Моя перша система
Автор Сообщение
gerikon Не на форуме
Пользователь
*

Моя перша система / 22-07-2016 10:38
Доброго дня, шановне товариство.
Вирішив стати на тернистий, але від того не менш приємний шлях пошуків "свого" звуку.
Довгий час це питання мене не надто цікавило, вистачало mp3 на звичайній, хоч і не найпримітивнішій, мультимедійній акустиці (Edifier C3), яка перекочувала до телевізора бо кіно на ній дивитися все ж приємно.
В моменти коли хотілось чогось кращого, слухав батькову колекцію CD (благо смаки схожі, гени пальцем не зітреш) на його системі ( CD
- NAD C545BEE, підсилювач - NAD C355BEE, акустика - Acoustic Energy Aegis Evo One, навушнии - philips shp8900 ). До-речі, не проти почути вашку дуку і про батьковий сетап 2009 року.
В якийсь момент видалив всі mp3 і почав збирати вже колекцію в flac форматі, aimp замінив foobar і почав думати про якусь цікавішу систему. Після коротких роздумів вирішив розпочати побудову системи з навушників.
І ось мій перший набір, який на жаль приїде в Україну трішки пізніше за мене, тому обмежусь фотографіями з мережі
джерело звуку - пк
цап - Schiit Modi 2
підсилювач для навушників - Schiit Magni 2
замісь штатного міжблочного кабеля докупив Schiit PYST RCA Cable
навушники - AKG Q701 Quincy Jones
ну і в парі з цим буде трудитися активна акустика Mackie CR4.
На користь зв'язки Schiit говорила істинно штатівська збірка, плюс чув це в парі з Sennheiser HD 598, про які я також задумувався, але зіграла свою роль велика знижка на AKG Q701 те те що все ж вони мені одразу якось дуже запали в душу. Так само чув AKG Q701 в парі з Creek OBH-11. Плюс навушники AKG Австрійського виробництва повинні б бути.
Якось так і зробив вибір Улыбка
Одразу схилявся до відкритих наушників, оскільки вони суб'єкивно приємніше звучать, від них менше втомлюєшся. Переслухано була кілька десятків варіантів навушників різних конструкцій та виробників перед остаточни вибором.
AKG залишили найприємніше враження з усіх. На рахунок акустики - приємний звук і дісталася вона мені майже даром, гріх було не купити, але це лише початок який знайде з часом свою заміну.
Буду радий почути ваші зауваження та поради.

(Отредактировал 22-07-2016 в 10:45 gerikon.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: asgirich , The , Сергій , romanovych
The Не на форуме
Ветеран

RE: Моя перша система / 22-07-2016 12:39
Плюсую за старт. Я починав з нормальни аудіо коли ще мені було 16. Стартанув з Елак БС53. Це єдина система, яка була в мене довго і з якою я слухав музику, а не нюанси звуку Улыбка
Етапи навушників теж проходив. А дойшов до того, що за ті гроші, що ви потратили чи потратити можна взяти просто класний вінтаж, який змиє якістю та своїм теплом з горизонту все ваше надумане.
Тому дуже раджу не повторювати помилок більшості форумчан і шляху, який вони пройшли.
А одразу глянути в сторону вінтажного стерео підсилювача + сд програвача + вінтажної акустики.
По бюджету це все може вийти ще значно дешевше, ніж ви потратили чи потратити на ваш сетап, а ефект буде в рази крутіший.

Плюсую Вам за бажання та старт! Party0012
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop , Karp , Igor65 , novik , санчос , bramms
Kaminskiy Не на форуме
Ветеран

RE: Моя перша система / 22-07-2016 13:59
The, забыли добавить ИМХО
Просто Ваше мнение, очень субъективно Cool

Старость меня дома не застанет. Я в дороге, я в пути... ©
Найти все сообщения

Выразили согласие: asgirich , The , uchenik , doom , FiLiN , bylujnik , u911
asgirich Не на форуме
Ветеран

RE: Моя перша система / 22-07-2016 15:44
у батька сетап хороший, разбирается человек в аппаратуре)Happy0144
Найти все сообщения

The Не на форуме
Ветеран

RE: Моя перша система / 22-07-2016 15:48
(22-07-2016 12:39)The писал(а):  Плюсую за старт. Я починав з нормальни аудіо коли ще мені було 16. Стартанув з Елак БС53. Це єдина система, яка була в мене довго і з якою я слухав музику, а не нюанси звуку Улыбка
Етапи навушників теж проходив. А дойшов до того, що за ті гроші, що ви потратили чи потратити можна взяти просто класний вінтаж, який змиє якістю та своїм теплом з горизонту все ваше надумане.
Тому дуже раджу не повторювати помилок більшості форумчан і шляху, який вони пройшли.
А одразу глянути в сторону вінтажного стерео підсилювача + сд програвача + вінтажної акустики.
По бюджету це все може вийти ще значно дешевше, ніж ви потратили чи потратити на ваш сетап, а ефект буде в рази крутіший.

