Поки несподіванка, на прохання Діми ако serpens, ще в дорозі, закину пару роликів.
Це креативний український етно колектив Даха Браха.
Він досить не простий для якісного звуковідтворення, оскількі має широкий частотний та динамічний діапазон, насичений багатой поліфонієй, з потужним високим жиночим вокалом, та викорестанням тільки живих інструментів. Часто бував на їх концертах, тому добре знаю їх саунд, при чому, визвучуються вони тількі власним звукорежем.
Одним словом - цікавий колектив
(12-12-2017 22:46)Sound-YP писал(а): Часто бував на їх концертах
Юра, реально круто! Если они приедут в Харьков, обязательно пойду.
Кстати, есть какой-то американец, который приглашает выступать в своем офисе разных исполнителей, и только в живую. У него много кто был, например, Адель; но самая большая гордилка - это именно ДахаБраха.
Найду, выложу ссылку.
Так, остання прошивка DAC - це крок уперед. Детальність та розбірливість не за рахунок ВЧ. НЧ складно висловити у звичайних термінах. Вони просто живуть, не звавжаючи іншим частотам. Імпульс чіткий та живий. Відчуття присутності нереальне.
Браво, PS audio.
Юрик ,а как узнать у организторов феста о возможности выступления группы System of a Down ? совершенно чумовая команда ,но наверное это очень дорого...
(14-12-2017 01:29)vitaly писал(а): Юрик ,а как узнать у организторов феста о возможности выступления группы System of a Down ? совершенно чумовая команда ,но наверное это очень дорого...
Я взнаю. Бо на рок-фест завжди запрошують пару хедланерів, які коштують немалі гроші, бо інакше без них нема Ізюму
А ці System of a Down дійсно першесортна "чума"
Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
(14-12-2017 02:00)Sound-YP писал(а): Я взнаю. Бо на рок-фест завжди запрошують пару хедланерів, які коштують немалі гроші, бо інакше без них нема Ізюму
А ці System of a Down дійсно першесортна "чума"
А ще Серж Танкян (вокаліст та лідер "системи") створює чудову симфонічну музику. І його творчість окремо від групи варта дуже великої уваги.
(14-12-2017 12:06)The писал(а): А ще Серж Танкян (вокаліст та лідер "системи") створює чудову симфонічну музику. І його творчість окремо від групи варта дуже великої уваги.
Дуже подобається його концерт в метрополітен(якщо не помиляюсь) з оркестром.
Я смотрел их концерт на ютюбе на розовом фестивале... десятки тысяч людей поют их песни.я полагал фанаты сходят с ума на ДС или Металлике ,но Танкян творит шо то невообразимое
(15-12-2017 12:46)vitaly писал(а): Я смотрел их концерт на ютюбе на розовом фестивале... десятки тысяч людей поют их песни.я полагал фанаты сходят с ума на ДС или Металлике ,но Танкян творит шо то невообразимое
Я не фанат Кино, кагбэ совсем. Но меня поразила подача на виниле. Именно тот теплый ̶л̶а̶м̶п̶о̶в̶ы̶й̶ виниловый звук, который слышен, узнаваем, любим.
Потом я хохмы ради записал Кукушку на свой телефон Micrisoft Lumia 640 ds, с одним микрофоном. И поразился второй раз: с телефона, на его встроенном динамике, была отлично слышна именно эта аналоговость, и саунд пластинки/системы.
Именно поэтому мне интересно услышать Кукушку в записи на других системах на виниле.
(29-12-2017 23:58)doom писал(а): шикарный диск!!Удалось послушать в невероятной обстановке,с не менее невероятнейшими людьми!!
Відбулося знайомство Константина з дійсно чудовою людиною, та талановитим Майстром Володимиром Бандурою ако PhaSt
Там і зацінили на чудовій системі Володі новий альбом ДахаБраха
Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
Эмоции до сих пор меня переполняют!!Володя-это реальный ЧЕЛОВЕЧИЩЕ!!Прекрасный и позитивный человек,с открытой душой и светлыми мыслями!!Человек влюбленный в звук и лампу,и все что связанно с самой лампой!!
Звук у владимира очень интересный!!Настоящий ОЛД-СКУЛ!!Рок играет,как должен играть рок!!Никаких компромиссов!!Все четко,мощно!!атака,драйв,сцена!!Ну и сам хозяин создает определенную ауру в своем жилище!!
Цікаве питання поставив Юрій Іванович ака Sound-YP:
чому при керуванні різними пристроями програвання музики із сервера однаковий контент грає по-різному?
Наприклад, одна і таж сама прога керування із різних планшетів на Андроїд, а звук різний?
Це як би якість зображення та звук на ТВ залежав від того, якою дистанцією він увімкнувся.