Deep Purple - творчество британских легенд хард - рока !
|
Автор |
Сообщение |
sulzer
Ветеран
|
RE: Deep Purple - творчество британских легенд хард - рока ! / 10-11-2017 18:44
(10-11-2017 16:26)Аска писал(а): С удовольствием смотрю на таблицу голосования. Есть, правда, огромный соблазн суммировать результаты Burn и Stormbringer и не потому, что они вышли в один год, а потому, что наверняка те, кому нравится Burn, Stormbringer нравится также, ровно как и наоборот. Великолепные альбомы! но Machine Head все же круче Знаю достаточно людей , которым Burn нравится ( вернее нравился, тк разговоры об этом были лет 20 назад ) гораздо больше чем Stormbringer. Мне например тоже - за Burn голосовал . Считаю что этот альбом - громадная ступенька вверх по сравнению с предшественником WDWTWA. А Стормбрингер - ступенька вниз . Хотя альбом и не плохой .Но не шедевр, в отличии от Бёрна.
|
|
|
|
Alex17
Ветеран
|
RE: Deep Purple - творчество британских легенд хард - рока ! / 10-11-2017 19:05
[
- с того, что якобы "золота много не бывает"
и якобы "все альбомы DP MK2 {первого созыва} - золотые шедевры"
[/quote]
Вы с этим не согласны?
(10-11-2017 13:10)vitalijnec писал(а): Deep Purple -основоположник хард року і один з кращих представників,наряду з Led Zeppelin s Black Sabbath. І на здивування деяких форумчан такий стиль є ,просто молодь( любителі музики у віці до 50 років) не вірно його трактує.Іінколи важко найти межу між хард-роком і хард-н-хеві, інші стилі важкої музики відрізняються відчутно. Безглуздо порівнювати Блекмора з іншими музикантами так як його творчість, талант давно знаходиться на варшині магазірок рок музики, якими слід тільки захоплюватися(земних людей без недоліків не існує).Декотрим любителям DEEP PURPLE Бог не дав можливість(цитуючи слова БГ) зрозуміти всю творчість гурту,тому й починають засерати гілку фразами типу:" Deep purple без...(Гіллана,Блекмора,...)- не Deep purple..., або ... для мене після МК II -не існує Deep purple ", і таке інше. У них,надіюсь ще все попереду, або вже ,нажаль далеко позаду... Шановний! Ключовими словами в Вашій промові є -"творчість ГУРТУ". Я вірно зрозумів? Так от, наприклад, Led Zeppelin ( був такий гурт у 60-70-ті) достало розуму після смерті Бонема визнати, що на цьому історія гурту скінчилась. Далі пішла також класна сольна робота, а також з іншими музикантами. Але це вже не був LZ. У ДП духу на такий крок не вистачило. Та я всеж сподіваюсь, що у Вас ще все попереду і Ви зможете зрозуміти, що гілку не"засирають", а просто висловлюють свою думку. Ну, десь так.
(Отредактировал 10-11-2017 в 19:18 Alex17.)
|
|
|
|
vitalijnec
Ветеран
|
RE: Deep Purple - творчество британских легенд хард - рока ! / 10-11-2017 20:20
(10-11-2017 19:05)Alex17 писал(а): [
-
Шановний! Ключовими словами в Вашій промові є -"творчість ГУРТУ". Я вірно зрозумів? Так от, наприклад, Led Zeppelin ( був такий гурт у 60-70-ті) достало розуму після смерті Бонема визнати, що на цьому історія гурту скінчилась. Далі пішла також класна сольна робота, а також з іншими музикантами. Але це вже не був LZ. У ДП духу на такий крок не вистачило. Та я всеж сподіваюсь, що у Вас ще все попереду і Ви зможете зрозуміти, що гілку не"засирають", а просто висловлюють свою думку. Ну, десь так. Альбоми МК II , МК III, МК IV -ЗОЛОТІ ШЕДЕВРИ - DEEP PURPLE !!!
"Deep Purple in Rock" і "Machine Head" -найкращі альбоми гурту за весь період творчості, належать до ЗОЛОТИХ ШЕДЕВРІВ HARDRОCК !
Все решта це Ваша особиста думка,яка трохи не співпадає з духом минулого. Ось,приблизно так!
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
vitalijnec
Ветеран
|
RE: Deep Purple - творчество британских легенд хард - рока ! / 10-11-2017 23:56
Шановний Alex17 всі ,без виключення альбоми МК II , МК III, МК IV -ЗОЛОТІ ШЕДЕВРИ - DEEP PURPLE ,вибачаюсь пропустив МК I,хоча не всі одного рівня, зате кожен зі своєю родзинкою.
"Deep Purple in Rock" і "Machine Head" -найкращі альбоми гурту за весь період творчості,справжні перлини і належать до ЗОЛОТИХ ШЕДЕВРІВ HARDRОCК ! Якщо Вам щось не то - то це результат Ваших смаків. Я виріс на альбомах гурту,як і більшість моїх ровесників("ребят с нашего двора"). Першим був Іn Rock ,тому ,мабуть і залишається улюбленим. і кожен наступний ми рожовували і заслуховували до дир. Після розвалу переслуховували альбоми МК I і змінили свою думку у кращу сторону. Тому і " за державу обидно " коли хтось,на форумі пoливає... окремі альбоми DEEP PURPLE ,або виголошує відверті нісенітнеці
І на додаток,коли висловлюють думку пишуть:"...мені не подобається ... ". А коли пошуть про який небудь альбом:"..это не ' DEEP PURPLE..." то це називається саме тим словом і з тим правописом як вказоно вище.
|
|
|
|
vitalijnec
Ветеран
|
|
|
|
moonbeam
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | Deadhead , ups , Флудимир , vitalijnec , Виктор С. , vasisualiy , yura5161 , galaktika , doom , Outlaw , FiLiN |
|
vitalijnec
Ветеран
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | ups |
|
Alex17
Ветеран
|
RE: Deep Purple - творчество британских легенд хард - рока ! / 11-11-2017 14:58
(10-11-2017 23:56)vitalijnec писал(а): Шановний Alex17 всі ,без виключення альбоми МК II , МК III, МК IV -ЗОЛОТІ ШЕДЕВРИ - DEEP PURPLE ,вибачаюсь пропустив МК I,хоча не всі одного рівня, зате кожен зі своєю родзинкою.
"Deep Purple in Rock" і "Machine Head" -найкращі альбоми гурту за весь період творчості,справжні перлини і належать до ЗОЛОТИХ ШЕДЕВРІВ HARDRОCК ! Якщо Вам щось не то - то це результат Ваших смаків. Я виріс на альбомах гурту,як і більшість моїх ровесників("ребят с нашего двора"). Першим був Іn Rock ,тому ,мабуть і залишається улюбленим. і кожен наступний ми рожовували і заслуховували до дир. Після розвалу переслуховували альбоми МК I і змінили свою думку у кращу сторону. Тому і " за державу обидно " коли хтось,на форумі пoливає... окремі альбоми DEEP PURPLE ,або виголошує відверті нісенітнеці
І на додаток,коли висловлюють думку пишуть:"...мені не подобається ... ". А коли пошуть про який небудь альбом:"..это не ' DEEP PURPLE..." то це називається саме тим словом і з тим правописом як вказоно вище. Чекайте, бачу є потреба позначити терміни по-перше. Ви вважаєте МКIV - ДП, що зібрались знов?1984? Чи склад з Тернером? Яко на Вашу думку МК IV - це МК II через 10 років, я з Вами згоден. Хоча.. "The House Of Blue Light" - тежє "шедевр"?По-друге. Вокаліст Ковердейл і вокаліст такий собі Гіллан (раній) - це рівнозначні постаті?
|
|
|
|
|
|
Эстет Звука
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)
|
|