Доброго дня,
Як би банально не звучало питання, але прошу Вашої допомоги у виборі акустичної системи. Я абсолютний новачок в цьому, намагався перечитати щось на даному форумі, щоб не задавати дурних питань, але мабуть їх не уникнути
Якщо коротко сформувати то хочу придбати обладнання для прослуховування музики доволі різного типу. Люблю послухати класику і класичні рокові композиції, диско, сучасний dance взагалі важко виокремити якийсь певний стиль якому віддаю перевагу, все ж від настрою залежить. Розумію що не буває універсальних варіантів, але не знаю як сформувати критерії. Не люблю сильний бас, перевагу віддаю чистоті звучання і якщо так можна сказати прозорості звуку. Коли звук гітари є природнім ніби на концерті а вокал чистим. Взагалі не являюсь аудіофілом, прослуховував декілька систем в знайомих, от питаю поради що можна було б взяти. (Знаю що таке по дурному звучить, але коли не розбираєшся в питанні важко сформувати нормальні вимоги
)
Ні колонок ні підсилювача наразі не маю.
Джерело звуку - комп'ютер. Є тільки FM-receiver JVC без підсилювача
Площа кімнати - 18 м. кв.
Бюджет до 3 тис. грн. (якщо є прийнятні варіанти то хотілось би в меншу суму вкластись).
Як варіант розглядаю Edifier R2800.
Наскільки я розумію за аналогічну суму можна було б взяти користувану АС + підсилювач кращої якості.
Прошу Вашої поради, і вибачення за некомпетентно сформовані вимоги. Хотілось би отримати поради експертів з даного питання.
Дякую