Сабвуфер в размере Hi-Fi блока
|
Автор |
Сообщение |
Нейтрон
Ветеран
|
RE: Сабвуфер в размере Hi-Fi блока / 08-06-2012 17:41
(08-06-2012 08:13)Марьяныч писал(а): Так, транс - маленький, ємність конденсаторів блоку живлення - смішна, підсилювач дистрофічний, радіатор карликовий, монтаж сопливий, тонкими дротами... я навмисне так зробив.
"я ево слепила из таво, что была"
ЦЕ було зроблено для демонстації можливості відтворити нижній бас достовірно. І воно працює, тобто - грає. Єдина вада - обмеження по максимальному звуковому тиску.
А мої замовники отримують інший продукт. Читайте внимательно. Заказчик вправе задать некоторые параметры по исполнению. Ветка всё же не коммерческая(продажа ГОТОВЫХ изделий),а для обмена мнениями с другими самодельщиками и просто интересующимися тематикой людьми. Заказывая технику у автора я то же приобретал для неё некоторые не дешевые компоненты,мы их отслушивали,некоторые отбраковывали,другие стали как родные в схему. Индпошив всегда лучше конвейера,немного больше заморочки разве.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
WSAUDIO
Ветеран
|
|
|
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
|
Марьяныч
Ветеран
|
RE: Сабвуфер в размере Hi-Fi блока / 08-06-2012 19:41
Шановне товариство!
Я не можу вітати суперечки навколо зробленого власними руками.
Справа, можливо, в тому, що термін перебування на форумі у декого асоціюється з власне DIY досвідом.
Я не рік і не десять в темі. Першу систему з ЕМЗЗ (ЭМОС) я виконав більше 20 (двадцяти) років тому. Я достовірно знаю, що переважна більшість людей не знає про те, що відбувається зі звичайним динаміком в різних частотних діапазонах, а насамперед - в низькочастотному. Це також є однією з причин, з яких я не підтримую безглузді суперечки.
Крім того, я маю неабиякий досвід, більше 10 років, (крім теоретичних знань) проектування, налаштування та суддівства автомобільних аудіосистем.
Кому цікаво - попитайте знайомих, які давно в автозвуковій темі. В 2006-2007 рр я був керівником не тільки Sony Xplod Team в Україні, а й ще 8 автомобілів - учасників брендових команд. За цей час три автомобілі з моєї команди стали чемпіонами Европи та України.
Але не в цьому річ. В автомобілі ми маємо унікальну з точки зору відтворення звуку, можливість почути та відчути низькочастотний діапазон. І від того, наскільки якісно цей діапазон відтворений, значно змінюється враження від звучання системи. Саме з цієї причини я поставив собі за мету досягти достовірної передачі низькочастотної частини сигналу в умовах звичайної кімнати.
Деяким здається, що вони своїми "порадами" та неприкритим висміюванням піднімуть власний авторитет. Божепомагай!
Я нікого не збираюсь ображати. Я цією моделлю показую практичні можливості концепції. Крім того, я не претендую на оригінальність ідеї. Але використовую власну реалізацію.
|
|
|
|
|
|
Марьяныч
Ветеран
|
RE: Сабвуфер в размере Hi-Fi блока / 08-06-2012 19:55
(08-06-2012 19:46)Гаруспик писал(а): Марьяныч, всё это бла-бла-бла.
Вы не в состоянии были даже провести измерения.
Ну а приводить в качестве доводов свои достижения в автозвуке в кругах обычных филов моветон.
p.s. В автомобиле мы не имеем возможности услышать бас в принципе. Объяснять почему? Шановний, Ви знову "ляпнули"
Рівень та манера Ваших постів в мене особисто викликають жалість.
Ви б перед тим, як писати, почитали б щось за тематикою...
Може, перехотілось би...
Хіба ви "писатель", а не читатель
А то - не согласный с обоими!
Читайте уважно, я пояснював ЗВІДКИ виникла ІДЕЯ, а не так просто взяв прапорець помахати - який я крутий автозвуковий перець!
(08-06-2012 19:53)Гаруспик писал(а): Сабуров, т.е. вы хотите сказать, что вы такой уникальный человек, что можете услышать сабовый диапазон волн длиной 6 и более метров, находясь в салоне автомобиля?
Да вы уникум Аж ніяк не унікум. В навушниках Ви який діапазон можете почути?
Думайте, не поспішайте з гнівним відписом.
(Отредактировал 08-06-2012 в 20:19 Марьяныч.)
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 9 Гость(ей)
|
|