Вау-Імпульс
Автор Сообщение
Beskyd Не на форуме
Участник
**

Вау-Імпульс / 19-04-2019 16:58
Доброго усім дня!

Якось дещо неочікувано вийшло, що я став власником невеликої аудіо-системи.
Неочікувано, бо враховуючи вартість висококласних компонентів, я вже змирився, що Hi-Fi для мене обмежиться якісними навушниками та "музичним" смартфоном.
Років з десять тому скуповував журнал Stereo на Петрівці (Київ), а потім забив.

Проте десь з місяць тому під впливом, певно, рекомендованого відео у youtube знову почало свербіти)
Спочатку був налаштований на акустику Klipsch (а саме на RP-160M), проте потім знову відкрив для себе *****)
В результаті маю наступні компоненти:

Heco Superior 830

Onkyo A-7090

Denon DCD-800

Philips Fidelio X2

LG V20

Загалом я їхав за Canton CT-800, але послухавши head-to-head із Heco, забрав дві "башти": контрабас (та й бас загалом) кращий на Canton, але середні і високі Heco мене порвали. Звук струнних інструментів мене дуже вразив, хоча 85% мого репертуару - рубилово від Rainbow до пізнього ImmortalУлыбка
Вибрав закриту конструкцію акустичної системи, оскільки прочитав про більш чітке відтворення низьких частот (страждаю диванним басизмом) та меншу вибагливість до установки.

Маю кілька питань до шановних форумчан:

1. В плані розвитку системи хотів би в майбутньому мати можливість підключити телевізор (зараз його взагалі не маю) і прослуховувати з нього (через Wi-Fi) концерти/кліпи.
Тому питання: яким чином це можна реалізувати, враховуючи, що підсилювач не має цифрового входу? Чи потрібно для цього купувати окремий ЦАП чи подібний пристрій?
Або ж варто орієнтуватися на "комбайн" типу Oppo UPD-205?

2. Чи можна в Києві десь замовити залізні екрани як в моделях ATC SCM11, ATC SCM19 etc.? Живу з котами і не підрізаю їм кігті (принципово), тому й усе обладнання поки стоїть в закритій кімнаті.
Плюс хотілося в замовити якісь кам'яні підставки під акустику виключно з міркувань їх стабільності/безпеки оточуючих. Може хтось має такий досвід.

3. Акустику і ко планую встановити у кімнаті 4,90 х 3,47 вздовж довгої стіни. Розумію, що варіант не ідеальний, але маємо те, що маємо. Планую замовити щось на зразок entertainment center - тобто шафу під телевізор та компоненти. Цікавить на якій відстані (хоча б) від бокової стінки цієї шафи має бути акустика? Також чи робити полиці для компонентів відкритими? Враховуючи потужність Onkyo, то підозрюю, що усе має бути відкритим.
Напроти акустики буде м'який диван з кріслами, а на стінах картини під пластиком (не склом). На підлогу згодом куплю килим. Будинок панельний, гіпсокартон практично відсутній (лише трохи на кухні).

4. І останнє: який має бути перетин акустичного кабелю для потужності японця 8 Ohm: 2 x 136 W, 4 Ohm: 2 x 210 W і потужність акустики 140/200W? Поки більше аніж на 9 годин гучність не викручую.

Буду дуже вдячний за неагресивні, некатегоричні і обґрунтовані коментарі та поради.

P.S. Тред "Вопросы от новичков" перечитав. Розділ "Системы учасников" лише частково)
Проводи не слуха - орієнтуюся на доказову медицину)[font=Arial][/font]

Найти все сообщения

Выразили согласие: Bass , novik , Iscarioth , The , o-leg , Sergio AS , Сергей_ДЖБЛ , PvS , Igor65 , djon , санчос , oleg2566 , baby boy
Сергей_ДЖБЛ Не на форуме
Учу Правила

RE: Вау-Імпульс / 26-04-2019 10:01
Табуретку менять Happy0196
Найти все сообщения

Выразили согласие: djon , санчос

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS