Возраст компонентов - не помеха!
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Возраст компонентов - не помеха! / 22-01-2013 21:34
Мав можливість побувати в сергія в гостях . Дякую йому за таку можливість і за гостеприїмство . Взагалі мабуть варто почати розповідь з того, що наше з сергійєм знайомство відбулось десь близько 2-х років тому, коли я мав радість придбати в хороші руки його любимців - Тріенгл Альтею . Так як сергій часто змінює місце проживання можу тільки уявити, як важко йому було з двома малими дітьми постійно перевозити з собою ще 3 комплекти різної ( як і за форм фактором так і за подачею ) акустики . Ентузіаст . В 2-х словах про систему - звучить вона просто шикарно ( скільки людей стільки і думок, і субєктивних вподобань, але мені дуже подобаються ці Темпести ). Виглядають не менш серйозно чим звучать . Я вперше стикнувся з випромінювачами Хейла , до того я і не знав що такі існують, не те що чув . Подача в АС дуже музикальна . Не різка і в той же час без тої вінтажної вялості . Бас не є наднизьким але швидкий , структурований , панч відчувається тілом . Басять вони доречі досить конкретно ( незнаю напевно діаметр самого динаміка так впливає ) в мене на тріенглах його менше хоча по характеру він схожий , такий же швидкий і динамічний , хоч і не наднизький . Мені як людині яка не часто стикається з вінілом трохи важко щось до чогось прирівнювати, я особисто слухаю з СД, а в серігя слухали вініл з ленко , а подача на цих носіях, як самі розумієте , зовсім різна . Мені особисто дуже сподобалась його система . Ще звернув увагу на цікавий СД плеєр соні сдп 5000 з вертикальною загрузкою і підсилювач американської фірми АМС з ламповим вихлопом ( на вибір ламповий або транзисторний вибирає сам користувач ) . Взагалі я думаю це правильно схрещувати американські АС ( якщо я не помиляюсь ) з американським підсилювачем . Звучить звязка дуже гармонічно . Звісно немає межі досоконалості, але як на мене вийшло дуже непогано . Дякую сергію за компанію в цей день, було дуже приємно поспілкуватись з цікавою людиною і послухати музику на різних компонентах .
Найти все сообщения

Выразили согласие: Stan , estet1978

Сообщения в этой теме
RE: Возраст компонентов - не помеха! - gun jack - 22-01-2013 21:34

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS