(06-11-2016 21:48)petr.solo1223 писал(а): Пацаны не бывают "натуральнымi" , они только "правильные " , ладно, как для "фраера" простительно. А вот насчёт только клавы это уже гонево, потому как руками я Олежка умею и делаю куда больше твоего, и могу реальные результаты показать. Это чуть посложнее чем платки паять.
Я не в курсі "пацанського", але піськами мірятись не збираюсь... ну ти поняв
А чого тобі ще не дали гури?
Дмитро, це не відповідь на питання.
Ви, як конструктор АС довели мені, що вам вдалося поєднати різні динамики у різному оформленні в одному діапазоні завдяки фільтру першого порядку .
Точка зшивки у вашому випадку 400 Гц.
Нижня гранична частота вам відома, але ви мовчете.
Впевнений, що вам не соромно її називати.
Мені дуже радісно, що я буду в змозі скористатися вашою методикою розрахунків відкритого оформлення динаміків.
Реально класні АС у вас.(на фото)
(06-11-2016 23:35)quadrokot писал(а): Дмитро, це не відповідь на питання.
Ви, як конструктор АС довели мені, що вам вдалося поєднати різні динамики у різному оформленні в одному діапазоні завдяки фільтру першого порядку .
Точка зшивки у вашому випадку 400 Гц.
Нижня гранична частота вам відома, але ви мовчете.
Впевнений, що вам не соромно її називати.
Мені дуже радісно, що я буду в змозі скористатися вашою методикою розрахунків відкритого оформлення динаміків.
Реально класні АС у вас.(на фото)
Нарештi, з шостого разу вдалося розгледiти фото. Дякую Вам пане Констянтин, тiльки завдяки Вам, менi це вдалося. Сподiваюсь, що й решта дописувачiв всмоктала усi деталi кожного Дмитрового Гц(а).
(07-11-2016 00:36)alex23 писал(а): Нарештi, з шостого разу вдалося розгледiти фото. Дякую Вам пане Констянтин, тiльки завдяки Вам, менi це вдалося. Сподiваюсь, що й решта дописувачiв всмоктала усi деталi кожного Дмитрового Гц(а).
Впевнений, що смоктати (Гц) у Дмитра це порада дуже невдала.
Не всі дописувачі її розділяють.
Будьте уважні при написанні чудових відгуків, та пропозицій.
Ви про що? Дурнi думки залиште в собi, дивнi асоцiацii".
Смоктати, обсмоктувати....обговорювати, говорити просто нi про що, про частково надуманнi, навiть вигаданнi речi.
Дмитро, впевнений, шо у вашому Алефі вже стоять"Семимюйды, як ви указали у пості 2037
А потім, підхопивши розуму в інеті з'ясовуєте, що це SemiSouth. Пост 2047. На кінці слова "th", що ніяк не схоже на наше "д".
Таким чином можна побачити, що іншу назву JFET ви почули вперше.
Дмитро, в мене до вас є питання:
1) розскажіть, будь ласка за методику розрахунку оформлення для Fostex у вашій АС. Це новаторське рішення у колонкобудуванні. Вам вдалося поєднати два різних динаміка у різному акустичному оформленні, які грають в одному діапазоні вашої АС
2) розскажіть, будь ласка за фільтр вашої АС, дуже прошу фото.
3) розскажіть, будь ласка за методику апаратного контролю у будуванні ваших АС.
4) можно побачити відео, як грає ваша система.
Дякую.
(07-11-2016 08:01)alex23 писал(а): Ви про що? Дурнi думки залиште в себе, дивнi асоцiацii".
Смоктати, обсмоктувати....обговорювати, говорити просто нi про що, про частково надуманнi, навiть вигаданнi речi.
Та я зрозумів, не траба уточнень!
І ні треба мені вказувати, де що залишать.
Перш ніж щось писати, треба добре думати.
Все, що треба знати за систему Дмитра та його любов до Музики, яку він випорожнює у всіх темах.
Брехня що до розрахунків, розробок, вимірювань та десяти років будування.
А в інщій темі пише
(07-11-2016 03:03)serpens писал(а): Воспринимай ее как очень хороший музыкальный центр.
Читайте у прінтскріні, для чого конкретно Дмитро на форумі.
(07-11-2016 01:53)serpens писал(а): Вот и у меня эта система для того, чтобы мурлыкало, когда я очередного чудака троллю с планшетом в руках.
(07-11-2016 08:44)quadrokot писал(а): Дмитро, впевнений, шо у вашому Алефі вже стоять"Семимюйд
А потім, підхопивши розуму в інеті з'ясовуєте, що це SemiSouth. Пост 2047. На кінці слова "th", що ніяк не схоже на наше "д".
Таким чином можна побачити, що іншу назву JFET ви почули вперше.
Константин, у меня нет Алефа. Я рад, что вам удалось выучить название одной модели пассовского усилителя, но, кроме Алеф, у него есть и другие.
Судя по тому, что вы оперируете названием Семисюйт, вы тоже не видели, как оно пишется, иначе стали бы оперировать более правильной транскрипцией.
И, наконец, вы удивитесь, но эти транзисторы - всего лишь одни из множества карбид-кремниевых, которые сейчас набирают популярность. Я действительно не знал производителя, но тип - знал.
(07-11-2016 10:21)quadrokot писал(а): А в інщій темі пишеЧитайте у прінтскріні, для чого конкретно Дмитро на форумі.
Константин, к сожалению, с вами, и подобными вам участниками форума, по-другому общаться не возможно, не хочется, и не получается.
Поэтому отвечу вам оптом на все ваши вопросы, чтобы вы не тратили свое драгоценное время на переписку со мной.
ДО СВИДАНИЯ!
Хочу вибачитися перед форумчанами за свою поведінку останнім часом.
Не знайшов іншого спосбоу відповіді, як відзеркалювати форумних тролів, до яких безумовно належить Дмитро.
Мені дійсно соромно, та незручно битися у такому форматі.
Дмитро, коли ви тролите-даєте поради, то постіть, будь-ласка свою систему у кінці повідомлення.
Дякую.
Константин, а какого уровня надо иметь систему, чтобы советовать другим изначально покупать качественно сделанные вещи, которые потом не надо на протяжении пяти лет ремонтировать (зачеркнуто) апгрейдить?
(07-11-2016 11:17)quadrokot писал(а): Хочу вибачитися перед форумчанами за свою поведінку останнім часом.
Константин, вы знаете, а я рад, что между нами состоялась такая "милая беседа увлеченных людей". Наконец-то вы явили себя миру, свое истинное лицо.
А еще - Константин, в мерянии акустиками однозначно победили ВЫ! В данном случае размер имеет значение!
В случае усилителей у вас тоже и больше, и тяжелее
Так что возрадуйтесь , и покиньте тему про мой музыкальный центрик с гордо поднятой головой
можно поинтересоваться по поводу установки аппаратов в единую тумбу такого плана как у Вас ? есть ли негативное влияние ? Самому импонирует такие тумбы , но опасаюсь за возможные призвуки , гул или еще что ...
К сожалению, комната - не быстрый проект. В том числе по деньгам.
Но как же я соскучился по винилу!!! Думал продавать Шой, и переходить на VPI, благо из Штатов можно привезти Классик 2 б/у за вменяемые деньги, но пока решил - будет как будет. Купят Шой - хорошо, не купят - все равно отличная вертушка. Особенно после того, как поставил ее на бронзовые ножки, и вынес отдельно двигатель. Прирост был ... ну умножить цену на два.
А главное, что за 15 минут проигрыватель можно вернуть в полностью стоковое состояние. Но зачем?
Интересно, что сам Шой пришел к такой же конструкции. Модель называется Челло Классик, на деревянном плинте, и ножках, с отдельно стоящим двигателем. 2000 евро.
Дополню. Все ноги выточены из фосфористой бронзы. Вес передних - около 2кг каждая, задней - около киллограмма. Вес двигателя с плитой и бронзовой подставкой - 3 кг.
Берешь в руки - чувствуешь весчь!