Кабелі Вадімича. Частина - III
Автор Сообщение
JRA7 Не на форуме
Ветеран

RE: Кабелі Вадімича. Частина - III / 06-03-2016 14:37
(05-03-2016 23:25)Вадимыч писал(а):  JRA7, дякую за увагу.
1. Чи краще Furutech від ABL, питання досить дискусійне. Є підозра (і не безпідставна), що вони взагалі з одного цеху виходять.

2. Було б цікаво глянути на таку зірочку, де в центр сходяться десять моножил 2.5 кв.
Рішення в іншому, дистриб'ютор розведений моножилою без порізу.

За мундорфовські стрічки, дякую.
Party0012
1. Якщо абл має покриття золото або родій тоді відносимо до дискусійне, якщо ні -- то варто самому послухати розетку е-30, які сам єксплуатую як саме дешеве, що можна знайти з європейського від аудіофільських брендів
якщо абл краще легранд який у мене також в наявності --- то прийму до уваги цю інфу.
2.так як на платах всюди використовують пайку , і подібну проблему вирішував у себе , то вирішив з жили виділеної лінії зробити шину і до неї підпаювати до кожної розетки проводочки --- зірочка .
І хочу нагадати , і ви напевно самі знаєте , що на обєктах є одна шина і на неї зводять все заземлення , немає нічого послідовного різаного чи не різаного! .... в своїй самопальній акустиці також використовував пайку, як і дехто тут робить апгрейд акустики , так що не я єдиний за пайку.

Party0012

P.S....... а загалом я не наполягаю , ви як творець робіть як бажаєте !
(Отредактировал 06-03-2016 в 14:52 JRA7.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Вадимыч

Сообщения в этой теме
RE: Кабелі Вадімича. Частина - III - JRA7 - 06-03-2016 14:37

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS