Инновации Synergistic Research.
|
Автор |
Сообщение |
эполитт
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Boostaddict
Ветеран
|
RE: Инновации Synergistic Research. / 14-12-2022 14:44
Vasiles
Маленький инсайд: сейчас заканчивается разработка "супер-предохранителя", эффект схож с тем, что делает с системой линейка SRX. Это очень сложно описать словами.
В конце января у меня на ней будет полная обвязка ( заказ уже в работе, вышлют на следующей неделе ) и любой желающий сможет убедиться лично на что она способна.
Вернёмся к супер-фьюзу. Сначала SR не знали как позиционировать такое - предохранитель за 1К и хотели сделать их просто для себя. Но увидев ценники в 6-8К за один пред, поняли , что рынок для этого есть.
Конечно, в основную мою систему такое поставить сложно из-за большого их количества - только в мощнике у меня 4 преда стоит. Но во вторую, которую я использую как лабораторию для тестирования SR продукции , систему, которую я представлю общественности через месяца полтора, там это можно будет сделать из-за наличия всего трёх предов в ней.
А у моего товарища сетап состоит вообще из одного дивайса Lyngdorf - для него это вообще то, что доктор прописал.
Сейчас готовы несколько прототипов этого предохранителя, дело близится к завершению. Уверен, результат будет просто невероятный...как и линейка SRX, к которой они его приравнивают.
|
|
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Инновации Synergistic Research. / 14-12-2022 16:52
Так, краще радіти, ніж сумувати...
Особливо під час війни...
Я радію кожній новій бавовні на мордеру, ти - новим "пасочкам".
Ще я радий, що Толя Rouls втримався у Херсоні. Понад місяц без світла, ліків... Гадаю, у Херсоні SR зараз намбер ван?
А взагалі, то є гарно, як бізнес іде вгору! Є можливість більше відраховувати на потреби перемоги!
(Отредактировал 14-12-2022 в 16:57 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Инновации Synergistic Research. / 14-12-2022 20:21
(14-12-2022 19:56)Vasiles писал(а): я буду скоріш за все і надалі писати "ви уяви не маєте"
Ясєн хрін, що "не маємо уяви" що ви там нагородили. Мати уяву можна коли разом із власником слухаєш його систему. Слухаєш його наміри в побудові, і тоді щось про щось можна говорити...
Василю, ви теж "уяви не маєте" який звук у тих людей, котрим ви заявляєте, що вони "не мають уяви"...
А так - знаєте анекдот про 80-ти річного сусіда, котрий каже, що здатний ще двох жінок задовольнити?
"Ну то й ви кажіть"©
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
эполитт
Ветеран
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Инновации Synergistic Research. / 14-12-2022 20:33
(14-12-2022 20:21)Тибетский Ламер писал(а): 1.Ясєн хрін, що "не маємо уяви" що ви там нагородили.
2. ви теж "уяви не маєте" який звук у тих людей, котрим ви заявляєте, що вони "не мають уяви"... Ні, ні .Уява уявою, але я свою уяву описав. Хто ще це зробив ? Рас.
Два. Власне що ніхто не має уяви, що не має уяви, бо немає опису цієї уяви, тому і кажу "не маєте уяви"
Це все так оче..., тобто слухочутно
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)
|
|