Обсуждение обзора авторского цапа на TDA 1540 от Nemo
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Авторские ЦАПы - какие они на вкус? / 29-09-2014 04:53
(29-09-2014 00:16)petr.solo1223 писал(а):  Стас,эти причитания в пользу бедных. Сходи на досуге на японские Дий-сайты и посмотри что люди продают и за сколько - лампачи на тамуровских трансах, на винтажных NOS лампах,в отличных корпусах и за волне понятные деньги, я ничего подобного не видел ни у одного украинского или российского самодельщика - да, у наших звук зачастую лучше,но вид - обнять и плакать. Наше ценообразование типично азиатское - повесил один ковёр за тыщу ,на втором лежу и жду когда кто нибудь купит. Biggrin
Ви мене щиро дивуєте знову.
Продаєте клок на шматку тротуарної плитки за стільки ж, скільки я заявив за ЦАП і ще знаходите аргументи)))

Я можу тільки щиро подивуватись людя, зважаючи на свій відносномолодий вік..)))

Взагалі розвиток теми з ЦАП став для мене не малою наукою згайомства з різними верствами людей.
Як позитивних, так і скептичних.
Але таких я раніше нідене зустрічав)))

По логіці і досвіду - такі буваютб саме на аудіофорумах)
Я уже викупив тенденцію.

Хто де вичитав, що я пропоную продавати ЦАПи загалуHuh
Декідька ЦАПів я зробив виключно по проханню ініціаторів створення і після того як вони у себе слухали подібні.

ЦАПи на 1540 зроюити було принципово важливо. Незалежно від думки загалу.

Якби уявляв реакцію загалу - не створюіав тему, яку уже просив перемістити в архів.

Але, як казав автор вітки, - "кіно назад не крутять")

Розробивши ЦАП, я вивчив і здобув чимало, набув досвід.
Хоча б програмування ПЛІС)
Адже а роботі я переважно програмую компа і контролери.

Але, найважливіший досвід - люди)))
Саме факт робіт над 1540 став причиною знайомства з багатьми людьми і цінного досвіду)))

Ну а варіагти ЦАП - знайшли і знайдуть зацікавлених.
Попри надрірні старання загалу по афішування свого враження і бачення)))

Смішні люди, які наперед прорахували можливі чужі прибутки і негодували їх радикальним розмірам)))
Певне це ментальне - рахувати чиїсь бабоси. Незалежно від власних статків.

Тим не ненш, віток саморлбних пристроїв подібного вигляду і подібного цінника багато)))
Сам замовляв в Криму один девайс і задоволений)

Спочатку я був щиро по житійському здивований. А тепер ок, - реалії форумгої спільноти)))

Дякую за цінний і дармовий фінансово життєвий досвід)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Дезертир , alex23 , audin1970 , serg6677 , turner

Сообщения в этой теме
RE: Авторские ЦАПы - какие они на вкус? - Nemo - 29-09-2014 04:53

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS