Шанувальникам "Братів Гадюкіних"
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
vasyakuk
Ветеран
|
RE: Шанувальникам "Братів Гадюкіних" / 03-06-2011 11:19
Прав был John Deacon - "Freddie can never be replaced"...
Случайно вчера попал на репетицию во Дворце Спорта. Все пытался поймать тот драйв, который Кузя запустил в зал на последнем концерте. Потом понял, что слушая любые трибьюты, все-равно ищешь знакомые гармонии, голос, настроение. Никакие памятники не заменят живого человека. Осталась музыка, видео и память...
Я помню...
(04-04-2011 12:20)oasis писал(а): 3 червня «Брати Гадюкіни» зіграють великий концерт пам’яті Сергія Кузьмінського
3 червня у київському Палаці Спорту легендарні „Брати Гадюкіни“ разом з кращими українськими рок-музикантами зіграють концерт пам’яті Сергія Кузьмінського „Я вернувся домів“. Окрім „гадів“ у концерті візьмуть участь „Океан Ельзи“, „Воплі Відоплясова“, білоруси „Ляпіс Трубєцкой“, „ТНМКонґо“, „Бумбокс“, „Мандри“, „ТІК“, „ДахаБраха“ та ще десять рок-гуртів.
(Отредактировал 03-06-2011 в 11:21 vasyakuk.)
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
|
|
|
Санёк
Старожил
|
RE: Шанувальникам "Братів Гадюкіних" / 04-06-2011 10:47
КД песен, исполненных на концерте 4 июня 2011
Брати Гадюкіни - Я вернувся домів (2011) [MP3] | Rock & Roll
http://www.ex.ua/view/7477066
Пісні та їхні виконавці:
01. Звьоздочка моя (Бумбокс)
02. Чуваки всьо чотко (Воплі Відоплясова)
03. Гей Іване (Гайдамаки)
04. 117 стаття (Димна Суміш)
05. Ми - хлопці з Бандерштату (Кому Вниз)
06. Америка (Mad Heads XL)
07. Аріведерчі Рома (Мандри)
08. Приїдь до мене у Мостиська (Океан Ельзи)
09. Було не любити (Перкалаба)
10. Емігрант сонг (Піккардійська терція)
11. Дівчина з Коломиї (Тарас Чубай)
12. Файне місто Тернопіль (Танок На Майдані Конґо)
13. Міську вважай (ТІК)
14. Місячне сяйво твого тіла (The Вйо)
15. Роксоляна (ФлайzZza)
"Помиляйся, тільки не зупиняйся" (с) реклама Nescafe
|
|
|
|
|
Санёк
Старожил
|
RE: Шанувальникам "Братів Гадюкіних" / 04-06-2011 13:02
(04-06-2011 12:12)minoltist писал(а): То може складемо рейтинг виступів/виконвців на цьому святі? По місцям розподіляти не хочу, напишу просто тих, хто залишив найбільш приємні враження:
Mad Heads (в принципі позитивний чувак, він може навіть не співати і не грати, а энергетикою від нього вже і так пре)
Ляпіс Трубєцкой (перші, у кого був більш-менш адекватний звук - може привезли свого звукорежа?)
Димна суміш (психоделія зачепила)
Бумбокс
ТНМК
(04-06-2011 12:12)minoltist писал(а): Якось ніяк звучав ТІК - може то звукачі винні? Було трохи дивно бачити цей гурт на концерті, мені здавалося, що формат у них все ж трох інший, щось на зразок пісень для сільських свадеб. Та взагалі, чувак навіть не намагався потрапляти в ноти. Йому на тому концерті сам Бог би не допоміг, так що звукачі тут не винні
(04-06-2011 12:12)minoltist писал(а): Спеціяльна номінація "ЗА САМОЗАКОХАНІСТЬ" - особисто Вакарчуку. +100500 Всі якось намагалися швидко змінюватись, цього ж перця потрібно було чекати хвилин 10 мінімум. Єдине, що порадувало, що ВВ випустили все ж таки після Океану Ельзи
"Помиляйся, тільки не зупиняйся" (с) реклама Nescafe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
RE: Шанувальникам "Братів Гадюкіних" / 07-06-2011 22:24
..."117 стаття", "дупа джалізовая"... "малолєтка" якій "ще й під сраку надавав" і т.п. не дозволяли, не дозволяють і не дозволять полюбити "гадів" моєй утончонной душе...
- Якого дідька приперся?
- Поштовхом стало прохання знайомих придбати їм квитки, бо ті перед концертом саме за кордоном перебували...
Причиною... добра, позитивна і об'єднавча це справа як для музикантів та організаторів, так і шанувальників, вшановувати своїх.
І хоч енергетично (не в музичному плані, а особистісному) не зовсім імпонували мені Димна суміш, Ляпіси і The Вйо, всіх інших виконавців споглядав і слухав з насолодою, (незважаючи на деякі тексти пісень з яких слів не викинеш). І навіть Вакарчук, чомусь , не дратував на цей раз. Публіка не могла не радувати дружністю і масовістю. (Серед неї за пару кроків від себе побачив і свою улюблену Марічку Бурмаку )
Найкращою піснею концерту, як на мене, була "Ми ходили дили-дили..." з голосом Кузі.
Як не крути, а "Брати Гадюкіни" були першими найвідомішими з тієї хвилі, що зараз затухає...
(06-06-2011 16:50)oasis писал(а): ......уверен Событие в Рок-жизни страны на 2011 год уже произошло!!! Сто пудово!!!
І прогавити цю подію, якось не хотілось.
...Таке собі думаю... навіть якщо ВВ на осінь, на честь свого 25-ти річчя, нарешті, почнуть мутить концерт в ПС (через 8-9років після останнього) навряд чи припреться стілько люду слухати "Таємні сфери", "Глибину"("тонку магію інь і янь-ія")...
(Отредактировал 07-06-2011 в 22:41 IZ SELA.)
|
|
|
|
|
DJ-tolik.doc
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|
|