Носii аудiо.
Автор Сообщение
AlTair_SPb Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 02-01-2023 03:51
Реально, темы путают не замечая этого.
Читайте название тем для начала.
Найти все сообщения

Выразили согласие: SUIGYNTOU
rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 02-01-2023 11:17
(01-01-2023 17:49)bylujnik писал(а):  а не через геморой від догляду за ним Biggrin
Це не геморой, це насолода!
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vic61
bylujnik Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 03-01-2023 18:08
(01-01-2023 21:15)vadost197 писал(а):  Хрен его знает сколько тот стриммер стоит - весь ящик 3500 стриммер,ЦАП и усилок ,это для сравнения того что вертушка и фонокоректор без кабелей тоже 3500,а по звуку ещё и на порядок ниже.
Скажіть, ви коли купували вініл, то від звуку якого вінілового сетапу відштовхувались? Тобто, що було вашим референсом? На яких вінілових компонентах (стіл, тонарм, картридж та фонокорректор) вас так вразило звучання, що ви вирішили придбати собі комплект аж за 3500$?
Найти все сообщения

vadost197 Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 03-01-2023 20:15
Не от чего я не отталкивался!!!
У меня был чисто CD сетап под 1500 фирменных дисков.
Мне просто было интересно вспомнить молодость и послушать винил.
И не нужно мне ничего доказывать или переубеждать - у меня Уже есть хоть и небольшая и виниловая коллекция!!!
И в стоимости дисков, винила я немного разбираюсь и какие диски лучше по качеству звука.
Я привел пример в одной ценовой категории - то есть стриммиг при стоимости сетапа в два раза меньше винилового переигрывает его на порядок - и попробуйте меня в этом переубедить!!!
Так же мой друг сравнивал CD сетап в три раза превышающий стоимость стриммига - разницы практически нет!!!
Стоимость исчеслялась в десятках килобаксов за новое,в чистом виде без роутеров,поставщиков интернета и свитчей на чистом Qobuz !!
(Отредактировал 04-01-2023 в 08:53 vadost197.)
Найти все сообщения

bylujnik Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 17:16
(02-01-2023 11:17)rotla писал(а):  Це не геморой, це насолода!
Ну то вже ваше особисте збочення Biggrin

;)
(03-01-2023 20:15)vadost197 писал(а):  Не от чего я не отталкивался!!!
Мне просто было интересно вспомнить молодость и послушать винил.
И не нужно мне ничего доказывать или переубеждать - у меня Уже есть хоть и небольшая и виниловая коллекция!!!
И в стоимости дисков, винила я немного разбираюсь и какие диски лучше по качеству звука.
Якщо вам дійсно цікаво, то я б на вашому місці узяв оті ваші вінілові платівки і послухав у когось на збалансованому вініловому комплекті, а не просто на комплекті за 3500 Wink
(Отредактировал 07-01-2023 в 17:21 bylujnik.)
Найти все сообщения

rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 17:22
Судячи з кiлькостi любителiв вiнiлу - не тiльки мое.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vic61
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 18:52
Кількість вподобачів вінілу коригує з кількістю не спроможних налагодити цифру...
Це виключно стосується якості саунду!
... а с точки зору ностальгії, або магічного фетішу.... Він існує. Але з формату запису, вже перейшов у формат спадщини...
Соррі, але то дійсно так!

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , alex23
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 19:04
(07-01-2023 18:52)artshop писал(а):  Кількість вподобачів вінілу коригує
Це в основному група досить поважних за віком панів, які так і не змогли опанувати і чогось досягти в цифрофювих технологіях.
І в реальності досить невелика частка вініловодів, в яких вініл "грає"
Всі інші, то згадка про молоді роки, коли і трава була зеленіша і сонце світило яскравіше і хотілось і моглось Biggrin

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

alex69 Не на форуме
Старожил

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 20:21
Людина , яка живе минулим заслуговує жалю. Є вагомі чинники мати вініловий програвач по іншим причинам. Насамперед, це стосується напрямків і стилів . Якщо мова заходить про відтворення вокалу ( окрім тяжких напрямків ), пластинкам тільки може протистояти плівка. Особливо якщо мова йде про жіночий вокал. Якщо превалює хард, електронна музика, інструментал тощо, немає сенсу особливо вибирати вініл. Тримаю у платівках джаз, блюз , попсу з вокалом ( бі джиз, Джордж Майкл, нора джонс, шаде і багато іншого).
Найти все сообщения

Выразили согласие: kakasik_2006 , rotla , bylujnik
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 21:04
(07-01-2023 20:21)alex69 писал(а):  Якщо мова заходить про відтворення вокалу
Для відтворення "цікавого" вокалу, необхідно мати відповідну акустику.
Синтетична стовпчикова 6-8-10 інчова акустика ніколи не відтворить вокал, навіть якщо артист буде співати в мікрофон для такої акустики.
Wink

Найти все сообщения

alex69 Не на форуме
Старожил

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 21:11
Звичайно, що ас має одне із вирішальних засобів правильного відтворення вокалу ( як і весь тракт). Але зараз у цей часовий проміжок, у цьому місці мова йде про носії. А так можемо поговорити хоч про основи авіації , якщо буде тема і цікавість.
Найти все сообщения

zick Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 21:21
Vasiles,
возраст вииноводов - более 70 процентов нынешнего рынка — миллениалы в возрасте 35 лет и младше!16 мар. 2022г.
Люди со слухом и вкусом слушают винил, потому что этот формат при высоком уровне фонового шума сохраняет информацию низкого уровня в целости.
Цифру можно писать вплоть до предельного нулевого уровня, где аналог утрётся и упрётся, но тонкие детали для цифры - слабое место, в силу природы цифровых искажений. Кто этого не слышит и не понимает, может стенку лбом пробить рассуждая о качестве звука, но именно они и не "мают уявы" про качественный звук. Сколько бы вы не полировали свой сетап патчами, хеймдалами и прочей квантовой чепухой, от недостатков цифровой технологии вы не избавитесь.
А у винильщиков просто другие проблемы.

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: bylujnik , djon , Vic61 , Nemtudom , pvm
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 21:22
(07-01-2023 21:11)alex69 писал(а):  Але зараз у цей часовий проміжок, у цьому місці мова йде про носії.
Я вважаю, що це не основне. Правильна стстема, буде цікаво грати будь які жанри, з будь яких якісних носіїв.
З.І. щоб щось можна було зрозуміти з того що Ви пишите, треба знати яка вінілка і через який тракт відіграє у Вас так "натурально" вокал і чому меджика немає на цифрі. Поки цього немає, то є тільки Ваша "приватна думка" як тут полюбляють оперувати цим виразом Biggrin

(07-01-2023 21:21)zick писал(а):  Люди со слухом и вкусом слушают винил,
А у винильщиков просто другие проблемы.
А я уже не слухаю, в зв'язку з "другими" проблемами Улыбка
Без "поліровки" будь якої системи рівня "меджик" досягти неможливо.
Я можу мати відмінні від Вашої думку ? Party0012
(Отредактировал 07-01-2023 в 21:26 Vasiles.)

Найти все сообщения

bylujnik Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 21:57
(07-01-2023 18:52)artshop писал(а):  Кількість вподобачів вінілу коригує з кількістю не спроможних налагодити цифру...
Це виключно стосується якості саунду!
А якщо досягнута висока якість як аналогового, так і цифрового саунду? І вініл подобається більше? Що це значить? Biggrin
Мої особисті враження:
Майже весь сучасний вініл звучить як цифра, а вініл з його золотої ери - на 99% не подобається контент. А той контент, що подобається (1%) і щоб у гарному стані платівка була - коштує, як крило літака Happy0196 Але нічого страшного, шукаю, купую, слухаю і насолоджуюсь Happy0144
Найти все сообщения

Выразили согласие: zick , djon
zick Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 21:59
(07-01-2023 21:22)Vasiles писал(а):  Я можу мати відмінні від Вашої думку ? Party0012
Думку иметь никогда не мешает, и на ней некоторые даже багатеют, как в пословице.
Сколько голов, столько мэджиков. Но если вы ошибаетесь в том, что элементарно, измеряемо и обсчитано, то вы можете иметь свою думку, но она верна только для вас лично.

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: vitamir , djon , UncleStas123
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 22:09
(07-01-2023 21:59)zick писал(а):  Но если вы ошибаетесь в том, что элементарно, измеряемо и обсчитано,
Можете пояснити, як можна "обсчітать" звук ? І в чому я вже так кардинально помиляюсь відносно Вашого бачення проблеми і відносно Ваши же порівнювань ? Biggrin
Бо як по кабелю передається "сигнал" і якими словами називають це, чи можна назвати, до звуку відношення не має від слова -зовсім
З.І. де можна ознайомитись з Вашою системою ? Party0012
(Отредактировал 07-01-2023 в 22:11 Vasiles.)

Найти все сообщения

zick Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 22:35
Познакомиться с моей системой можно там же, где и с вашей - по месту её нахождения. Моё видение проблемы заключается в том, что когда я слушаю музыку, я не думаю, а чувствую, а когда я комплектую систему, я думаю, а не слушаю. Если у меня в цапе стоит схема стабилизации высокого уровня, мне пофиг, какой блок питания туда приставлен. Когда мой патч соответствует своему месту по понятным параметрам, никакой аудиофильский не сделает сигнал точнее.
Вы смотрели когда-нибудь качество сигнала , поступающего на ваш цап?
Я смотрел. С разными кабелями. От Констеллейшен на крио-серебре , до народного Кимбер Хиро.
(Отредактировал 07-01-2023 в 22:44 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: UncleStas123
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 22:35
(07-01-2023 21:57)bylujnik писал(а):  ...А той контент, що подобається (1%) і щоб у гарному стані платівка була - коштує, як крило літака Happy0196 Але нічого страшного, шукаю, купую, слухаю і насолоджуюсь Happy0144
... чотири в одному! Happy0144
Чув про такий йогурт....
Biggrin

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

VNV73 Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 22:41
(07-01-2023 21:04)Vasiles писал(а):  Синтетична стовпчикова 6-8-10 інчова акустика ніколи не відтворить вокал,
Маячня. Люта, причому. Що не дивно, з огляду на вашу творчість.
(Отредактировал 07-01-2023 в 22:43 VNV73.)

Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
Найти все сообщения

Выразили согласие: zick , UncleStas123 , slavikk
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 22:47
(07-01-2023 22:41)VNV73 писал(а):  Маячня. Люта, причому. Що не дивно, з огляду на вашу творчість.
Погоджуюсь, це Ваша Маячня. Люта, причому. Що не дивно, з огляду на вашу творчість
З.І. озвучте свою систему, тоді і поговоримо. Бо поки не бачу змістуTongue0011
Складається враження, що люди без систем, сам великі знавці звуку Happy0196Happy0196Happy0196
(Отредактировал 07-01-2023 в 22:55 Vasiles.)

Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 37 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS