(07-10-2014 20:12)alex23 писал(а): Да не было никаких заявлений громких, ни тихих на всякий случай и тем более сравнений, сами навыдумывали и сами же начали на это отвечать, диспуты в монологах. Резвились особенно те кто этот ЦАП и не слышал, все опирались на мнение.
Я сам з здивуванням
Ніколи не писав про пряме порівняння цього ЦАП з промисловими.
Окрім того, що був факт прямого (безпосереднього) порівняння таких ЦАП з Лаври ДА10.
Але не про результат, а про факт.
Про різницю з іншими ЦАП - думки писав по пам"яті.
Декілька разів уже писав.
Виготовлення ЦАПів в Житомирсько промислових корпусах почалося з ЦАП, приведеного на фото.
Там зовсім інша структура - дві пари трансів і пара ламп.
Факт використання такої структури визначає особливості звучання - плюси і мінуси.
Такої структури не було в інших промислових ЦАП.
Хоча були й схожі промислові без операційників, але на на інших мікросхемах ЦАА - наприклад Audio Note DAC 3.
Хто буде сумніватись, що приведений на фото ЦАП буде звучати по-іншому чим інші промислові ЦАП?
Наприклад, сонік або левінсон?
Де нема трансів і/або нема ламп і є ЦФ. І де нема 1540?
Думаю, ніхто.
Хто буде сумніватись, що частині людей звук ЦАП з трансформаторами, але без операційників і ЦФ буде подобатись більше чим звук соніка і левінсона - переважна більшість.
Але, це факт - є й такі. Хоча не багато)
Особисто знаю одну людину з Тоноями Голд, а іншу з ТОПовими магнепанами.
Я ніколи не казав, що всім і в цілому. Але певні переваги вони в 1540 знаходять і активно слухають.
Мова перед усім про тональні відмінності звучання.
Тому, що всім чітко має бути зрозуміло, що ЦАП з 14 біт буде поступатись ЦАП з 20 біт детальністю і розширенням, мікродинамікою.
Не кажу уже про рівність і т.д.
Але то уже таке, - не суть важливо.
Але, приведений на фото ЦАП уже далеко.
А в Берегове приїхав самий що не є звичайний - 4 1540 і операційники на виході.
Такий як СД на 1540 тільки 4 1540 а не 2, інша обв"язка і інші операційники.
Знову таки - який є в наявності в цей момент часу.
Але, зрозуміти основну суть звучання ЦАП на 4 1540 з плюсами і мінусами умовно можна і на такому.
І приїхав конкретно той, який слухав ТС (Артур).
Я по праву здивований пред"явами учасників.
Я тут нікому нічого не винний і не розумію їх заяв або вимог.