handmade in Ukraine
|
Автор |
Сообщение |
Вадимыч
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 21-10-2016 23:21
Пройшло досить часу...
В гостях побував Олександр soundlover.
Їздив комплект кабелів в Львів до Андрія bramms.
Це таке, захочуть, напишуть свої враження.
Зібрав USB "Silver Grand", весь із срібла.
Срібна моножила, срібний екран.....
Хай поки що гріється, висновки будуть пізніше.
Забув додати.
Конектори спеціалізовані під аудіо.
Вибачте за якість фото - не профі.
(Отредактировал 21-10-2016 в 23:39 Вадимыч.)
Думай головой, слушай ушами!
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 22-10-2016 10:55
Так запитуйте .
Зараз у мене в активному порівнянні три USB кабелі. Всі кабелі досить високого рівня: "Exclusive", "Gold Grand" та "Silver Grand".
Конструкція кабелів ідентична, відмінність полягає в матеріалах сигнальних провідників.
Загальна подача практично однакова, але кожного кабеля є свої нюанси в подачі.
У "Exclusive" сцена трішки зсунута в глиб.
"Gold Grand" має яскравіші ВЧ.
"Silver Grand" ВЧ згладженіші.
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 23-10-2016 09:39
(23-10-2016 01:20)LionArt писал(а): Вадимыч, интересно послушать и сравнить
- лучший из USB с AudioQuest Diamond.
- лучшие из сетевых c AudioQuest NRG-1000. ( нужна минимум пара кабелей с евровилками ).
Уровень кабелей, исходя из темы, приобрел угрожающие оттенки для всех производителей аудио кабельной темы. Есть желание лично удостовериться в этом в своих системах.
Бажання особисто упевнитися завжди вітаю!
Як мінімум, це розширює світогляд і додає аргументації.
На жаль, тільки в межах своїх суб'єктивних висновків.
Бо ще є десятки інших факторів, які повинні буди беззаперечні.
Артур, переходь на Hubbel. Це практичніше і дешевше.
Відносно "лучший из USB".
Везу до Олега чотири.
Будемо вибирати "найкращу".
Сподіваюсь, що не буде як в минулий раз з RCA. Коли враження розділились 2 на 2 і у кожного були свої беззаперечні аргументи!
(Отредактировал 23-10-2016 в 09:45 Вадимыч.)
|
|
|
|
|
|
bramms
Старожил
|
RE: handmade in Ukraine / 24-10-2016 16:20
Цитата:Їздив комплект кабелів в Львів до Андрія bramms.
Це таке, захочуть, напишуть свої враження.
По кабельках.
Побували в мене в гостях - сєтєвик голд гранд, міжблок рца голд гранд, юсб голд гранд.
1) Сєтєвик. Якщо коротко - сподобався. Слухав на підсилювачах. На джерелі не слухав. Більш локалізовані образи, тихі звуки і післязвуччя теж зазвучали краще. Загалом картина стала в кращу сторону, не хотілось вертатись на свій. На жаль, не мав з чимось хорошим брендовим порівняти, та й виділена лінія лише запланована за місяців два З мінусів - товстий, важкий, дуже важко підключати, практично не піддається згинанням, в разі якщо на апаратурі вхід іншим боком доводиться весь кабель перекидувати догори ногами довелось стійку відсувати від стіни
2) Міжблок. Слухав я і не тільки я. Загальні враження дуже позитивні. Кабель як на мене досить високого класу і може конкурувати з багатьма брендовими далеко не дешевими кабельками. Порівнював з своїм AQ SKY. Загалом Sky виграв на нюансах, глибині і був ефект коли переключив що "щось зникло приємне", але мушу зазначити що кабель Вадімичя дуже достойно звучав! Був доволі вражений бо не очікував респект! Мінус знову конструктивний - дуже тугі rca роз'єми...
3) USB. На жаль кабель був дуже короткий тому довго послухати не міг, лише тестово перестановку зробив щоб послухати. Різницю вловлював між моїм Klotz але так щоб по справжньому сказати що був великий приріст - не можу. Звісно що на іншому цапі і комп'ютері все могло б бути інакше тому тут не можу дати ні + ні -. Плюс треба слухати довше щоб зрозуміти різницю. Конструктивно - без претензій, все гарно.
Дякую Вадімичю за можливість послухати. Бажаю натхнення до нових розробок.
Впевнений що з часом кабелі будуть все кращі, головне не зупинятись і ще головніше - брати брендові хороші кабелі, слухати, порівнювати, чим більше різного тим ширше розуміння власних розробок (ось таке скромне ІМХО)
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)
|
|