Обсуждение обзора авторского цапа на TDA 1540 от Nemo
|
Автор |
Сообщение |
JRA7
Ветеран

|
RE: Авторские ЦАПы - какие они на вкус? / 05-10-2014 14:09
(05-10-2014 13:54)Тибетский Ламер писал(а): JRA7, трохи не так. Коли я прихильник трохи іншої концепції, але бачу порівняння не в ніші а в абсолюті, мій досвід мені підказує, що це трохи не так. Мені вже робили закид про порівняння речей різного рівня і призначення, але чомусь ніхто не закинув цього автору. Тому "раз пошла такая пьянка", дочекаймося часу, коли зможемо провести порівняння, то й можна буде зробити яуісь висновки.
Бо з вашого боку порада виглядає так: "Прихильники можуть декларувати що завгодно, а ви пройдіть собі повз мовчки". Тому, я особисто, припинив полеміку до часу, коли можна буде вести предметну розмову.
Сподіваюсь, що я зрозуміло виклав свою позицію? ... я не проти вашої позиції , я її приймаю, але як для мене ваше " в абсолюті " з погляду на сучасний світ , трохи радикально
.... відступлюся . .. коли там Кулібін там щось повів про с-90 , я також був радикальний , або як Ви в абсолюті , то зараз я це сприймаю ..... ну повів собі чувак свою картинку, я їй усміхнувся і пішов далі , хай собі дядько шпортається в свому хоббі ... десь так моя позиція .
.... уже надрукував .. перечитав і вирішив прокоментувати вашу фразу
"Прихильники можуть декларувати що завгодно, а ви пройдіть собі повз мовчки".
... ну то яки Ви не прихильник, .... то Ви декларуєте , що це гімно , а кому це сподобається , Вам би декларували , що у Вас то і то гімно , як би Ви реагували ? ... і тому кажу, нікому не кажи в очі правди .... якось так постаратись не образити ... З повагою.
(Отредактировал 05-10-2014 в 14:17 JRA7.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Авторские ЦАПы - какие они на вкус? - JRA7 - 05-10-2014 14:09
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|