(30-12-2022 04:18)Boostaddict писал(а): Его влияние есть, но оно
маловыраженное. Всю работу делает свитч.
Ну щож Ви господар.
В мене без "першого" не грає. Просто теоретично, якщо стоковий кабель нездатен пропустити спектр, то звідки Свіч візьме те що не вистарчає.? Можете пояснити ? Вважаю, що помилково багато людей вірять в останній м. Попробуйте, поексперементуйте. Цікаво, який у Вас буде результат з крачим першим
Я коли після якогось часу прослуховування повернув на 1й м сток, був вражений, музика просто "зникла"
Це так виглядає, якби між плеєром і посилювачем за 10к поставити стоковий міжблок за 10дол. Сам же посилювач з'єднати з акустикою акустичним кабелем за 15к. Цікаво, який буде звук при такій комбінації.
Все поправить посилювач і акустичний кабель ? Чи всеж вся конструкція виявився ніякою.
Варіанти ?
(30-12-2022 04:18)Boostaddict писал(а): Всю работу делает свитч.
"Всю работу" - делает воспроизводящее устойство.
Это там, где хаотично принятые по Сети пакеты формируются в единый поток, который затем преобразуется в аналог.
Все что стоит до этого - если оно исправно, то вообще никак не влияет, от слова "совсем" (поскольку ему не на что влиять - пакет или пришел, или не пришел, или сильно опоздал).
Тем более эзернетовские провода, свитчи, роутеры и прочая шлае..нь, включая самшитовые подставочки под полированные проводаочки и прочий лохотрон.
(30-12-2022 11:22)эполитт писал(а): Вася! Это круто!
Браться за докторскую долго и нудно, а вот прочитать лекцию перед Инженерным Советом Интернета в Калифорнии - самое то. Я себе представляю лица этих отсталых, когда им откроют глаза на первый и последний метр.
(30-12-2022 04:25)Vasiles писал(а): В мене без "першого" не грає.
(30-12-2022 11:47)zick писал(а): Сетевое оборудование данные не интерпретирует.
Ой не скажіть!
В тому коаксиалі поряд з бездушною цифрою ще й всілякі музичні ТБ-програми передаються. От вони той Тідал з Кобузом музично і збагачують, так би мовити, облагоражівают і озоніруют.
Тому тільки ТБ-коаксиал + кабельний модем дають уяву...
ПС. Ще в контексті уяви казали про гриби, але казали що коаксиал пробирає значно дужче
(30-12-2022 04:25)Vasiles писал(а): Просто теоретично, якщо стоковий кабель нездатен пропустити спектр, то звідки Свіч візьме те що не вистарчає.?
Так, Василю. З цього вже тобі не виплисти сухим ніколи.
(29-12-2022 04:20)Vasiles писал(а): На цьому можемо і завершити, якщо Ви не вимозі зрозуміти різницю між " приватним досвідом " і реальністю
Але подивіться, Василь таки дуже швидко вчиться. Тілько но я детально пояснив йому різницю між приватним досвідом та загальними принципами як він взяв на озброєння і вже влучно використовує проти форумчан.
Єдине що Василь то без розуміння загальних принципів використовує проти форумчан з реальним досвідом, але то вже нюанси.
(30-12-2022 04:18)Boostaddict писал(а): Для меня не очевидно.
Максиме, тобі з Василем не тягатися. Навіть не намагайся.
Ти переслухав сотні пач кордів, та інших девайсів. Побудував системи людям під ключ від електрощитка до АС. Але ти все ще уяви не маєш про що говориш коли торкаєшся теми стріму.
Vasiles, ти сказав пару центів витратити на свіч тобі було б не складно.
ВА67 попросив тебе навести приклади моделів свічів за пару центів. На це запитання ти відповів "ти п'єш?"
Що це?
1. Неуважність
2. Хамство
3. Черговий уход від конкретної відповіді
Ще й пишеш про словоблудство
(30-12-2022 16:18)Vasiles писал(а): І нічого по темі стріму, нічого.
По теме стрима - если стоковый кабель не пропускает, принимающая сторона просит повторить, это протокол гарантированной передачи, Васыль. Если не получается и с повтором, это нерабочее соединение.
Протокол без подтверждений присутствовал в раннем Руне, но и они давно с него перешли на надёжный.
(30-12-2022 16:29)serapion1984 писал(а): На це запитання ти відповів
А хто тут відповідає на запитання ?
Можна поіменно, ти не відповідаєш !
З Василем у мене свої порахунки. І як би він тут не плакався. Він розпочав, лікуючи мене "ел струмом"
З.І.
А те що тут пишуть кругом дурню і показують свій "розум" ,я не проти. Десь треба розважатися. От я і розважаюсь
З.І З.І там де я може купити, він точно не може.
Це саме стосується і "спектра" , як що важко зрозуміти, про що я, то про що взагалі говорити.
Послухайте rotla, він все "чітко" пояснив про впливи обладунків до плеєра
(30-12-2022 16:32)zick писал(а): , но и они давно с него перешли на надёжный.
В теорії, звучить дуже гарно.
Практика зі звуком, показує зворотнє.
Виж це не пробували в себе. Правда ? Тільки теорія про 1 і 0
(30-12-2022 16:43)Vasiles писал(а): як що важко зрозуміти, про що я, то про що взагалі говорити.
Виж це не пробували в себе. Правда ? Тільки теорія про 1 і 0
Я просто ответил на вопрос, откуда свитч берёт то, чего не хватает, это был ваш вопрос, пусть и не ко мне. И это не теория, это как раз практика Гляньте картинку из поста моего выше. Там видно, что один процент потеряных данных между одним хостом и другим, вторая колонка. А следующий хост уже отправляет без потерь. Объяснять, почему?
Что я пробовал за семь лет со своим стримером, вы точно не маете уявы
Сама по себе задача, которую вы себе поставили, превзойти или сравняться с CD с помощью стрима - она упирается в определение хайреза.
Это записи в разрешении выше чем качество CD, High-resolution audio is a term for audio files with greater than 44.1 kHz sample rate or higher than 16-bit audio bit depth.
(30-12-2022 17:01)zick писал(а): Я просто ответил на вопрос, откуда свитч берёт то, чего не хватает, это был ваш вопрос, пусть и не ко мне.
Сама по себе задача, которую вы себе поставили, превзойти или сравняться с CD с помощью стрима - она упирается в определение хайреза.
Я завжди кажу, приємно мати розмову з людиною, яка знає що сказати і основне каже
Зустрічне запитання: Ви наводили приклад про свічі за 2к і 20б і те що "немає різниці"
Я не пішов шляхом дуже дорогого свіча. Мій Роут і є в якійсь мірі свіч і він не коштує 20баксів. Чи я помиляюся ?
Тоді чому у мене така різниця у звуці при заміні "першого м" ?
Мережевий плеєр і його приймаюча стрім секція теж вміє працювати і поправляти 1 і 0, то чому і тут важлива якість патчу і решти ?
Чому стрім ? Тому що необмежена кількість музики і легко все шукати і управляти.
Всі конвенційні методи слухати музику, я вже пройшов, не цікаво.
Цікаво стрім
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
(30-12-2022 18:11)Vasiles писал(а): Зустрічне запитання: Ви наводили приклад про свічі за 2к і 20б і те що "немає різниці"
Тоді чому у мене така різниця у звуці при заміні "першого м" ?
Чому стрім ?
С конца - стрим замечательный источник информации.
Откуда у вас или у кого бы то ни было разница - нужно смотреть в каждом отдельном случае, и определиться вообще, в какую сторону разница. Вы наверняка видели в дорогих аудио кабелях пассивные элементы, которые вносят что-то своё в сигнал, но людям больше нравится слушать именно так.
Я не писал, что разницы нет между свичами в разных ценовых категориях. Я просто узнаю в аудиофильских свичах, в очень многих, железо от рядовых промышленных изделий, обвешанное чем-то полезным и не очень. В некоторых случая вообще ничем не отличающееся от оригинала схематически, и с родными простейшими БП. В своём сетапе я доволен присутствем простого свича Асус и сравнивал его с аудиофильским модом TР-Link-а за четыре сотни, после чего эта тема мне стала неинтересна.
Но иногда интересно посмотреть на разборку таких изделий. Действие с 11-ой минуты.