Складові якісного мережевого стріму
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 16-04-2023 20:23
(16-04-2023 20:04)эполитт писал(а):  Попробуйте послушать, прелюдию Шостаковича на фирменном носителе а после на Тидале!
Почитайте уважніше мій попередній допис.

Прослухавши багато систем на топових компонентах за багато К, я прийшов до висновку, що мені особисто сподобалось досить небагато систем, які я міг би теоретично притягти до дому.
Наприклад система з топовим Linn (стрімер/ЦАП/преамп) з аналоговим входом і джерелом вініловим програвачем звук був настільки жахливим, що ми троє, які це слухали, просто були в шоці.
Все відносне, навіть в цьому Світі мій друже Party0012

(Отредактировал 16-04-2023 в 20:26 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт
эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 16-04-2023 20:31
(16-04-2023 20:23)Vasiles писал(а):  Все відносне
Мне нравятся ваши фотографии коллега!
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 16-04-2023 20:39
(16-04-2023 20:31)эполитт писал(а):  Мне нравятся ваши фотографии коллега!
Може як здужаю відкрию тему з фотками і коментарями "190+ за три дні"
Було дуже багато цікавого, дещо мене просто шокувало, як в позитивному, так і в негативному значенні

Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 17-04-2023 00:58
Для тих хто уяви немає що таке стрім, але "пише"
Mon Acoustic використала в якості джерела Аурендер. Ціна компонентів досить таки не дитяча. Якщо порахувати тільки ритейл кабелів, фільтра то там буде далеко за $100к. Я зацікавився силовим Sanctus, почав питати, договорився до того ,що мені пообіцяли досить суттєву знижку на цей силовий ритейлом $25к Улыбка    

Найти все сообщения

Serpens Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 17-04-2023 12:39
(16-04-2023 18:47)Vasiles писал(а):  Коли я читав і розібрався що таке береги, Ви навіть уяви не мав, що то таке Happy0196
В моєму конкретному випадку " береги" виявились гіршими, по певних причинах, які Ви не встані зрозуміти.
Конечно, не имел представления, потому что не слушал стрим. А сейчас уже имею.
Если в вашем случае берега оказались хуже, то это вообще ничего не значит. Не известно, насколько правильно вы их реализовали, и так далее. И верить вам на слово, что у вас стрим настолько хорош по звуку, не буду, хотя бы потому, что у моего товарища в Киеве в системе на порядок более дорогой, чем ваша, стрим не дотягивает до файлов. При этом у него все сделано гораздо богаче и технически грамотнее, чем у вас.

(16-04-2023 18:47)Vasiles писал(а):  Здається мені мій друже, що Ви відстали від сьогодення назавжди. Шкода звичайно і тих які так активно підтримали цю нісенітницю
Эполитт прав, стриминг - для ознакомления, фона, и даже удовольствия, но качество пока что не то.
Возможно, ваша система не дает это услышать. Ну акустика так точно.

(17-04-2023 00:58)Vasiles писал(а):  Для тих хто уяви немає що таке стрім, але "пише"
Mon Acoustic використала в якості джерела Аурендер.
Так вы же сами написали, что стриминговый сервис был спонсором выставки. И естественно все или почти все выставляющиеся использовали стриминг.
Это удобно, модно, стриминг сейчас на пике. Но получить от него качество такое же, как с файлов, пока невозможно. Поэтому и делают файловые транспорты за сумасшедшие деньги.
(Отредактировал 17-04-2023 в 12:44 Serpens.)

У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!

Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , petr.solo1223
эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 17-04-2023 15:39
(17-04-2023 12:39)Serpens писал(а):  Это удобно, модно, стриминг сейчас на пике. Но получить от него качество такое же, как с файлов, пока невозможно.
Действительно удобно! У Василия шикарная квартира с видом на Централ-парк, толстенное кабло с именем, качественные сетевые берега! Много килобаксовый стримак! А в подъезде, провайдер оказался конченный лузер! Будет там магический звук?
PS: Забыл! Главное последний метр!

Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens , Sergeo
serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 17-04-2023 16:46
(16-04-2023 20:39)Vasiles писал(а):  Може як здужаю відкрию тему з фотками і коментарями "190+ за три дні"
Підтримую, на таку тему із задоволенням підпишусь. Happy0144

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 17-04-2023 20:19
(17-04-2023 15:39)эполитт писал(а):  А в подъезде, провайдер оказался конченный лузер!
Можна тільки поспівчувати мій друже тим, хто користується такими послугами.
Ось як виглядає комутація в нормальних провайдерів, де якість на першому місці.
Тому не всі можуть слухати музику в якості. "Мости і береги" там точно не допоможуть.
Ви оцінюєте ситуацію а своєму селі, я в своєму Party0012

Так виглядає підземна кабельна мережа інтернету на коаксилі.

А це ввід до хати, ніяких під'їздів

Найти все сообщения

Выразили согласие: kakasik_2006 , petr.solo1223 , эполитт
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 01:59
(17-04-2023 12:39)Serpens писал(а):  И верить вам на слово, что у вас стрим настолько хорош по звуку, не буду,
у моего товарища системе на порядок более дорогой, чем ваша, стрим не дотягивает до файлов. При этом у него все сделано гораздо богаче и технически грамотнее, чем у вас.
Так пояснював, чому береги в мене не потрібні. Організував я їх правильно чисто для експеременту
І не потрібно мені вірити. Треба вірити фактам. А факт такий, що в мене єдине джерело, це мережевий плеер хі-енд рівня, за вартість якого можна було купити 2 б/у СД програвача топ рівня і сотню СД дисків на здачу.
Я слухав системи не на порядок дорожчі за мою а на кільканадцять порядків, але не завжди там звук був кращий, принаймні він мені просто не подобався.
А от про "богаче і технічно грамотніше" дуже хотілось би послухати ! ! !
Так яж не писав що всі використовували стрім як контент. Було багато і вінілу і СД програвачів і локальні файли і звичайно стрім. І повірте якість звуку зовсім не залежала від носія. Деякі системи на вінілі, просто і близько не рівнялися стріму, хоча було і навпаки.
Немає абсолютної залежності від носія. Є залежність від складу компонентів, кабелів і налаштування системи.

Найти все сообщения

roteid Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 10:25
Vasiles - а PON подводили к дому, пробовали сравнить(относительно разницы звука), вместо коаксиального интернета ?
(Отредактировал 18-04-2023 в 10:28 roteid.)
Найти все сообщения

Serpens Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 11:14
(18-04-2023 01:59)Vasiles писал(а):  І не потрібно мені вірити. Треба вірити фактам. А факт такий, що в мене єдине джерело, це мережевий плеер хі-енд рівня
Василий, знаете, почему я и дальше не буду вам верить? Потому что ФАКТ - ваши слова про самый лучший стриминговый звук, когда у вас был не Ауралик, а Тик.
То, что вам нравится ваш звук - это прекрасно. Без стеба. Но не надо убеждать всех, что вы нашли грааль. На входе у вас - уверен - офигенный источник, но в конце стоят Клипши, и для меня лично все разговоры про ваш правильный звук - пустая болтовня. Wink
(Отредактировал 18-04-2023 в 12:19 Serpens.)

Найти все сообщения

эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 11:46
(18-04-2023 11:14)Serpens писал(а):  Но не надо убеждать всех, что вы нашли грааль.
Дмитрий! Вы имеете дело, с проф. психологом! Кому как не ему, заниматься убеждением?
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens
Serpens Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 12:18
Эполитт, проф. психолог никогда не будет никого убеждать!

Найти все сообщения

эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 15:56
(18-04-2023 15:25)serapion1984 писал(а):  Психолог це той хто закінчив курси по психології.
(16-04-2023 18:47)Vasiles писал(а):  Ви навіть уяви не мав, що то таке Happy0196
PS: Их очень много у нас (психологов)! Но он один на этом форуме, несет всю правду о качественном стриме!
Найти все сообщения

Выразили согласие: ВА67 , Константин В
serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 16:09
(18-04-2023 15:56)эполитт писал(а):  Но он один на этом форуме,
Так. Я, останнім часом, зачитуюся тільки Василя та твого друга.
Все інше якесь вторинне, не оригінальне, без душі

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Выразили согласие: ВА67 , эполитт , Константин В , Vasiles , Serpens
costa Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 17:51
(17-04-2023 20:19)Vasiles писал(а):  Ось як виглядає комутація в нормальних провайдерів, де якість на першому місці.
Тому не всі можуть слухати музику в якості.
Я правильно понял, что если нет такой возможности, то можно забыть об этом хобби и начинать потихоньку продавать свое барахло?
Хотя вот недавно писали, в теме про наушники, что где-то через месяц мозг или уши привыкают к любому звуку. И можно вполне себе слушать некачественный звук.
Найти все сообщения

Выразили согласие: ВА67 , Serpens
Serpens Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 18:55
(18-04-2023 15:25)serapion1984 писал(а):  Психолог це той хто закінчив курси по психології. Це не лікар, він не знає анатомію, біологію, гістологію, фізіологію.
Приблизно як масажист.
Сцуко, всех в Гугле забанили? Или все массажисты?

Психология — это наука, которая изучает психику человека на основе взаимодействия людей с окружающей средой. В поле внимания психологии попадают межличностные отношения, реакции на те или иные события в жизни индивида или группы людей, последствия взаимодействия с объектами окружающей среды и т. д.

Все отношения в социуме вообще, и на форуме в частности, это психология. Наука. И ей серьезно занимаются не те, кто курсы закончил. В ХГУ есть кафедра психологии, и преподает там профессура-психологи.

А человек без образования - это Колян. Ему образование не надо, он все знает и так, по фотографиям Happy0196

Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 18:57
(18-04-2023 17:51)costa писал(а):  что где-то через месяц мозг или уши привыкают к любому звуку. И можно вполне себе слушать некачественный звук.
Насправді після заміни будь якого компоненту на більш якісний, приходить досить не довгий період ВАУ.
З часом мозок адаптовується до такого звуку, але рівень системи яка виросла залишається. Парадокс аудіофілів, в тому що вони завжди хочуть відчути цей ВАУ ефект, ще раз і ще раз. Шлях до цього постійна зміна компонентів, яке може перетворитися в "симптом".
В кожного індивіду є свій поріг чутливості і відчуття того що йому потрібно в звуці.
Так що Ви особливо не переймайтесь, що тут пишуть, бо це стосується тільки того хто це пише. Якщо Вас влаштовує Ваш звук, то і слухайте на здоров'я, якщо ні, то шлях- покращення системи.

Найти все сообщения

Выразили согласие: syo , serapion1984 , эполитт
Serpens Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 19:09
(18-04-2023 18:57)Vasiles писал(а):  Парадокс аудіофілів, в тому що вони завжди хочуть відчути цей ВАУ ефект, ще раз і ще раз. Шлях до цього постійна зміна компонентів
Не согласен. В какой-то момент апгреда системы я стал слышать полученную сигнатуру звука постоянно, и так на протяжении больше года (до начала войны, потом система была отключена). Сейчас у меня полностью новая система, и головной аппарат имеет уже новую сигнатуру, которую я тоже отлично слышу, и которая нравится.
Единственное, что пока, без хорошего фильтра на питании, периодически слышно негативное качество сети, тогда меджик пропадает. Но это скоро будет устранено.
И у меня нет никакого желания лезть в апгрейд, кроме необходимого, как сетевой фильтр.

Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 19:11
(18-04-2023 11:14)Serpens писал(а):  Потому что ФАКТ - ваши слова про самый лучший стриминговый звук, когда у вас был не Ауралик, а Тик.
Но не надо убеждать всех, что вы нашли грааль.
но в конце стоят Клипши, и для меня лично
Тіак, це була проба "пера" . Коли у всьому практично розібрався, зрозумів, стрім може бути основним джерелом звуку. Яким я його і зробив і з ним залишуся.
Ви думаєте що можливо переконати когось у чомусь ?
Кліпш, насамперед їх треба вміти приготувати. Ви думаєте я не слухав нічого крім Кліпш? Але я і надалі залишуся з ними.
Klipsh forever.
Ви впевнені в тому що Ваш звук мені сподобається ? Я не впевнений.
Ще раз Кліпш, це свідомий вибір.

(18-04-2023 19:09)Serpens писал(а):  В какой-то момент апгреда системы я стал слышать полученную сигнатуру звука постоянно, и так на протяжении больше года
Малося на увазі окрему частку аудіофілів.
А з Вами згідний, що в певний період апгрейду система починає "грати"
В мене, наприклад, стстема практично завершена. Вона мені приносить реальне задоволення, тому залишилось просто кілька "дрібничок" Улыбка

(18-04-2023 15:25)serapion1984 писал(а):  Психолог це той хто закінчив курси по психології. Це не лікар
В мене вища медична освіта і вища категорія в медицині. А так як мене цікавлять окремі напрямки в медицині, то на курсах вдосконалення я вивчав основи психології.
Я б міг багато тут написати про кожного, алеж забанять Biggrin
(Отредактировал 18-04-2023 в 19:21 Vasiles.)

Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 14 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS