Твердотельные цифровые плеера
Автор Сообщение
Uncle Bob Не на форуме
Ветеран
*

Re: твердотельные цифровые плеера / 28-10-2009 13:12
(28-10-2009 00:15)mirek link писал(а):Uncle Bob, підкажіть, будь ласка, там дійсно є суттєві проблеми зі звуком? Ви, ніби, маєте досвід користування цим залізом. Йдеться про їхній аналоговий вихід чи про цифровий коаксіальний? В чому саме косяки проявилися? І, якщо можна, на якій моделі і з яким ЦАП`ом і рештою системи? Я не проти за свої гроші трохи побути бета-тестером для місцевого ком`юніті і потім детально поділитися враженнями тут на форумі, але, якщо Ви вже маєте конкретний досвід і результати і можете ними поділитися, то я (і всі, хто дивиться в сторону подібних продуктів) просто буду дуже Вам вдячний за зекономлені 400 доларів.

P.S. А FLAC саме поремонтували:
http://www.networkedmediatank.com/showth...#pid275869
http://www.networkedmediatank.com/showth...p?tid=8159
Цитата:[C-200] Firmware 02-01-091022-19-POP-408 Beta 1 and previous Apps
Release date : 23 October 2009
Firmware version : 02-01-091022-19-POP-408-999
...
3. Video and Audio playback
- Added FLAC Stereo and Multichannel audio support
- known issue Stereo Flac will also output as Multichannel PCM
- Added FLAC Stereo and Multichannel audio support inside MKV
...
уж простите, отвечать буду по-русски
дабы не вдаваться в разные тонкости - это как сравнивать DVD и CD плееры в одной ценовой группе. Сравнивал и аналоговый выход и цифровой (оптика и коаксиал) - одинаково посредственно Embarrassed
да и, собственно, чуда от коробки за 400 уёв ожидать? не встречалось пока... а вот кино посмотреть - вполне нормально Улыбка

Слова - лакмусовая бумажка, определяющая тип разума<br />анекдот от трагедии отличается лишь точкой зрения
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS