Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
duda
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 03-01-2023 17:09
(03-01-2023 04:05)Vasiles писал(а): Не цікавить локалка і бабранина з нею.
Хочете щоб я вам щось порадив ? Так самі розумієте, "на смак, всі яблука різні"
Організуйте стрім і серфуйте Чекайте, а побудова системи це не сама справа смаку? Вибір компонентів, їх поєднання та налаштування, це справа чого? Якщо про музику майже ніхто не згадує, бо це справа смаку, чому про компоненти нескінченні суперечки? Можливо описуючи враження своєї системи потрібно не абстрактно писати: "грає краще", вказуючи які дроти та запобіжники використовуються, а вказувати ще і який саме музичний твір слухав, якого видання, детально описати в чому це "краще" висловлюється? Можливо тоді й суперечок виникало б значно менше, бо більше було б розуміння про що йде мова.
Схоже що Ви сам собі суперечите. Про музичні смаки писати це табу, а от про смаки у визначенні якості та про смаки у виборі компонентів Ви знаєте краще за всіх інших.
P.S. Взагалі, всі ці танці з бубном для чого? Яка головна мета? Музику слухати в якомога найкращій якості, за допомогою необхідних компонентів підібраних в залежності від мети? Чому тоді про музику майже ніколи не йде мова? Чи головна мета володіти якісною системою? Обговорювати особливості її компонентів, як вони магічно впливають на звук, хизуватися в кого вони "кращі"?
Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
|
|
|
|
|
|
duda
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 03-01-2023 19:19
(03-01-2023 18:01)Vasiles писал(а): 1. Так.
3. Так ! Пункт 1 та 3 виключають один одного.
Ви нещодавно писали, що змінили запобіжник для того, щоб був "magic". На мій погляд, магія не в запобіжниках, а в музикантах які робили запис. В роботі звукорежисера, також. Але точно не в запобіжниках.
(03-01-2023 18:01)Vasiles писал(а): 2. Хочете поговорити, про "вжкі" і
"надважкі" жанри ? Чи про "солодкі" ? Мова про те, що некоректно говорити про абстрактну "якість" компонентів не розкриваючи, що саме мається на увазі. І двічі некоректно говорити про абстрактну "якість" не враховуючи який саме музичний матеріал слухався та без пояснення, на що в цьому матеріалі звернути увагу.
(03-01-2023 18:01)Vasiles писал(а): Як можна обговорювати те, що у кожного абсолютно різне Вам якось це вдається. Не я скрізь заявляю: "ніхтоніпрощонемаєуяви".
(03-01-2023 18:01)bylujnik писал(а): Ок, ви маєте рацію - музика перед усім!!
Які останні 10 альбомів ви придбали і на яких лейблах?
Ви слухаєте альбом з початку і до кінця чи скачете по трекам? Слухаю виключно альбомами. Я вже колись писав, що проти підбірок та плейлистів, за виключенням фонового прослуховування. У кожного музичного твору свій настрій, своя енергія, своя краса, тому виключно альбомами.
Вініл або компакти не купую. Ті видання які мене цікавлять я, на жаль, не в змозі придбати, тому слухаю завантажені файли. Можу написати, які 10 останніх альбомів я завантажив, чи які мене вразили, чи щось подібне.
(Отредактировал 03-01-2023 в 19:21 duda.)
Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
|
|
|
|
rotla
Ветеран
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 03-01-2023 20:40
(03-01-2023 19:41)duda писал(а): Інші мої тезиси Ви, як завжди, проігноруєте? Ви зазвичай мене не розумієте. Тому нам важко вийти на спільний знаменник.
З.І. для мене музика існує, тільки в певній якості.
В автомобілі, я слухаю або новини, або аудіокниги і майже ніколи музику.
Такий вже я є, тому для мене аудіофільський запобіжник є досить важливим.
Надіюсь свою позицію я висвітлив досить зрозуміло.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|