Вплив і параметри акустичного кабеля...
Автор Сообщение
bramms Не на форуме
Старожил

RE: Вплив і параметри акустичного кабеля... / 13-06-2016 11:59
Цитата:Если Вы всё знаете.....смысл в теме?
А де я писав що я ВСЕ знаю? Я написав що знаю про вплив інших важливих параметрів. Що це за передьоргування. Я ж написав спеціально 3 пункти щоб не розводились срачі які як правило виникають не по темі Biggrin Перегляньте тему і подивіться яка к-сть людей відповіла по конкретних запитаннях))

Цитата:ТС, переходите к практике.
Практикою я завжди займаюсь - слухаю музику і пробую різні варіанти апаратури і обв'язки... мова йшла лише про 3 пункти які я написав. Про ТЕОРІЮ і ЧУЖИЙ досвід. Якби я мав в цьому питанні достатньо свого досвіду і знав на 100% правильну теорію і зробив б власні довершені висновки то б не робив тему Улыбка

Без обід, просто намагаюсь почути думку інших Party0012 Хто експериментував, пробував, робив власні висновки.... Улыбка

P.S. Відповідь в стилі "саме кращий критерій це звук і слухайте самі" правильна в певній мірі, але для тих в кого є свій салон hi-fi апаратури Biggrin І відповідь універсальна, можна це одне речення звести до ВСІХ запитальних тем на форумі. Хотілось би більше конкретики, якщо в когось вона є Wink
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Вплив і параметри акустичного кабеля... - bramms - 13-06-2016 11:59

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS