Моя скромна система
|
Автор |
Сообщение |
Mazur
Ветеран

|
RE: Моя скромна система / 24-07-2012 18:04
(24-07-2012 15:27)Евгений13 писал(а): Рад за Вас Посмотрел блог, смотрю начинали с ПК, чего остановились на сд?..что подумываете брать в роли транспорта к ЦАП?
А дверь на фото за системой не рабочая?..а то как то на проходе 
Кстати я тоже в свое время на такие АС смотрел(не слушал ),кто то с ваших краев и продавал. Двері не робочі
просто так меблі розташовані,що є лише один інший варіант розташування: біля короткої стіни,але тоді звучання стає дуже направленим і це мені не подобається
транспорт ще без поняття який буду брати
але з ЦАПом точно вже вирішив- doom мені вже стільки всього хорошого порадив,що цап візьму теж як у нього
я хоч і не слухав акустики і підсилювачі перед купівлею,але завдяки порадам хороших форумчан я уникнув можливих помилок,за що всім окрема подяка 
Щодо звуку з пк- просто вирішив зробити колекцію СД,бо мені чомусь так більше подобається
(24-07-2012 15:27)Евгений13 писал(а): Рад за Вас Посмотрел блог, смотрю начинали с ПК, чего остановились на сд?..что подумываете брать в роли транспорта к ЦАП?
А дверь на фото за системой не рабочая?..а то как то на проходе 
Кстати я тоже в свое время на такие АС смотрел(не слушал ),кто то с ваших краев и продавал.
Так ,хлопець з міста Золочів такі самі продавав,але в ціні не зійшлись
(Отредактировал 24-07-2012 в 18:59 Mazur.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Моя скромна система - Mazur - 24-07-2012 18:04
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|