Помогите разобрать правильный путь для цифры с ПК
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран

|
RE: Помогите разобрать правильный путь для цифры с ПК / 27-05-2015 01:40
Simba2010 писал(а):Засмучує Файр Вайр, якщо відверто. Комп старий, ледве дихає вже. Навіть не знаю чи варто його примушувати )
Проц Атлон 3200, не підтримує SSE інструкції, навіть не можу поставити JRiver Media Center чи CPlay (тільки Фубар став)... Simba2010, спрбуйте поставити таке - http://hi-fidelity-forum.com/forum/thread-142398.html в стартовому пості є посилання на сайт розробника. "З коробки" працює з усіми типами файлів, включаючи dsf, dff, iso... не маю можливості перевірити чи виводить DSD потік на usb. Але на форумы присутній розробник - можна задати питання йому. Щодо бітперфектності - працює з АСІО, Кернел, та директ саунд. Пробуйте.
Я особисто поглядаю на таку приблуду. Ще не зважився придбати. Але ідеололгічно гарна річ - Sabre ES9018 по одній в канал, Amanero, низькоджитерний осцилятор, аналогова частина дискретна... та й користуюся їхнім продуктом на РСМ1796 - задоволений на даному етапі.
Цитата:9. Может что-то из Jamo D870 (Concert 11), D450, 707i
(Отредактировал 28-05-2015 в 17:40 #1.)
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Помогите разобрать правильный путь для цифры с ПК - Тибетский Ламер - 27-05-2015 01:40
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|