Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
serapion1984
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: Совместимость компонентов / 23-05-2022 21:33
(23-05-2022 20:51)artshop писал(а): Начну с Name Uniti Star.
Naim uniti atom юзав
Naim unitiServe юзав
Дуже гідні достойні іграшки!
Проте поки що Auender N10 як транспорт для мене мета.
Правда, багато чого ще не чув. Ті самі антиподи, той самий сфорзато не чув.
(23-05-2022 20:40)Vasiles писал(а): Можливо візьму у Вас пару уроків, по вдосконвленню. ![Party0012 Party0012](/images/Smileys/party0012.gif)
Які уроки. Це буде обмін досвідом. Я спитаю про стрім, роутери, свічі бо це для мене тільки теорія.
А сам можу розповісти про ЦАП+транспорт))
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
ZLoDAY
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: Совместимость компонентов / 24-05-2022 05:06
Цитата: Слова про те, що Ваш терабайт забитий хайрезами говорить багато про що. Ваш терабайт такої ж якості як і Ваш стрім Тенденция последних лет обсерать материал, который доступен, да ещё и на известном ресурсе.
А если бы он был за большие деньги да ещё и не у всех — сразу бы зазвучал ? Или бы не было так обидно, что ты заплатил деньги, а кто то поделился бесплатно ?
Когда сами музыканты выкладывают свою работу таким образом — она тоже фуфло, потому что не из Hi End бутиков и не за бабки ?
Ну че как лохи то! Могли бы и в качестве выложить !
Когда ты лично с полки взял фирменный CD, сграбил как положено и послал файл приятелю, приятель убогий придурок, потому что никогда не слышал «оригинала» ?
Audiophiles use phono leads because they are unbalanced people!
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | Aram |
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 24-05-2022 15:22
(24-05-2022 08:59)rotla писал(а): "Cмiття" - це Тидал, Спотiфаи та проча херня, особливо пережата усякими убогими MQA та iншим лохотроном. Ага , розказуйте ![Biggrin Biggrin](/images/Smileys/biggrin.gif) Самі хоть розумієте, що написав ? ![Biggrin Biggrin](/images/Smileys/biggrin.gif)
От не можу зрозуміти людей, які змішуючи незмішуване і впихаються невпихуєме ![Biggrin Biggrin](/images/Smileys/biggrin.gif)
Тідал і Споті, це абсолютно протилежні рівні по якості. MQA ? так Ви немаєте, а ні на чому його відтворити, ані не знаєте які фільтри треба використати, не знаєте як конвертувати всі сигнали PCM з мережевого музичного сервера в яку бітність , але вважаєте себе тіпа "експертом" в цій царині. ![Biggrin Biggrin](/images/Smileys/biggrin.gif)
Але я не дивуюсь, тут більшість таких, говорити про те , про що і уяви не мають
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 24-05-2022 17:56
(24-05-2022 17:26)rotla писал(а): Я - так, на вiдмiну вiд.... Добре, розкажіть як Ви перетворюєте стрім в музику. Мене цікавить все в нюансах, від входу інет лінії в хату, до виходу на підсилювач.
Поки з того що було написано, ні одного підтвердженного слова, чи речення про розуміння. Так бла-бла
(24-05-2022 17:15)Bin писал(а): у многих альбомов куча изданий, Тут багато говориться про залізо, але ніхто не акцентує на тому, що результат на виході з динаміка залежить ще і від якості самого запису. Приклад Пінка і Флойда ![Улыбка Улыбка](/images/Smileys/smiley.gif) . "Стіна" на чому її не відтворюй, не звучит. А "зворотня" на всьому добре відтворювати, зі стриму, хоть з вінілу
(Отредактировал 24-05-2022 в 18:01 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
AABBCC
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|