Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Boostaddict
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
|
Boostaddict
Ветеран
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 14-04-2023 20:07
(14-04-2023 13:39)эполитт писал(а): Вы имеете фирменные качественные файлы для прослушивания по сети! Или принципиально только кобузо-тидаловский стрим? Файли є на твердому диску, але на сьогоднішньому етапі я їх не використовую.
Тому що, як на мене набагато простіше використовувати зовнішні сервери, такі як Кобуз/Тидал. Тим паче, що я переконався, що при правильній організації стріму, різниці між звуком із власного і зовнішнього сервера - немає.
(14-04-2023 16:34)serapion1984 писал(а): це концепція яка не просто ставить під сумнів те що ти просуваєш, а робить це до абсурдності протилежним. Тобто боролися з шумами від роутеру, а як результат використовуємо роутер просто як зовнішню антену яка підвищує якість звуку. Поки не буде зрозуміло, яка участь роутера в програвання файлу, то тих пір і не буд зрозуміло, чому є так, як на справді не може бути. Зновуж таки, чудес не буває
(07-04-2023 02:00)Boostaddict писал(а): Потом подключили Synergistic Research Network Router UEF и вот тут оба прозрели. С ним музыка звучит лучше, чем без роутера вообще.
музыкальный поток через этот роутер не идёт! Как это работает - ума не приложу. . Якщо розмірковувати логічно, то Роутер не може впливати будь як, якщо він Роутер не задіяний, тим чи іншим способом в програванні файлу. Чудес в матеряльному світі не існує, чи існує .
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 14-04-2023 22:36
(14-04-2023 03:53)Vasiles писал(а): Чи є різниця в якості , якщо стрімити на пряму , або використовувати вау-файні береги. Чи там є різниця. Чи такий есперемент уже проведений ? Готового рецепта нет. На Дастерео уже под 30 тысяч сообщений по этой теме, и у каждого продвинутого аудиофила есть свой рецепт. Менее продвинутые, или более ленивые, берут то готовое решение, которое им больше подходит.
В Киеве есть человек, чьим готовым решением я хочу воспользоваться. Лично я остановился на концепции чистого берега, в мой аппарат не входит никаких кабелей, кроме силового, что могут дать мусор по кабелю.
(14-04-2023 20:07)Vasiles писал(а): Якщо розмірковувати логічно, то Все кабели должны звучать одинаково
(Отредактировал 14-04-2023 в 22:38 Serpens.)
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-04-2023 03:14
(14-04-2023 22:36)Serpens писал(а): Готового рецепта нет.
Все кабели должны звучать одинаково Яка глибинна думка.
Таке враження, що пишеться все, аби тільки писалось
Де конкретика в залежності до заведеної інет лінії до хати. Де моделі Роутерів. Думаєте будь який Роутер здатен відтворювати музику і працювати в режимі " мостів"/"берегів" ?
Береги будують ті, в кого в хату заведений уже розкодований сигнал який підмішаний наполовину зі спотвореннями спродукований на Модемі провайдера і подається по неекранованих кабелях, який звісно не заточується для відтворення якісної музики.
Модем в рази чутливіший до якісного живлення в порівнянні до Роутера
Тому починаються танці з "бубнами" і "твердження" що береги в рази ефективніші від якісного патчкорду.
Але ніхто не бере до уваги, що мережеві плеєри певного рівня не конструюють для прийому по ві-фі. Чому ?
Не так просто відтворювати якісно музику зі стріму.
Мені це вдалося, тому окрім стріму із зовнішніх ресурсів нічим не користуюся.
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | Serpens , Sergeo , bylujnik , vd-two , onelovemusic , petr.solo1223 , Nemtudom , ZLoDAY , Muzzman , urdos , strawbs777 , UncleStas123 , Kir9790 |
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-04-2023 10:42
(15-04-2023 03:14)Vasiles писал(а): Таке враження, що пишеться все, аби тільки писалось
Де конкретика в залежності до заведеної інет лінії до хати. Де моделі Роутерів. Думаєте будь який Роутер здатен відтворювати музику і працювати в режимі " мостів"/"берегів" ? Я думаю, что об этом буду общаться со специалистами, которые разбираются в данном вопросе, но явно не с Василием
Вася, тебе для начала надо почитать, разобраться, как организованы берега, острова, сколько денег на это тратят, какие устройства, блоки питания и кабели ставят. Что такое мостовое подключение раутеров. И ты поймёшь, что твоя "организация" стрима - это очень начальный уровень.
И ещё. Во всех сетевых плеерах топ уровня есть вай-фай. Все сделано для универсальности и удобства. А кто как дома подключает, это другой вопрос.
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
|
|
|
|
|
bylujnik
Ветеран
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 16-04-2023 18:47
(15-04-2023 10:42)Serpens писал(а): надо почитать, разобраться, как организованы берега, острова,
Что такое мостовое подключение раутеров. И ты поймёшь, что твоя "организация" стрима - это очень начальный уровень.
И ещё. Во всех сетевых плеерах топ уровня есть вай-фай. Коли я читав і розібрався що таке береги, Ви навіть уяви не мав, що то таке
В моєму конкретному випадку " береги" виявились гіршими, по певних причинах, які Ви не встані зрозуміти. Принаймні це видно з того що Ви тут виписуєте.
І якіж це на сьогодні "топ плеєри" обладнані ві-фаєм ?
Я наприклад знаю дві фірми які очолюють список по якості і популярності і це Аурендер і Ауралік. Не далі як учора, я розмовляв з представником Аурендера і задав йому конкретне запитання, чому Аурендер не має "антени" відповідь була більш ніж "очевидна". Неможливо вдосягнути тієї якості по ві-фі, як патчем.
Останнє аудіошоу яке тільки но завершилось, пройшло під патронатом Кобуз. З представлених більше як 190 систем, практично половина використовувала стрім як з локалок, так із інет мережі Кобуз. 90 відсотків задіяних стрімерів це Аурендер і Ауралік. Факти говорять самі за себе.
Досить непогано система звучала, в порівнянні з деякими.
А це "комбайн" Аурендера, теж як на мене досить пристойний звук в порівнянні.
(15-04-2023 09:31)эполитт писал(а): Стрим это: Ознакомление-Фоновое сопровождение- Какой еще хай-энд, вам удалось извлечь, с сетевой мусорки! Здається мені мій друже, що Ви відстали від сьогодення назавжди. Шкода звичайно і тих які так активно підтримали цю нісенітницю
Без образ мій друже, ми просто у різних Вселенних
(Отредактировал 16-04-2023 в 19:22 Vasiles.)
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 16 Гость(ей)
|
|