помогите в подборе акустики, усилителя, ЦАПа
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: помогите в подборе акустики, усилителя, ЦАПа / 25-12-2012 13:00
Людські цапи коштують під 1000 уе самі а ті що по 300 можуть звучати по різному від дуже добре ( я один такий чув можу поділитись в лічці ) до просто жах і викинені гроші ( таких думаю 80% по оптимістичних підрахунках ) . Я б вам рекомендував не зациклюватись на цапі а взяти для компютера звукову карту, як не як 600 грн і звук +/- цапу за 300-400 уе . А вільний бютжет пустити на АС - ось вони якраз і є тим що звучить . Як на мене то 70% всієї системи . З підсилювачів вам порекомендую Аркам Альфа ( зараз є в продажі ) . Зторгуйтесь трошки і сміло купляйте за ~ 2000 грн це 100% лідер своєї ніші . Хоча можливо і не 100% так я сам не все чув в цій категорії але з того що чув аркам зе бест . І повірте на слово з таким бютжетом краще взяти попроще Альфу чим пожирніше Дельту в ущерб АС . З АС пошукайте самі що подобається вибір великий . Кабелі ще треба це по самим скромним підрахункам 300-500 грн ( дуже скромно ) . З акустичних для початку Аудіоквест ФЛХ 16/4 . Скіки на ньому сидів а тіки зараз зрозумів наскіки він паршивий . Але для початку зійде і навіть дуже ( враховуючи його ціну ) .
Найти все сообщения

Выразили согласие: e.s.

Сообщения в этой теме
RE: помогите в подборе акустики, усилителя, ЦАПа - gun jack - 25-12-2012 13:00

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS