Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 22-04-2023 22:29
Vasiles писал(а):І хто Вам сказав, що я працюю психологом?
Я бачу Вас наскрізь і те що Вами керує і про що Ви тут пишите. Vasiles , Василю... то ви, виявляється, не психолог, а... рентгенолог!!!
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
AlTair_SPb
Ветеран
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 23-04-2023 00:20
(22-04-2023 22:04)bylujnik писал(а): Сенс є, якщо хочеш безкомпромісне джерело відтворення офіційно придбаних файлів, і не хочеш за нього платити 30000Є як за Таіко Есть транспорт дешевле, сравнимые по цене с музПК, и я очень сомневаюсь, что они будут хуже по звуку.
Ярослав, ты же понимаешь, что те, кто собирают такой комп, в абсолютном большинстве не могут позволить себе Тайко. А если такой музПК за несколько тысяч сравним по звуку с Тайко, то эта фирма должна пойти пО миру.
(22-04-2023 22:41)VNV73 писал(а): Если научились создавать музыку на обычных ПК, то и воспроизвести проблем нету. Коля, это пять!
Какие живые инструменты создают на компьютере? Диджейскую х#йню - да, и бум-тыц играть с компа будет отлично.
Вообще, мне интереснее разговаривать с практиком, который знает, что такое хай-эндные аппараты не по рекламе на сайтах
(Отредактировал 23-04-2023 в 00:25 Serpens.)
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
|
|
|
|
|
bylujnik
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 23-04-2023 12:25
(23-04-2023 00:20)Serpens писал(а): Есть транспорт дешевле, сравнимые по цене с музПК, и я очень сомневаюсь, что они будут хуже по звуку.
Ярослав, ты же понимаешь, что те, кто собирают такой комп, в абсолютном большинстве не могут позволить себе Тайко. А если такой музПК за несколько тысяч сравним по звуку с Тайко, то эта фирма должна пойти пО миру.
Для якісного мережевого стріму вже пора скласти рейтинг найкращих стрімерів Хто там зараз у Стереофіла в ТОПі? ТАІКО, Antipodes K50, Innous statement, Grimm MU1 - ці з серверною частиною. Є ще «голі» стрімери - Emm labs ns1, dCS Bridge. MSB таки вирішив виносити плату рендера з корпусу з ДАКом і назвав цей апгрейд Дірєктор Так шо є ще за шо перетирати
|
|
|
|
bylujnik
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 23-04-2023 13:12
Артуре, так Клімакс то ж не стрімер, а плеєр, тобто стрімер вбудований у ДАК, що для справжнього аудіофіла не прийнятно
Треба тільки роздільні компоненти, тільки хард кор!
Що стосується кількості форумчан, які можуть собі це дозволити, то на мій погляд і судячи з мого досвіду непублічного спілкування поза межами форуму - таких дуже багато, сотні, якщо не тисячі. Просто переважна більшість таких людей не хоче витрачати свій час на безглузду гризню, яка переважає на цьому форумі
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 23-04-2023 13:18
(23-04-2023 13:12)bylujnik писал(а): Що стосується кількості форумчан, які можуть собі це дозволити, то на мій погляд і судячи з мого досвіду непублічного спілкування поза межами форуму - таких дуже багато, сотні, якщо не тисячі. Просто переважна більшість таких людей не хоче витрачати свій час на безглузду гризню, яка переважає на цьому форумі
Ярославе, то не форумчани, то "підглядачі"!! Справжні форумчани це ті, хто на форумі сорочки на грудях рве доводячи що має довшого й товщого прутня... От ці в основному не зможуть... а то хіба форумчани ?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
bylujnik
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|