Выбор усилителя и акустики
Автор Сообщение
vovaj Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя и акустики / 24-03-2014 23:07
(15-03-2014 22:05)Джимми Тудески писал(а):  Вот они, хорошо от игрывают вокал, рок. Кому как, я допустим люблю Рок. Вот сейчас ищу другую Ас Кентон.Happy0144
Підтримую на рахунок Canton. Але додам що далеко не тільки рок добре грають. У мене Canton Ergo SC-L ( з control Unit)+ підсилювач Sony F730ES топові в даній серії станом на 93-95рр. Акустика універсальна, гарно відіграє і джаз і класику інструментал різний і звісно рок мясце потужно грає Happy0158 При перегляді кіно про саб навіть не задумуюсь, НЧ діапазон надзвичайний. Притому мені вдалось досягнути досить комфортного і музичного звучання. Ніяких негативних моменів на ВЧ діапазоні немає, що би там не казали про металічні твітери у Canton. Сцена вражає як в по глибині такі по ширині Але ті так звані шипи-пятачки стокові не годяться, потрібно ставити на нормальні шипи і бажано хороші плити.

Зараз проводжу прослушки своєї системи для форумчан зі Львова. Перші позитивні відгуки вже є )
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Выбор усилителя и акустики - vovaj - 24-03-2014 23:07

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS