Клуб любителей TANNOY
Автор Сообщение
shanovn Не на форуме
Ветеран

RE: Клуб любителей TANNOY / 29-05-2013 13:36
[attachment=380452]
(29-05-2013 01:45)СТЕЛЬМАХ АНДРЕЙ писал(а):  Уважаемый shanovn, я Вас поздравляю от всей души! Работа проведена хорошая!!! Удалось ли достичь высот по четвертому уровню восприятия (по АМЛ) ? Были ли у Вас еще ламповые усилители, кроме усилителей уважаемого гуру балансных 6с33с ? Если да, то поделитесь пожалуйста впечатлениями.
Дякую! Ні, висот поки не досягУлыбка тестові диски, одні ті самі треки по три п'ять разів (проходить процес вислуховування) не дають можливості зосередитись на самій музиці, але, я думаю, коли буде готовий проект оформлення - нірвана не за горамиBiggrin
Підсилювачі були різні, від брендових до авторських
Сподобались з Дніпропетровська, майстер Анатолій "SotaSound" 300b у мене краще показав себе з шириками Altec 412b, як на мене, з Tannoy грав гарно при комфортній гучності, для драйву Wink
SotaSound на - гу72 потужній, але немає чарівності, захоплення 300b
Ceri cad 300, McIntosh 275 (старий)...
Було багато різних транзисторних, декілька : Аccuphase p-800, Mark Levinson 383, Yamaha ax2000(стара), Denon s10(моноблоки) та з десяток останнього десятиліття Wink
З Віталя (Groove) підсилювачами теж знайомився поступово, спочатку один, другий і нарешті третій підійшов( уже писав: взяв в товариша послухати), бо не вірив, що лампа за доступні кошти може такHappy0144
З одного боку, у Tannoy чутливість висока, але потребують потужності, з іншого боку, як на мене, можливо, кімната потребуєУлыбка

(29-05-2013 10:00)alss писал(а):  
(28-05-2013 23:55)shanovn писал(а):  ... і другий день насолоджуюсь музикою:
shanovn, я з задоволенням поздоровляю Вас!
Опис змін з ватином замість синтепону дуже зацікавив - в мене в ЗЯ (70 л внутрішній об'єм, 10" Tannoy Monitor Gold 1969-ого року) синтепон на стінках і поки що все влаштовувало, а тепер щось свербить...
Ще одне - конденсатори в кросовері залишилися рідні електролітичні чи замінили на папір-плівку-фольгу? В моєму випадку це допомогло як на мій слух.
Успіхів і гарної музики!
PS. А те, що сусіди знають репертуар незважаючи на півметра цегли, як раз і свідчить про чистоту відтворення і відсутність обмежень у тракті - чим менше всілякого роду спотворень, тим краще чути музику і на більшій відстані або - все чутно і на меншій потужності.
Дякую! Поки один комплект рідний кросоверів, залишу так, а другий комплект буду просити Вашого земляка Олега пошаманити Biggrin аби мати пряме порівняння Улыбка

(Отредактировал 29-05-2013 в 13:46 shanovn.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Андрей Стельмах , groove , quadrokot , cosmos , Serh

Сообщения в этой теме
RE: Клуб любителей TANNOY - shanovn - 29-05-2013 13:36

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 20 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS