Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 10-11-2022 16:01
(10-11-2022 14:11)Boostaddict писал(а): но кривизны за Водкой не замечал никогда. В этом, собственно, его и "ценность" он ровный и отлично работает как отправная точка в построении цифрового тракта. Ось бачите, стільки різних і абсолютно протилежних вражень від одного і того самого кабелюги. Можливо це особливості систем. Хоча, з Водкою я "познайомився" ще плеером Teac NT-505 і це дійсно був ВАУ ефект, шкода що витримав я з цим "ВАУ" ефектом місяц, розуміючи що це не мій кабель. Ситуація докорінно змінилась з Nordost Heimdall 2. Водка встала на задній план і ніби, але ніби все було добре. Всю ілюзію "доброти" розвіяв новий плеер. Всі мінуси Водки, я як на мене, я знову почув у звуці. А це неприродно "задерті" верхи,
власне такі, які мені неподобаються, ну абсолютно. А также недостаток "прозорості" про те що він "зрізає" бас, про те що тембрально він мені не подобається.....
Тоді встав вибір, другий Heimdall, чи RAL , тим паче що оба вони "виплили" на вторинку. За срібний РАЛ, я тільки чув відгуки. ОСТ, я вже мав і знав на що він здатен. Тим більше що продавець РАЛа, виявився занудою і почав піднімати ціну. Спілкування з продавцем ОСТа, наштовхнуло мене на думку, всеж синергії. Власник Нордоста міняв його на Данію - Ansuz A2 це другий з низу кабел вартість 860 євреків (топові до 20к)))) і на моє питання чому продає, відповів що хоче досягти синергіх всіх кабелів у системі, власе виробника з Данії.
Так що моя думка і реальність моєї системи з Водкою ми ніяк не подружилися
Можливо вона в когось і всане, але тільки не в мене. Зрештою цей кабель мені не подобається, а систему і звук я готую для себе
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 11-11-2022 21:14
Міф N1
Існує думка і вона досить поширена на просторах інету, що найбільший вплив на мережевий плеєр має останній патч який втикнений в плеер. Але це трішки не так. Якщо уявити що ви маєте водогін і з крану ви підєднались тонесеньким шлангом з малою пропускною здатність, наступний шланг у вас уже досить грубий, а толку, якщо ви обмежил обєм води на вході.
Ідентична ситуація з патчами. Вони повинні бути досить хорошими і вони повинні бути одного рівня, інакше гроші на вітер
Все це стосується "чистих" і "брудних" берегів, якщо хтось реалізував у себе таким методом стрім. Неякісні кабелі типу ноунеймів навіть КАТ8, всякі супри, початковий квест на "брудному" березі "вбивають звук" в зародку.
А потім "ходить" думка що якість стріму недотягує до рівня СД.
Недотягує ? Робіть правильно стрім секцію і буде все рівня звуку як з СД.
З.і. Саме цікаво, що телевізор в мене все йде фіфаєм, так ось з хорошими кабелями якість картинки піднялась досить суттєво, особливо кольори, вони стали набагато насиченішими а також збільшилась гама відтінків.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 12-11-2022 16:41
(12-11-2022 09:00)BlackBox писал(а): Возможно делали в том же подвале , как и перечисленные вами китайбренды.
На самом деле я бы смотрел в сторону сильно советую. Ну по перше, не треба плутати к итай и к етай. Я бачу у Вас з цим проблеми и Ви живете реаліями 20ти річної давнини.
Дивитися звичайно можна, особливо на гарнх жіночок.
А що Ви можете порадити, якщо не в темі стріму, ну від слова - зовсім !
(12-11-2022 10:06)rotla писал(а): P.S. Ауралик - "Та ти шооо ?" Може ще докладете скріни своєї переписи з Аураліком ? Ну Ви їм багато радили як все "правильно" зробити і вони навіть використали Ваші "ноу-хау "
Знову мені прийдеться вжити " ви навіть уяви не маєте, про те про що пишитие" Ніхто з вас навіть приблизно в себе немаєте того, щоб нагадувало "правильно реалізований стрім"
Сумно, але це правда !
|
|
|
|
|
|
rotla
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 12-11-2022 18:49
Цитата:Про телевізор, зновуж таки Ви не розумієте про що я.
Чудово розумiю
Цитата: що Ви хочите і можете сказати спільноті по темі стріму
Що стрим - це так, для фону.
Цитата:"а дальше, нічого"
А далi у мене кабель на десктопи i медiаплеери, на NAS, та вайфай на ноути, айпад, телевiзори, телефони, плюс окрема сiтка на вимикачi, кондицiонер та бойлер....
(Отредактировал 12-11-2022 в 18:51 rotla.)
|
|
|
|
|
|
rotla
Ветеран
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 12-11-2022 21:25
"собаки гавкають, караван йде"
Міф N2
Що цікаво, що ніхто тут хто хоч трішки реалізував стрім, не відповів на моє запитання : "що знаходиться на вході інет кабелю в хату" . А це є досить важливо і є одним із вирішальних факторів успіху. Я розумію що немає про що говорити, тому що у більшості на вході стоїть незрозуміла коробочка від провайдера інету. Ця коробочка в основному обєднює функцію модема і віфая і живится дешевим імпульсником. Може я і помиляюсь, тому чекаю розповідей від власників. Власне на цій коробці все і завершується, незалежно що після неї буде: хороші патчі, аудіофільський свіч.
В правильному стрімі, має бути розділення, окремий якісний Модем з дуже добрим лінійним живленням. А дальше Роутер, який і буде виконувати функцію свіча, теж на дуже доброму лінійному живлені. Оптимально і є відчутня різниця, якщо лінійники живляться від електрофільтру, який підключений добрим силовим . В мене є відчутня різниця як підключені лінійники.
Дальше, Роутер який не кожному Роутеру рівня, це вже треба підбирати як вони по звуку. Ауралік, наприклад рекомендує для своєї продукції в основному два бренди і це Netgear i Asus.
Свіч: в моєму випадку проводити ще експеремент з додатковим свічем не чую потреби. Якби я вважав що це потрібно, то обовязково спробував.
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 21 Гость(ей)
|
|