Все це ІМХО!

(22-07-2016 13:59)Kaminskiy писал(а):  The, забыли добавить ИМХО
Просто Ваше мнение, очень субъективно Cool
Так, Ви праві. ДобавивParty0012
(Отредактировал 22-07-2016 в 15:48 The.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Kaminskiy
gerikon Не на форуме
Пользователь
*

RE: Моя перша система / 22-07-2016 17:39
(22-07-2016 15:44)asgirich писал(а):  у батька сетап хороший, разбирается человек в аппаратуре)Happy0144
згоден) роки досвіду)))
надіюсь і я розберусь)
хоча поки ніби задоволений покупкою)

(22-07-2016 12:39)The писал(а):  Плюсую за старт. Я починав з нормальни аудіо коли ще мені було 16. Стартанув з Елак БС53. Це єдина система, яка була в мене довго і з якою я слухав музику, а не нюанси звуку Улыбка

дякую за пораду і за плюс)
теж задумувався над цим)
але то з часом, цифри на пунктах обміну валют не тішать поки, тому обновки не плануються)
(Отредактировал 22-07-2016 в 17:41 gerikon.)
Найти все сообщения

Kaminskiy Не на форуме
Ветеран

RE: Моя перша система / 22-07-2016 20:06
(22-07-2016 17:39)gerikon писал(а):  дякую за пораду і за плюс)
теж задумувався над цим)
Думаю, что хорошо и о многом подумайте....
Я поэтому и попросил форумчанина The, добавить ИМХО
Потому что вот, например, другой взгляд на ситуацию:

(22-07-2016 12:39)The писал(а):  А дойшов до того, що за ті гроші, що ви потратили чи потратити можна взяти просто класний вінтаж, який змиє якістю та своїм теплом з горизонту все ваше надумане.
Для того, чтобы это произошло нужно потратить НЕ МАЛО денег. Smile 2

(22-07-2016 12:39)The писал(а):  Тому дуже раджу не повторювати помилок більшості форумчан і шляху, який вони пройшли.
Я бы за большинство так не говорил Wink

(22-07-2016 12:39)The писал(а):  А одразу глянути в сторону вінтажного стерео підсилювача + сд програвача + вінтажної акустики.
Хороший винтаж стоит хороших денег! Love0030
Потому что ВИНТАЖ - это не одно и то же, что и старьё!

И как-то СД-проигрыватель не вяжется к винтажу... Как-то ближе винил всё-таки Happy0144

(22-07-2016 12:39)The писал(а):  По бюджету це все може вийти ще значно дешевше, ніж ви потратили чи потратити на ваш сетап, а ефект буде в рази крутіший.
Это не будет стоит 1000 грн.

Старость меня дома не застанет. Я в дороге, я в пути... ©
Найти все сообщения

Выразили согласие: gerikon
gerikon Не на форуме
Пользователь
*

RE: Моя перша система / 22-07-2016 22:02
(22-07-2016 20:06)Kaminskiy писал(а):  Думаю, что хорошо и о многом подумайте....
Я поэтому и попросил форумчанина The, добавить ИМХО
Потому что вот, например, другой взгляд на ситуацию:
думати треба добре, згоден з Вами.
і про ціни я знаю, благо все сідоме життя тісно контактую з аудіо-ентузіастами)
просто напевне раніше мені вистачало хорошого звуку завдяки тому, що вдома була завжди серйозна апаратура яку я періодично цілеспрямовано і ввесь час мельком слухав) а от зі зміною місця проживання відчулася недостача)
ну одним словом, з допомогою форумчан і інших людей які в питанні розуміюься може вийду на правильну дорогу)

а конкрено про цей набір дасте якесь заключення?)
я розумію, що порівняно з системами багатьох інших учасників моя підбірка це блаж і профанація, але все ж з чогось я мав почаи) і бюджет не безлімітний на жаль
(Отредактировал 22-07-2016 в 22:04 gerikon.)
Найти все сообщения

schum Не на форуме
Ветеран

RE: Моя перша система / 22-07-2016 22:16
+ за страт.
Присоединяюсь к мнению The.
Собрать винтажную систему выйдет гораздо дешевле чем пытаться добиться такого же звука от новодела, сам сначала наступил на те же грабли)
ИМХО)
Найти все сообщения

