Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
bylujnik
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 03-01-2023 20:50
(03-01-2023 18:52)alex69 писал(а): Вибачте, Ви марно його про це запитуєте. Альбоми, лейбли і т.п. це Vasiles абсолютно не цікавить. Він ніколи не дасть зрозумілу відповідь на це просте питання.
alex69, не переживайте, я в своїх дописах звертаюсь до притомних учасників форуму, а думка форумних невігласів і ослів мене не цікаить
(03-01-2023 19:19)duda писал(а): Слухаю виключно альбомами. Я вже колись писав, що проти підбірок та плейлистів, за виключенням фонового прослуховування. У кожного музичного твору свій настрій, своя енергія, своя краса, тому виключно альбомами.
Вініл або компакти не купую. Ті видання які мене цікавлять я, на жаль, не в змозі придбати, тому слухаю завантажені файли. Можу написати, які 10 останніх альбомів я завантажив, чи які мене вразили, чи щось подібне.
Я так само перестав купувати минулого року вініл, тому що ті видання, які мене цікавлять - коштують від 100€$ за платівку, а то і до 1000€$ ціни доходять
(Отредактировал 03-01-2023 в 20:57 bylujnik.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
rotla
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Cranium
Старожил
|
|
|
|
serapion1984
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 05-01-2023 15:16
(04-01-2023 21:22)rotla писал(а): Що в ноьму "брудного", якщо вiн працюе в bulk mode MSD Class?\
Ви розумiете рiзницю мiж Isochnonous USB Audio та Bulk MSD?
А флешцi це живлення, до одного мiсця. Принаймi при читаннi.
Ви впевнено продовжуєте захищати окремо цифрову складову доставки даних від файлу до плеєра.
Давайте порозуміємося нарешті ось в чому.
Я вважаю наступні шляхи доставки цифрової інформації АБСОЛЮТНО рівними з точки зору бітперфектності, а саме доставки файла в незміненому вигляді з носія до плеєра:
1) Флешка/HDD/SSD/SD - плеєр
2) NAS - роутер/свіч - плеєр
3) Квобуз - 30 серверів - сотні метрів пач кордів - десятки галімих комутаторів - роутер/свіч - плеер
4) Мережа - брідж - плеєр
В кожному вище зазначеному випадку немає різниці в цифровій інформації, яка опиниться в кеш буфері плеєру!!!!! Окрім варіантів помилок на лінії, що буде чутно як клацання, замирання, випадання фрагментів запису. Жодні плюшки, лінійне живлення, гальванічна розвязка, спеціальні пач корди, спеціальні роутери/свічі, бріджи на це НІЯК не впливають!!
За що іде боротьба тоді і в чому тоді різниця по звуку? Все дуже просто. Цифровий дріт суттєво збирає та передає всілякі наводки аналогові. В силу високої частоти здатний до резонансу та підсилення цих наводок.
Хто примудрився подати на плеєр 1 і 0 "очищені" умовно від бруду аналогового компоненту той в дамках. І ось тут потрібні плюшки згадані вище.
Наводили гарний приклад з коаксіальним кабелем від провайдеру. В такому сигналі:
1) Аналогові телеканали
2) Аналогові радіостанції
3) Цифрове DVB-C телебачення
4) Інтернет
5) IPTV
При цьому плеєр стрімеру бере необхідні йому пакети і відтворює музику без артефактів. Проте вплив інших сигналів ніхто не скасував по аналоговій складовій. В першу чергу на клок.
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 05-01-2023 16:26
(05-01-2023 15:16)serapion1984 писал(а): В кожному вище зазначеному випадку немає різниці в цифровій інформації, яка опиниться в кеш буфері плеєру!!!!! Окрім варіантів помилок на лінії, що буде чутно як клацання, замирання, випадання фрагментів запису. Жодні плюшки, лінійне живлення, гальванічна розвязка, спеціальні пач корди, спеціальні роутери/свічі, бріджи на це НІЯК не впливають!! Тобто я правильно тебе розумію ?
Якість звуку не міняється, незалежно яким шляхом і з чого "цифра зайшла" на кеш плеєра.
Жодні "плюшки" на шляху "цифри" не можуть покращити звук ?
Так ?
Ні?
Одним словом, будь ласка
Бо щось я у замішєню від твого посту
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)
|
|