Перш за все хочу подякувати за створення потрібної теми
.
Почну свою розповідь,враження від користування продуктом даної фірми.
З'явилося трошки вільного часу,а заодно можливість описати враження від роботи свого Audio GD NFB 15.32.
Зовнішний вигляд-тут практично немає до чого придертися,чорний алюмінієвий корпус(думаю те що немає отворів для вентиляції є "+" ,бо не зайде пилюка до компонентів, хоч інколи жалію- літо надворі ,ну і я коли вдягаю навушники можу довго-довго сидіти і слухати).
З навушниками і самим цап-ом зробив таку річ:
протягом майже двох діб навушники були закутані в простиню,через цап підключені,звук 50 %,пісні-все починаючи від класики закінчуючи роком,працювали в шафі . Сьогодні зранку нарешті взяв їх . Сиджу вже години 4 і не можу зрозуміти чи це цап прогрівся , чи навушники дійшли до кондиції . Ще більш виразно чути бас і середні,але і високі стали більш м'які,теплі чи як це ще можна виразити . На повний звук нажаль слухати не можу вуха не витримують . Думаю ще за вихідні знову прослухаю всі пісні по новому.
Заставляє похвилюватися той факт,що нагрівається. Але враховуючи те ,що корпус алюміній,значить якщо тепло ,то тепло відводиться добре і не акумулється в середині,так?
Хочу ще взяти комплект навушників Denon AH D 2000 але це вже інша історія . Надіюся ,що вони також мене не розчарують
вражень ще багато,но це вже опишу потім,на даний момент немає можливості