Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
VNV73
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 22-04-2023 20:47
(22-04-2023 18:53)Vasiles писал(а): 1-Звичайно, обмежених осіб у коштах
2- Що за марення ? Я що таке сказав ? До кінця виставки ще дуже далеко. Я ж не тільки про виставку...
Ось, цитую Вас:
" Прослухавши багато систем на топових компонентах за багато К, я прийшов до висновку, що мені особисто сподобалось досить небагато систем, які я міг би теоретично притягти до дому.".
Виходить, що цінник в "багато К", нічого не гарантує?
Не знаю, як Вам вдається працювати психологом, маючи когнитивні розлади...
Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
|
|
|
|
|
AlTair_SPb
Ветеран
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 22-04-2023 21:36
(22-04-2023 20:47)VNV73 писал(а): "Прослухавши багато систем на топових компонентах за багато К, я прийшов до висновку, що мені особисто сподобалось досить небагато систем, які я міг би теоретично притягти до дому.". Це говорить про Ваше абсолютне нерозуміння, що таке звук який уже досягнув певної якості .
Звідси і неспроможність зрозуміти "душу" аудіофіла
А очевидність проста, коли звук має всі параметри близькі до хі-енду, то це вже, як тут люблять говорити "вкусовщина" який власне звук подобається. Тому далеко не всі системи на топових компонентах можуть подобвються.
Ви це можливо колись і зрозумієте, коли у вас не просто буде "підсилювач і колонки ноу нейм" , а щось що реально має звук.
І хто Вам сказав, що я працюю психологом?
Я бачу Вас наскрізь і те що Вами керує і про що Ви тут пишите.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
|
bylujnik
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 22-04-2023 21:56
Діма, за тим, що будь-який стрімер по суті це і є комп: оптимізований по живленню, з клоками, антирезонансних корпусах і що найважливіше - з написаним ексклюзивним ПО. Самий топчик зараз - Taiko - це ж як комп у мутніка, тільки зі своїм ПО. А є ще Antipode - там навіть не приховують задню панель з виходами материнки. А дешеві стрімери - це та ж малинка зі шляпою у гарному корпусі з логотипом бренду, який окрім стрімерів ще виробляє все від зубної щітки до газонокосилки. Тому такі стрімери по звуку нічим від малинки і не відрізняються, а в порівнянні з підготовленим компом можуть бути гірші по звуку. Пишу «можуть», бо особисто не перевіряв, але у аудіо все упирається в матеріалознавство, тому дивимось на спеки і робимо висновки
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 22-04-2023 22:02
(22-04-2023 21:56)bylujnik писал(а): Діма, за тим, що будь-який стрімер по суті це і є комп: оптимізований Ярослав, я спрашиваю о том, в чем смысл собирать комп для музыки, если есть готовые специализированные решения, в которых, как ты написал, уже все сделано правильно, от питания и корпуса до ПО.
Ведь такой компьютер надо именно собрать, и ценник получится очень большой.
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
|
|
|
|
bylujnik
Ветеран
|
|
|
|
|
roteid
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)
|
|