А що краще взяти з таких варіантів:
1)exposure 2010s
2)aura(b&w) evolution 100
3)arcam 290
4)TECHNICS SU-VX800(про нього чув лише дуже хороші відгуки)
5)щось з марантз,але відношусь скептично
6)creek evolution
будь ласка пишіть не як продавці,наприклад,я знаю ,що alexandrius продає Exposure 2010S
тому прошу поради не в цілях комерції,а просто по-дружньому
Дякую
(10-04-2012 18:07)Mr.Michael писал(а): ...Просто спорить с человеком для которого весь мир сошёлся крестом на Динах и Винсенте не о чем...
Знаете, Винсенты (SP-998 ), которые у Володи (да и у меня), это действительно жемчуг среди китайцев, если попадает в руки, отдавать не хочется. Реально, придраться не к чему.
Вот с такой связкой как в п. 2.8 я и жил пару лет. И всё мне нравилось. И 5005-е были. Но с ними был говнячий усилок sony серии es. И пусть он весил около 20 кг, а экспожур кажется 6, но сони не играл.
(12-04-2012 18:09)Mazur писал(а): Дякую всім
тему можна закривати(забрав і послухав далі)
вони не заслуговують підсилювача за 500у.о.
з ямахою звучання просто жалюгідне
У меня были самые маленькие из этой серии (1001). Когда мне в руки попал усилитель Джейна Хираги Class A, их звучание поднялось так, что была мысль "мне больше не надо". Это я к тому, что и 5005 имеют большой потенциал и его можно выкачать, если не экономить на усилителе.
(12-04-2012 18:09)Mazur писал(а): Дякую всім
тему можна закривати(забрав і послухав далі)
вони не заслуговують підсилювача за 500у.о.
з ямахою звучання просто жалюгідне
У меня были самые маленькие из этой серии (1001). Когда мне в руки попал усилитель Джейна Хираги Class A, их звучание поднялось так, что была мысль "мне больше не надо". Это я к тому, что и 5005 имеют большой потенциал и его можно выкачать, если не экономить на усилителе.
я просто на цьому підсилювачі мав дешевші колонки і грали вони краще
чесно не знаю...
викину 500у.о. а звучання не підніметься
можливо потрібні плити?
(12-04-2012 18:23)Mazur писал(а): я просто на цьому підсилювачі мав дешевші колонки і грали вони краще
чесно не знаю...
можливо потрібні плити?
(12-04-2012 18:23)Mazur писал(а): я просто на цьому підсилювачі мав дешевші колонки і грали вони краще
чесно не знаю...
можливо потрібні плити?
А слушать под залог у вас не практикуется?
я зараз певний час буду проживати у Львові
а тут такої можливості немає