Выразили согласие: The
gerikon Не на форуме
Пользователь
*

RE: Моя перша система / 22-07-2016 22:24
(22-07-2016 22:16)schum писал(а):  + за страт.
Присоединяюсь к мнению The.
Собрать винтажную систему выйдет гораздо дешевле чем пытаться добиться такого же звука от новодела, сам сначала наступил на те же грабли)
ИМХО)
я ще морально не дозрів напевне до вінтажної техніки)
Найти все сообщения

Boostaddict Не на форуме
Ветеран

RE: Моя перша система / 22-07-2016 22:35
Я в последнее время какие-то невероятные вещи слышу о Schiit...Точнее, об их топовом ДАКе. У Вас - начальный. Но , с учётом общего родителя, должно быть весьма неплохо.
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , u911
doom Не на форуме
Специалист

RE: Моя перша система / 22-07-2016 22:55
больше всего смешно читать мнение абсолютно недалеких индивидумов,предлагающих типа старый мотлох замутить..этот американский цапчик прикольный,но мне пвезло слушать его старшего брата,который создан на интересном чипе,который ранее только на космос шел в электронике..можно фото системы выставитьHappy0158

ПЕПЕЛ КЛААСА СТУЧИТ В МОЁ СЕРДЦЕ !!!!
Найти все сообщения

gerikon Не на форуме
Пользователь
*

RE: Моя перша система / 22-07-2016 23:18
(22-07-2016 22:35)Boostaddict писал(а):  Я в последнее время какие-то невероятные вещи слышу о Schiit...Точнее, об их топовом ДАКе. У Вас - начальный. Но , с учётом общего родителя, должно быть весьма неплохо.
Yggdrasil я не чув, але відгуки читав про нього.
З schiit також чув підсилювач Valhalla 2 + цап Bifrost + Sennheiser HD 650 / Bowers & Wilkins P7. Задоволення отримав неймовірне, але майже 800$ поки не маю на це(
думаю з моїми навушниками ця комбінація заграла б дуже класно.

(22-07-2016 22:55)doom писал(а):  больше всего смешно читать мнение абсолютно недалеких индивидумов,предлагающих типа старый мотлох замутить..этот американский цапчик прикольный,но мне пвезло слушать его старшего брата,который создан на интересном чипе,который ранее только на космос шел в электронике..можно фото системы выставитьHappy0158
саршого брата також чув.
система іще не приїхала, купував її не тут.
є вірогідність, що я її сам привезу в наступній поїздці, поки і так живу проїздом)
просто наткнувся на форум, почав читати, і не втерпів, вирішив почути думку компетентних людей.
(Отредактировал 22-07-2016 в 23:24 gerikon.)
Найти все сообщения

doom Не на форуме
Специалист

RE: Моя перша система / 23-07-2016 01:11
странно..............то есть,как я и подозревал,что системы не СУЩЕСТВУЕТ...........а жаль..жальCry

ПЕПЕЛ КЛААСА СТУЧИТ В МОЁ СЕРДЦЕ !!!!
Найти все сообщения

Выразили согласие: Dr.Zolin , bylujnik
gerikon Не на форуме
Пользователь
*

RE: Моя перша система / 23-07-2016 01:36
(23-07-2016 01:11)doom писал(а):  странно..............то есть,как я и подозревал,что системы не СУЩЕСТВУЕТ...........а жаль..жальCry
Вам видніше Улыбка
Найти все сообщения

The Не на форуме
Ветеран

RE: Моя перша система / 23-07-2016 09:38
(23-07-2016 01:11)doom писал(а):  странно..............то есть,как я и подозревал,что системы не СУЩЕСТВУЕТ...........а жаль..жальCry
так автор і написав, що все в дорозі. автор ще з самих початків про це написав.
як я підозрював, ви все читаєте поверхнево.

(22-07-2016 22:55)doom писал(а):  больше всего смешно читать мнение абсолютно недалеких индивидумов,предлагающих типа старый мотлох замутить..этот американский цапчик прикольный,но мне пвезло слушать его старшего брата,который создан на интересном чипе,который ранее только на космос шел в электронике..можно фото системы выставитьHappy0158
Шановний дум, якщо ж ви далекий індивідиум і маєте інший погляд, то це не означає, що тільки він правильний. Для чого оці приховані образи?
Хтось писав, що і з вінтажу є супер системи.
Ну і найголовніше. Ціна-якість співвідношення вінтажу і сучасного різниться в рази.
(Отредактировал 23-07-2016 в 09:42 The.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: novik

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS