Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
эполитт
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 17-04-2023 12:39
(16-04-2023 18:47)Vasiles писал(а): Коли я читав і розібрався що таке береги, Ви навіть уяви не мав, що то таке
В моєму конкретному випадку " береги" виявились гіршими, по певних причинах, які Ви не встані зрозуміти. Конечно, не имел представления, потому что не слушал стрим. А сейчас уже имею.
Если в вашем случае берега оказались хуже, то это вообще ничего не значит. Не известно, насколько правильно вы их реализовали, и так далее. И верить вам на слово, что у вас стрим настолько хорош по звуку, не буду, хотя бы потому, что у моего товарища в Киеве в системе на порядок более дорогой, чем ваша, стрим не дотягивает до файлов. При этом у него все сделано гораздо богаче и технически грамотнее, чем у вас.
(16-04-2023 18:47)Vasiles писал(а): Здається мені мій друже, що Ви відстали від сьогодення назавжди. Шкода звичайно і тих які так активно підтримали цю нісенітницю Эполитт прав, стриминг - для ознакомления, фона, и даже удовольствия, но качество пока что не то.
Возможно, ваша система не дает это услышать. Ну акустика так точно.
(17-04-2023 00:58)Vasiles писал(а): Для тих хто уяви немає що таке стрім, але "пише"
Mon Acoustic використала в якості джерела Аурендер. Так вы же сами написали, что стриминговый сервис был спонсором выставки. И естественно все или почти все выставляющиеся использовали стриминг.
Это удобно, модно, стриминг сейчас на пике. Но получить от него качество такое же, как с файлов, пока невозможно. Поэтому и делают файловые транспорты за сумасшедшие деньги.
(Отредактировал 17-04-2023 в 12:44 Serpens.)
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 01:59
(17-04-2023 12:39)Serpens писал(а): И верить вам на слово, что у вас стрим настолько хорош по звуку, не буду,
у моего товарища системе на порядок более дорогой, чем ваша, стрим не дотягивает до файлов. При этом у него все сделано гораздо богаче и технически грамотнее, чем у вас. Так пояснював, чому береги в мене не потрібні. Організував я їх правильно чисто для експеременту
І не потрібно мені вірити. Треба вірити фактам. А факт такий, що в мене єдине джерело, це мережевий плеер хі-енд рівня, за вартість якого можна було купити 2 б/у СД програвача топ рівня і сотню СД дисків на здачу.
Я слухав системи не на порядок дорожчі за мою а на кільканадцять порядків, але не завжди там звук був кращий, принаймні він мені просто не подобався.
А от про "богаче і технічно грамотніше" дуже хотілось би послухати ! ! !
Так яж не писав що всі використовували стрім як контент. Було багато і вінілу і СД програвачів і локальні файли і звичайно стрім. І повірте якість звуку зовсім не залежала від носія. Деякі системи на вінілі, просто і близько не рівнялися стріму, хоча було і навпаки.
Немає абсолютної залежності від носія. Є залежність від складу компонентів, кабелів і налаштування системи.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
roteid
Ветеран
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 11:14
(18-04-2023 01:59)Vasiles писал(а): І не потрібно мені вірити. Треба вірити фактам. А факт такий, що в мене єдине джерело, це мережевий плеер хі-енд рівня Василий, знаете, почему я и дальше не буду вам верить? Потому что ФАКТ - ваши слова про самый лучший стриминговый звук, когда у вас был не Ауралик, а Тик.
То, что вам нравится ваш звук - это прекрасно. Без стеба. Но не надо убеждать всех, что вы нашли грааль. На входе у вас - уверен - офигенный источник, но в конце стоят Клипши, и для меня лично все разговоры про ваш правильный звук - пустая болтовня.
(Отредактировал 18-04-2023 в 12:19 Serpens.)
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 18:55
(18-04-2023 15:25)serapion1984 писал(а): Психолог це той хто закінчив курси по психології. Це не лікар, він не знає анатомію, біологію, гістологію, фізіологію.
Приблизно як масажист. Сцуко, всех в Гугле забанили? Или все массажисты?
Психология — это наука, которая изучает психику человека на основе взаимодействия людей с окружающей средой. В поле внимания психологии попадают межличностные отношения, реакции на те или иные события в жизни индивида или группы людей, последствия взаимодействия с объектами окружающей среды и т. д.
Все отношения в социуме вообще, и на форуме в частности, это психология. Наука. И ей серьезно занимаются не те, кто курсы закончил. В ХГУ есть кафедра психологии, и преподает там профессура-психологи.
А человек без образования - это Колян. Ему образование не надо, он все знает и так, по фотографиям
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 18:57
(18-04-2023 17:51)costa писал(а): что где-то через месяц мозг или уши привыкают к любому звуку. И можно вполне себе слушать некачественный звук. Насправді після заміни будь якого компоненту на більш якісний, приходить досить не довгий період ВАУ.
З часом мозок адаптовується до такого звуку, але рівень системи яка виросла залишається. Парадокс аудіофілів, в тому що вони завжди хочуть відчути цей ВАУ ефект, ще раз і ще раз. Шлях до цього постійна зміна компонентів, яке може перетворитися в "симптом".
В кожного індивіду є свій поріг чутливості і відчуття того що йому потрібно в звуці.
Так що Ви особливо не переймайтесь, що тут пишуть, бо це стосується тільки того хто це пише. Якщо Вас влаштовує Ваш звук, то і слухайте на здоров'я, якщо ні, то шлях- покращення системи.
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 19:09
(18-04-2023 18:57)Vasiles писал(а): Парадокс аудіофілів, в тому що вони завжди хочуть відчути цей ВАУ ефект, ще раз і ще раз. Шлях до цього постійна зміна компонентів Не согласен. В какой-то момент апгреда системы я стал слышать полученную сигнатуру звука постоянно, и так на протяжении больше года (до начала войны, потом система была отключена). Сейчас у меня полностью новая система, и головной аппарат имеет уже новую сигнатуру, которую я тоже отлично слышу, и которая нравится.
Единственное, что пока, без хорошего фильтра на питании, периодически слышно негативное качество сети, тогда меджик пропадает. Но это скоро будет устранено.
И у меня нет никакого желания лезть в апгрейд, кроме необходимого, как сетевой фильтр.
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 19:11
(18-04-2023 11:14)Serpens писал(а): Потому что ФАКТ - ваши слова про самый лучший стриминговый звук, когда у вас был не Ауралик, а Тик.
Но не надо убеждать всех, что вы нашли грааль.
но в конце стоят Клипши, и для меня лично Тіак, це була проба "пера" . Коли у всьому практично розібрався, зрозумів, стрім може бути основним джерелом звуку. Яким я його і зробив і з ним залишуся.
Ви думаєте що можливо переконати когось у чомусь ?
Кліпш, насамперед їх треба вміти приготувати. Ви думаєте я не слухав нічого крім Кліпш? Але я і надалі залишуся з ними.
Klipsh forever.
Ви впевнені в тому що Ваш звук мені сподобається ? Я не впевнений.
Ще раз Кліпш, це свідомий вибір.
(18-04-2023 19:09)Serpens писал(а): В какой-то момент апгреда системы я стал слышать полученную сигнатуру звука постоянно, и так на протяжении больше года Малося на увазі окрему частку аудіофілів.
А з Вами згідний, що в певний період апгрейду система починає "грати"
В мене, наприклад, стстема практично завершена. Вона мені приносить реальне задоволення, тому залишилось просто кілька "дрібничок"
(18-04-2023 15:25)serapion1984 писал(а): Психолог це той хто закінчив курси по психології. Це не лікар В мене вища медична освіта і вища категорія в медицині. А так як мене цікавлять окремі напрямки в медицині, то на курсах вдосконалення я вивчав основи психології.
Я б міг багато тут написати про кожного, алеж забанять
(Отредактировал 18-04-2023 в 19:21 Vasiles.)
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)
|
|