Лучший аудиофильский плеер для OS Windows!
Автор Сообщение
Comandante Не на форуме
Ветеран

RE: Лучший аудиофильский плеер для OS Windows! / 17-12-2015 01:53
Попробував чисто для кругозору winyl player, не задовольнив всіх моїх потреб.
01. Як виявилося, не працює з тегами, не розуміє індексних карт *.cue, а тільки з плейлістами:
*.m3u
*.m3u8
*.pls
*.asx
*.xspf
Це не підійте тим, у кого фонотека з образами і *cuesheets. Той у кого альбом розбитий на треки зможе без плейліста. Сам він плейлісти не робить, потрібно в іншій програмі, або розрізати, або робити плейліст.

02. Режим WASAPI, якийсь загальний, один. Я так і не зрозумів який саме Event чи Push.
03. Звичні для фубара аналітичні та візуальні маніпулювання з фонограмою - відсутні, як клас. Тонкі точні налаштування - відсутні, як клас.
Коротко кажучи, плеєр просто слухать. Але окрім всього вищеперерахованого, є деякі позитивні моменти для невибагливих користувачів.
01. Плеєр дуже легкий, використовує мінімум системних ресурсів, що підійте для тих, хто слухає з плашета, та простенько нетбука, або старенького заліза. Грає гарно.

Biggrin Але я його залишив собі, як додатковий і ось навіщо.

Такого шикарного асортименту радіо, я ще ніде не зустрічав. Сьогодні на роботі грало цілий день RockRadio.com. Ця фішка з радіо, взагалі бомба. Канал прогрессивного та альтернативного року - бомба! Звук такий чистенький-чистенький, не дивлячись на те, що радіо. Завантажується все хутко, як мітлою.
(Отредактировал 17-12-2015 в 01:54 Comandante.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: AABBCC , Eric Cartman

Сообщения в этой теме
1 - mesmer - 08-10-2011, 14:22
Й - Листобой - 01-09-2012, 21:56
RE: Й - spongebob - 01-09-2012, 22:26
RE: Й - Листобой - 01-09-2012, 22:49
RE: Й - bobrw - 02-09-2012, 09:30
RE: Лучший аудиофильский плеер для OS Windows! - Comandante - 17-12-2015 01:53

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS