Кабельная тема.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
moeller
Ветеран
|
RE: Кабельная тема. / 12-03-2023 21:28
(12-03-2023 20:49)Vasiles писал(а): По Фуру, взагалі нічого не можу сказати. Неможливо порадити будь який кабель не знаючи, чого власник хоче від своєї системи, чи кабель потрібен "світлий" чи "темний"
Але однозначно будь який кабель з вищим ритейлом буде розкривати систему в плані її розрішення, тобто прозорості/детальності.
А ось який буде досягнутий тембральний "колір" , то це може вирішити чи йому сподобається, тільки власник на своїй системі
Василю , ви дальше за своє. Скільки вам zick говорить і я в тому числі -а ви за вищий ретейл, план прозорості/детальності за кабель темний чи світлий . Я чесно думав що ви це зрозуміли , але ні вірите в казки які вам маркетологи нарозказували .Я згідний кабель має бути добротній , тому що в системі має все значення . Як можна записати чи прослуховувати фонограму якщо відчутно на гучності якийсь гул чи фон? Я також не користуюсь кимось за сто гривень , в мене просто хороші кардас, фурутех , акуфейс , але щоб вони відігравали рішучу роль в плані звуку , це смішно . Основну роль відіграють акустика , підсилювач і безперечно джерело звуку , майте тепер на увазі . А ще питання Василь , скільки вам років , може я все зрозумію
|
|
|
|
|
|
|
zick
Ветеран
|
RE: Кабельная тема. / 12-03-2023 21:57
(12-03-2023 21:28)moeller писал(а): Василь , скільки вам років , може я все зрозумію Не знаю почему Васыль скрывает, но он не мальчик.
По ритейлам.
Есть такая компания в Штатах - Oswalds Mill. Приведу цитату от их основателя.
А удиокабель — самая проблемная область в Hi-Fi на сегодняшний день. Много "змеиного масла", никаких научных доказательств и цены, оторванные от реальности.
Кроме того, многие люди знают, что для наилучшего звучания высокоэффективных динамиков в сочетании с маломощными усилителями не нужны кабели с пожарный шланг. Какой кабель использовать с высокоэффективными динамиками, было игрой в угадайку.
Я случайно наткнулся на Analysis Plus. Профессиональный джазовый музыкант вскользь предложил их продукцию, потому что именно ею пользуется он и все его коллеги. Когда я заглянул на веб-сайт Analysis Plus, я нашел отзывы известных музыкантов, студий и т. д., а не попытку переубедить поклонников аудио высокого класса. Кроме того, когда я увидел, что другими клиентами являются NASA, Boeing, Stryker Medical и другие промышленные клиенты, которые не имеют ничего общего со звуком, я очень заинтересовался. Это компания, созданная учеными и инженерами, которые могут очень хорошо объяснить, почему их продукт лучше.
Когда я пробовал кабели Analysis Plus с оборудованием OMA, я сразу же слышал, что говорили мне наши клиенты-музыканты. Медные кабели Analysis Plus, безусловно, являются лучшими по звучанию и лучшими кабелями на рынке сегодня. Я никогда не думал, что буду в восторге от производителя кабелей, пока не нашел Analysis Plus.
И вторая цитата - от другой компании.
Компании Jaguar представил кабели Analysis Plus Cables Джонатан Вайс из Oswalds Mill Audio. Джонатана, непревзойденного инженера, несомненно, привлекла шумоподавляющая геометрия плетеных проводников, а Analysis Plus — единственные кабели, которые он использует при создании одних из самых передовых систем HiFi в мире. Отдельные жилы провода вплетены в сетку, окружающую вставку овальной формы, идущую по всей длине кабеля, что обеспечивает наилучшую ориентацию подавления шума, с которой мы когда-либо сталкивались. Сначала мы попробовали пару акустических кабелей Analysis Plus Black Oval 12 (цена менее 400 долларов за пару) в эталонной системе Jaguar и обнаружили, что они работают так же хорошо, как и многие кабели, которые мы слышали в диапазоне 5000 долларов… это все, что нам было необходимо услышать, чтобы знать, что Analysis Plus должен быть добавлен к нескольким кабельным брендам в линейке Jaguar.
У меня уже несколько лет работает кабелёк от этой конторы, довольно недорогой. Искать замену смысла не вижу.
(Отредактировал 12-03-2023 в 22:10 zick.)
Не вижу смысла.
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Кабельная тема. / 12-03-2023 22:30
(12-03-2023 22:13)moeller писал(а): в вас в приорітеті ритейл Ні в мене в приоритеті співвідношення ціна/якість. На превеликий жаль для мене, задешиво мені не вдалось досягнути того що я хотів. А починав я з міжблока з $120
(12-03-2023 22:16)zick писал(а): Ритейл - ни о чём. Згідний, важливий результат. Acoustic Zen,
в порівнянні не має наддорогої продукції, як наприклад Ости, де міжблоки ритейлом 50к.
Але Зен, є надзвичайно, як на мене добра і не дорога продукція.
Я перепробував весь модельний ряд цієї компанії і прийшов до їхнього топу Acoustic Zen Absolute Copper.
P.S А їхній топ міжблок Absolute Silver, ритейлом 3,5к мені не зайшов, занадто він "яркий" а моєму колезі, зайшов . Це про ритейли.
Ну то що комусь можна радити ?
(Отредактировал 12-03-2023 в 22:49 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | djon |
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Кабельная тема. / 12-03-2023 23:24
(12-03-2023 22:58)moeller писал(а): . Розказуйте. Було все поетапно.
Після 120 був 300 і було ВАУ
Потім я знайшов інженера і музиканта Robert Lee, який виплавляв кабелі Harmonic Technology потім Acoustic Zen. ( до речі зустічав його на виставці і мав приємність порозмовляти)
Harmonic Technology Pro Silvei за 450 було вау,вау . Потім Harmonic Technology Megic за 850, потім Acoustic Zen Silver Reference -1,750 і завершив Absolute. Реально хороший кабель для моєї системи і мене. І в цій історії уже стоїть крапка. Міняти не буду.
(12-03-2023 22:58)moeller писал(а): Щось чогось бракувало? Звичайно, не було меджика
(12-03-2023 22:55)zick писал(а): Лежат без дела крио сильвер референс Ревелейшен Аудио Лабс RAL мені теж не сподобався. Хоча "слухав" дуже мало з їхньої лінійки. Вони заяскраві, як на мене.
Тому патч вибрав Nordost Heimdall 2, а не RAL.
(Отредактировал 12-03-2023 в 23:32 Vasiles.)
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Кабельная тема. / 13-03-2023 00:40
Ось маю дилему.
Потрібен силовий до цифрового джерела.
Все що перебирав в ціновий категорії від 800до 1,5 мене не вразило.
Причина на мій погляд така, основний силовий Voodoo-Tesla, для моєї системи виявився дуже добрим.
Все що я міняв уже йшло від фільтра який живиться Теслою.
" Наострився" на Нордост, мідь. По відгуках на цифру саме те. Nordost Valhalla першої генерації за 1,5к, його порівнюють з Tur 2 ритейлом 4,7к
Хтось має досвід впливу силового, вже після основного силового і фільтра?
Які думки будуть від експертів?
Чому я ледь чую силовий після фільтра, не та цін. категорія ? В чому причина ?
Пробувати немає можливості "пан, або втратив гроші на перепродажі"
(13-03-2023 00:32)kakasik_2006 писал(а): Хороший кабель зовсім не повинен впливати на частотну характеристику. Все впливає друже, навіть вологість повітря і якість кави
Просто хороший кабель, дає можливість зрозуміти на що здатен блок, він допроваджує сигнал з найменшими втратами і забарвленням.
Нейтральна тільки Швейцарія і то...
(Отредактировал 13-03-2023 в 00:44 Vasiles.)
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)
|
|