мені стільки досвіду, що мої Корни грають на рівну "меджик" !
І я їх ніколи не поміняю, по причині, немає на що ну хіба на КліпшХорн.
Про бруд, це ваші фантазії і не більше. Просто Ви їх не чули з повним обвязом (втому числі, внутрішнє розгалуженнч) Acoustic Zen! Що було вирішальним ! Про недостатність басу смішно, це так як "поганому танцівнику," ну знаєте що далі .
Тепер добавте вінтажний Мак , в якого замінені розєми RCA на високоякісне срібло. В мене при досить комфортному звуку стрілки, практично не піднімаються з мінімального рівня. Треба пояснювати ,який єфект ? Чи зрозуміло ? Звідки там візьметься "бруд" в звуці. Добавте до цього дійсно класний Voodoo Tesla, інтернет секцію і Вам навіть важко уявити як "правильні" Корнуолл можуть грати. Ось так, вчіться
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 03-06-2022 19:42
(03-06-2022 18:56)alex23 писал(а): . але це все більш ніж з лихвою компенсується кратним перевищеням перетину при той самій гарній конструкції та якості міді
..що стосується кімнати. За кімнату , респект і уважуха. Я напевно таке не зможу зробити
На рахунок січення кабелю. Робив такий експеримент. Коли в мене були мідні Акустичні $25 за метр, колега мені дав Harmonic Technology Pro 9 ,(класні кабелі, але в перспективі виявились, не для Кокнів )
Так от на одну колонку я кинув Harmonic Technology, на іншу добавив ще один кабель за 25/м і що? І нічого Що один, що 2 в парі, звуку, як не було, так він і не зявився. Ось такий в мене досвід, по збільшенню товщини акустичного кабелю
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
RE: Совместимость компонентов / 03-06-2022 20:59
(03-06-2022 12:14)AABBCC писал(а): Расставь проценты, по степени влияния на качество жизни: мозг, печень, лёгкие, почки.
Примитивная тупость многих электриков не перестаёт удивлять. У них или схемотехника, или провода. Оно тупо не понимает, что только первое и второе вместе. Понятно что бывают тупые, но на столько! Чтобы сто лет гонять по схемам коэффициент гармоник, и так и не догнать, стоп, надо поискать в другом месте, тут сдвигов серьёзных уже нет. Думаю поставити шунт, чи замінити кусок судини легше, ніж пересадка органа.
|
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 03-06-2022 21:23
(03-06-2022 20:09)vitamir писал(а): Екранування акустичних кабелів не тільки зайве, але й шкідливе. Воно погіршує умови для роботи підсилювача.
Щодо перетину, активний опір кабелю разом з вихідним опором підсилювача впливають на коеффіцієнт демпфіювання акустичної системи. То має певні граничні значення для сприйняття на фізиологічне аудіофільське вухо. Тому, досягати менших, ніж граничні, величин активного опору кабелю сенсу не має. Індуктивну складову імпедансу кабелю нівелююсть технологічно. Літцендрат назва тієї технології.
Тому, гарному акустичному кабелю достатньо відносно тонких жил в невеликій кількості.
Зараз прийде ААВВСС і розповість за потребу враховувати їх направлення Я згоден про екранування ак кабелів, це зайве, але якщо ак кабель побудований по антифазній конструкції то екран обов'язковий в сучасних умовах, занадто великий шкідливий зовнішній вплив, все тягне на себе. Перевірив на практиці, на моє глибоке переконання, всі кабелі зараз повинні бути екрановані...
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|