(28-12-2022 16:25)ССМ писал(а): JBL L-26 Decade в наявностi, стан чудовий!
До речі, в мене (якись час) були ці JBL, це чудові АС для стиля рок...єдине що (дуже напрягало) це атенюатори і закисші клеми -це все дуже поганило в звуці, але якщо це все довести до путя (нові атенюатори, підпаяти провода до клем минаючи паскудні ножеві клеми) то "на гора" будете мати чудові АС чисто для рока з широкою панорамою, відмінним нч діапазоном і зашкалюючим драйвом. Із мінусів- з джазом не дуже (вірніше грає , але якось по своєму), але тут вже треба серьозно підійти до підсилення--аби шо не потягне.
Все таки пришел к мысли о покупке нормального усилителя для тяж-рока. Высказали в этой ветке уже мнение о смене усилителя и сравнении результата. Пожалуй да. Выставил усилок на продажу. и теперь в поиске усилка под хард рок, джаз тоже слушаю. Как поступить? Создать новую ветку?
(27-12-2022 21:36)victorius писал(а): Якщо до вінтажа нормальне відношення то (не нав"язливо) порекомендую Canton із лінійки CT...там і нч динамік не маленький і акустичне оформлення- зя(якщо не помиляюсь).
Ошибаетсь , порт фазоинвертора сзади и закрыт сеткой .
Не впевнен що ТС найде ст100 за 500-600$...цю модель я назвав як ту що я мав змогу чути, і ціна її скоріше за 800$....на увазі була ст1000 яка (практично) в половину дешевше і в межах того ліміта який вказав ТС, і + до всього зя. До речі у ст 1000 також є подібний отвір, але в датішах вказано що зя.
Коштують трохи більше 100$, важать 23 кг. Три смуги Якщо в ідеалі і недорого - можна взяти послухати. Потім або продати, або тумбочки зробити, на метал здати, ще магніти залишаться