Мій скромний, домашній звук
|
Автор |
Сообщение |
Edi
Ветеран
|
|
|
|
vl27
Ветеран
|
|
|
|
vadimkanik63
Учу Правила
|
|
|
|
vl27
Ветеран
|
|
|
|
Yuri S
Специалист
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
vl27
Ветеран
|
RE: Мій скромний, домашній звук / 27-01-2017 12:17
Головна подія в моїс системі за останній час - це повернення моїх Dali Concept 2 з дачного заслання , в якому перебували більше року
NAD 320 BEE вже давно був проданий, колись купляв як чудовий, бюджетний підсилювач (по відгукам в мережі та в красивих журналах). Звук його я не можу зрозуміти, сірий та не виразний (на мій погляд), басу катострофічно не вистачає.
Більш-меньш звучить при подачі сигналу прямо на вхід підсилювача потужності.
До продажу у мене так і працював, з виходу комутатру входів, сигнал подавався на вхід підсилювача. Такий характер звуку зберігався хочь на акустичну систему, хочь на навушники.
Продав і забув, жодних позитивних спогадів.
Зараз тимчасово в системі працює старий ресівер NAD 705, з басом все в повному порядку, це безумовно бюджетний підсилювач, але слухати можна.
На заміну йому готується підсилювач побудований на оригінальних платах від Quad 405-2 (Дякуючи хорошим людям дістались по досить демократичній ціні).
Хоча Quad 405-2 перейшов в стадію довгобуду, потребує слюсарних робіт по корпус, хочеться зробити відразу нормально, і корпус знайшовся чудовий саме для цього проекту.
Ну а поку в пошуках натхнення на добудову Quad 405-2 закінчується робота над новим цапом.
Давно було бажання спробувати щось із PCM63, PCM58, AD1862.
Так історично склалось що першим став саме PCM58, так як вони були найбільш доступні.
Цап побулований на платі китайського походження, яку китайці передрали з Monarchy Audio NM24.
Причиною використання саме цієї плати стало сподівання що в Monarchy Audio розробили нормальну топологію плати, а китайці, в свою чергу нормально її передрали , а також освоєння мною аліекспрес, де і була придбана ця плата. Плата, до речі виявилась досить якісно виготовленою, товищною 2,5 мм, товщина доріжок значно більша ніж на звичайному текстоліті (як виявилось під час перерізання доріжок), доріжки позолочені повністью, а не тільки контактні точки. І ціна дуже доступна.
Вихлоп поки що реалізовинй штатний по схемі Monarchy Audio NM24 з 6н23п, перетворювач I|U поки платується Ален Бредлі на 120 ом.
Під цифровий фільтр та під чіпи цап встановлені панальки. Живлення на відміну від Monarchy Audio NM24 відразу реалізував роздільно цифру і аналог чіпів цап.
Хоча на PCM 58 явно і не вказано де цифрове а де аналогове судячи по даташиту, може не уважно вивчав
В подальшому така структура живлення дозволить на цій платі спробувати і інші чіпи цап з аналогічною структурою живлення.
Планую на цій платі послухати в максимально однаковому оточенні різні чіпи.
AD1860, PCM1704, PCM63.
Поки що так, далі буде
|
|
|
|
Выразили согласие: | vadimkanik63 , Karp , samussasha , O V K , t.800 , aleg55555 , Yuri S , stdem777 , глухой , djon , Kir9790 , rodya777 , Марьяныч , escobar , Igor65 |
|
vadimkanik63
Учу Правила
|
RE: Мій скромний, домашній звук / 28-01-2017 12:27
(27-01-2017 12:17)vl27 писал(а): Головна подія в моїс системі за останній час - це повернення моїх Dali Concept 2 з дачного заслання , в якому перебували більше року Доречі абсолютно безкоштовно!!!
Тобто за належне зберігання і підтримку Dali в бойовому робочому стані навіть пляшки пива не тримав
Це звичайно жарт!
А якщо серйозно, то мені особисто подобається як В*ячеслав підходить до справи - завжди виважено, обмірковано, не поспішаючи!
І завжди гарний результат!
Доречі хотілось би твій новенький ЦАПик послухати наживо. Приїжджай, порівняємо з моїми джерелами а заодно і мого новенького підсилювача заціниш. (і про себе не забув:megalol
|
|
|
|
|
|
|
|
vadimkanik63
Учу Правила
|
|
|
|
|
vadimkanik63
Учу Правила
|
|
|
|
|
vadimkanik63
Учу Правила
|
|
|
|
|
vadimkanik63
Учу Правила
|
|
|
|
Выразили согласие: | vl27 |
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|