Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 05:20
(14-09-2022 21:39)Тибетский Ламер писал(а): Це я до того, що м'ясо залишається м'ясом навіть у щербатому глиняному полумиску. А соєву котлету навіть китайська порцеляна не врятує ... Тут я маю іншу думку, але не в плані того що мр3 може рівнятися з СД, в плані того, що все відносно.
Зрештою я вже виклав свій погляд вище #140
З.І на рахунок роутера, патча, чого всдидатись, миж всі проийшли в цей світ голими
(14-09-2022 22:03)эполитт писал(а): пытается нас всех переубедить, что сетевой стрим, круче CD! Я ж нікому насильно не загружаю , компоненти для прийому "стріму" попробуйте все це застосувати у себе, якщо цікаво, порівняйте, тоді буде про що говорити. Якщо не цікаво, то і проблем немає . Не переконую, ділюся тим, що стрім може бути таким самим контентом, як і СД.
(Отредактировал 15-09-2022 в 05:29 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
ВА67
Старожил
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 06:23
Про компакти, я не кажу, що їх нема, їх якісних набагато менше, ніж у 90-х.Я правда не торгував ними, але мав кілька і знаю, що до чого. А кабелі ваші Василь не оцінить, тільки він знає, які треба, і тіка у вас нема, так що все мімо.
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 08:58
Vasiles писал(а):Тут я маю іншу думку Vasiles, он як .. а скажіть-но, будьласка, на ту вашу іншу думку - якісний компонент в системі має нівелювати різницю між контентом, чи акцентувати її?
Цитата:на рахунок роутера, патча, чого всдидатись, миж всі проийшли в цей світ голими Та я ж писав - достатні, щоб прикрити причинне місце. Навіть у порівнянні...
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
The
Ветеран
|
|
|
|
duda
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 10:20
(15-09-2022 03:54)Vasiles писал(а): У мене практично немає "любимих" груп на довгий період. Хоча є які я слухаю досить часто. З прогресиву дуже подобаєтья Airbag
і сольники соліса Bjorn Riis
Джазова співачка з чудовим голосом Karen Souza.
А так подивіться по плейдисах, що мені пропонує Тідал
Тепер на рахунок "їди" і "посуди". В музиці це трішки інакше. Якщо система на якомусь там вже рівні, то вона навіть здатна цікаво відіграти мр3. Якщо система "тупа" то чим її не годуй, меджика не буде. Тут мене хочуть переконати в тому в чому і уяви не мають. І дуже всім не подобаються кабелі, особливо живлення. А я стверджуючи, без якісного живлення і БЖ в "стрім секції" про якість музики говорити не приходиться. Vasiles, Вы конечно извините, но теперь я понимаю, почему всё таким образом. Мы с Вами не то, что на разных языках, на разных планетах находимся.
Я просил альбом, что по сути, цельное музыкальное произведение. Со своим настроением, своей концепцией, подачей. С началом и концом. Со своим ЗВУКОМ, который делал звукорежиссер (хороший или не очень). Со своей громкостью, опять таки. Вы же поделились МИКСАМИ.
Как можно слушать 21st Century Schizoid Man, а потом следующим треком Catherine Russell - Make it last? На данном этапе своей жизни, я это не понимаю. Совсем не понимаю.
На основании всего вышеизложенного и того, что у Вас нет любимых групп, у меня напрашивается вывод, что, возможно, Вы Музыку вообще не Слушаете.
P.S. Теперь понятно почему мои соображения об отсутствии компрессии на старых cd Вас не интересуют.
P.P.S. Из океана музыки, доступного в тайдл, и жирным шрифтом упомянутого Вами ранее, Вы выбираете Airbag и Karen Souza? Серьезно?
(Отредактировал 15-09-2022 в 10:22 duda.)
Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
|
|
|
|
эполитт
Ветеран
|
|
|
|
duda
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 11:34
(15-09-2022 11:06)The писал(а): duda, так сервіси будують плейлисти по музичних жанрах, а не в різнобій...
Що поганого в тому, що на роботі я слухаю плейлисти як фон, а вдома вдумано цілі альбоми? King Crimson - 21st Century Schizoid Man и Catherine Russell - Make it last в одном музыкальном жанре?
Вы можете слушать и делать всё, что хотите, если, конечно, это не противоречит правовым и этическим нормам. Только причем здесь фон? Разговор был о музыке и о том, как она звучит в наших системах. Что бы разговор был предметный, я спросил Vasilesа, что такое музыка в его понимании. На что получил ответ. Дальше пойдет обсуждение вкусов, а это совсем другая тема.
Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
|
|
|
|
|
duda
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 11:57
Тарас, про плейлисты Вы правильно говорите. Но плейлисты и их обсуждение мне совсем неинтересны. Да и суть разговора не о них.
(15-09-2022 11:23)anastas94 писал(а): Duda, Ви рахуєте Karen Souza поганим смаком? Дивно. Чому?
З роками я зовсім не сприймаю ніяк треш, хеві, дум і т.п. рахую, що с90 з амфітоном для цього поза очі і що? А для багатьох це насолода . Скажіть, що Ви полюбляєте, буде цікаво. Во-первых, потому, что наши вкусы разные. И это вполне ожидаемо.
Во-вторых, на мой взгляд, такие исполнители как Karen Souza отдаляются от музыки, как искусства, в сторону музыки, как бизнеса. В википедии пишут, что она аргентинская певица джаза, а я считаю, что та музыка, которую она поет, это не джаз.
С радостью поделюсь, что мне нравится.
(Отредактировал 15-09-2022 в 11:58 duda.)
|
|
|
|
The
Ветеран
|
|
|
|
serapion1984
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 12:05
Підкину власного досвіду.
Користуюся ланцюжком роутер-пач корд звичайний до розетки ethernet - пач корд удіфільский - удіфільский свіч - удіфільский пач корд до стрімера, телевізора та NAS.
Свіч такий:
8switch by English Electric (a Chord Company brand)
https://englishelectric.uk/8-switch/
Висновки та спостереження:
1) Присутність свіча набагато більше відчутна та корисніша ніж пач кордів
2) Без удіфільского свіча вплив удіфільских пач кордів відчувається сильніше, іноді навіть кривіше
3) Аудіофільский пач корд перед свіч ніяк не відміняє користь пач корда після свіча. Згоден з Максимом що після встановлення свіча до пач корду на виході свіча вимог значно менше, але помітив те саме стосується і пач корду на вхід свіча.
4) Встановлення свіча з пач кордами фундаментально в кращу сторону виводить якість онлайн стриму на новий рівень. При цьому стримінг з NAS теж покращується але не так приголомшливо. Тобто ота прірва, яка в мене була між онлайн стрімом (типу фігня) і NAS (типу добре) скоротилася до мінімуму.
5) Не користуюся Тідал, Квобуз. Користуюся інтернет радіо шоткаст та платною підпискою на Спотіфай для фона дома та на роботі. Основний контент знаходиться на NAS
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|
|