Завжди мрію мати змогу прослуховувати вдома якісну музику. Так як фінанси не дають можливості відразу придбати якісний і, звісно, дорогий комплект аудіоапаратури, було вирішено спробувати наблизитись до омріяної якості власними силами, тобто створити колонки та підсилювач своїми руками. Практику пройшов дано, з паяльником дружу-так мовити радіолюбитель самоучка. Робота з електронікою не звязана та дома найкращий відпочинок - паяльник і натфіль. Для АС донором в якості корпусів були взяті старі корпуса від Амфітон 50ас-022,що пилились на бардаку. В знайомого який раніше торгував на базарі товаром цієї тематики купив не дорого все потрібне до фільтрів і два шт. 6гд-2.5гдш-4 і 2гд-36 знайшов на базарі в два захода.2гд-36 брав із поролончиками в центрі.Фільтри дроблю з переключателями ємностей для регілювання (налаштування) частот розділу полос. Динаміки високочутливі і дуже чітко та надзвичайно якісно відіграють майже всі жанри, особливо інструментальну музику. В мене було і є багато різнихтрьох полосних АС вітчизняного виробництва, але цей звук мене вразив дуже сильно. Не можу поставити до порівняння якусь АС, ця акустика ховає все що я слухав(крім японських 4-х полосних). нижче викладу про УНЧ.